Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberTehke jah ära. Siis on vähem pläma ja vähem närvitsemist.
oktoober 17, 2009 at 11:18 e.l. in reply to: Kulturism Naised Gerbel Mikk & Guy Poortmans Abiellusid- ÖNNITLUSI ! #228113Erkko
MemberJääme järelkasvu lootma ja ootama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberOlen käinud 7 kuud 3x nädalas jõusaalis eesmärgiga arendada näitajaid ja koguda massi nin alguses oli muidugi areng kiire. Siis mida kuu edasi seda aeglasemaks läks. See on loogiline, et arengutempo langeb aga see, et see seisma jääb? Hetkel olen viimased kaks kuud teinud ühe fitnessi lehel toodud kava järgi http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=27 ning pean tõdema, et olen täpselt samas kohas nii võimete kui kaalu poolest… Võibolla olen veidi kärsitu aga kuidagi motivatsiooni tõmbab maha kohe. Lisanditest tarbin kreatiini ja mass2’te. Võibolla peaks valima teise kava või mida veel teadjamad mehed soovitavad?7 kuud ühe kava järgi teinud ?
Kui vana ja kui pikk oled muidu ?
Erkko
MemberNo ühe video alguses reporter ütleb ju, et tegu 1993. aastaga (Kui Jay 21 oli) ja teisel näitab all tema vanust (22), seega peaks see olema 1994. a.
Erkko
MemberEhitan, et end hästi tunda.
Erkko
MemberSeda, et Cutler oli 21 aastaselt sama koll umbes ja vaevalt, et naturaalselt. /aga mine tea/Nüüd on ta 3x Mr.O. Keegi viitsib siis otsigu see video välja temast.Erkko
Memberei saa su postituse pointist aru…Ehk seda, et :
Ta teeb 70. kiloga 3×3 seeriaid ja tahab teada, kas see arendab teda mingist küljest.
Erkko
MemberMõtlen, et peaks ikka enda “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks” personaalse vastu vahetama.Uue kava eesmärk oleks personaalsus, efektiivsus ja väheke ka eksperimenteeriks ning jälgiks arengut.
Kes mind natukegi kohand siin on vast tähele pannud, et ma siuke analüütiline perfektsionist.
Mulle ei kõlba igasugune kava, kõik harjutused ja meetodid peaksid olema mu soovidega kooskõlastatult põhjalikult läbi analüüsitud.
Treeener peaks olema piisavalt haritud, olema kursis ka seonduvate tänapäevaste teadmistega ning piisavalt kannatlik, et muga tegelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiivikal kindlasti kompetentsust jaguks, aga tal pole jälle aega, et kes veel siuke tark inimene oleks?
Iga inimene treenib erinevalt.Nt Kalmuselt saad sa ühe, Kiivikalt teise ja Otsuselt kolmanda variandi. Mitte et keegi sulle vale kava kirjutaks – õpetamismeetodid on erinevad.
Erkko
MemberNo vaevalt, et siis mees meeldib, siis meeldibki see krõbisev just, mehest vaadatakse mööda:DLihtsalt jube on näha noort,vormikat ja kena naisterahvast mingi peeretava paksmaoga koos.
Erkko
MemberEt saaks ainult vinguda. Vinguda ja vinguda.
Erkko
Memberpoole ikka. Sinu inteligentsi ma ei tahaks. Kuidas näeb sinu inteligents välja defineeri.Heaküll – Aitab OT’st.
Vaevalt sulle annab midagi selgeks teha.
Muidu kümnenda klassi bioloogias õppiti neid DNAd ja RNAd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Novot
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellise vanuse juures peaks juba nagu teadma, mis sousti kirjutad oma hindelisse töösse.Erkko
MemberTahan näha inimest kes 10. aastasena pole midagi lolli kirjutand. See veel ei tähenda et IQ on madal. Leitsin paar kuud tagasi ühe bioloogia töö kus oli küsimus”Kuhu lähevad angerjad kudema?” Vastus oli Kõrbesse. Kuid ma arvan et see vasrus oli sellepärast kirjutatud et ma ei teadnud õiget vastust ning panin midagi naljapärast.Üks asi on see mis sa 10. aastaselt kirjutad (ehk 3. või 4. klassis). Aga ega need pole kümne aastase poolt kirjutatud – vaid tunduvalt vanemate inimeste poolt.
Lollus lolluse otsa.Mõtle oma peaga ka nüüd.
Erkko
MemberEi tunne puudutatuna, kuid inimene kes lollide üle naerab peab küll taunik olema.Tüüpiline 15a. sündroom. Kriitikat ei talu ja alati peab õigus olema.
Kui ei tunne teemat – hoia nahk hammaste peal.
Erkko
MemberEi tunne puudutatuna, kuid inimene kes lollide üle naerab peab küll taunik olema.Esiteks – pole naernud.
Teiseks – kes on taunik ?
Erkko
MemberKuule geeniusel võib ka sassi minna. Need on kogemattajuhtund apsakad mitte idiootide poolt kirjutatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi tundis end puudutatuna.
Anna andeks, kuid kui sa nii arvad, siis sina oled ka idioot.
Siin on tähevääratusest asi kaugel – see on idiootsuse tipp.
-
AutorPostitused