Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberSa saada mulle PM kui sul on 39 palavik ja sa trenni lähed. Ma tulen sinuga koos ja filmin. ma arvan, et sa oled see kõige suurem jutumees siin.Nagu heaks arvad.
Igaljuhul – aitab mulle sellest aasimise kuulamisest.Targemaks see mind kuidagi ei tee.
Peace !
Erkko
MemberMõni sureb 39 kraadise palavikuga. Mõenel pole aga teist nägugi peas. Mul on erinevaid juhuseid olnud selle palavikuga.
Koolis käisin plaastrit küsimas arstilt, sest kingad hõõrusid. Sain. Viisakusest küsis ta, et kuidas tervis on. Ma ütlesin, et terve noormees olen – pole häda midagi. Siis ta palus mul end ikkagi kraadida, sest talvine aeg ja paljud haiged. Palavik oli 38 ja peale veidikene. Mind saadeti koju, kuigi ise tundsin end täiesti tervena. Mul oli muidugi hea meel, et varem koju sain ja tänu sellele sain varem trenni – ja läksingi ja kõik oli parimas korras.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul pole ausaltöeldes sooja ega külma mida teie teete. Istuge kodus teki all ja ludistage oma mett. Nii need suured jõumehed tulevadki – jõumehed, kelle jõud peitub ainult sõnades.
@Erkko: Ei tea, kas sa põskkoopapõletikuga ka trenni lähed…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned räägivad lukust, teised luku august ?
Erkko
MemberHehe, keegi ei tee 5 korda nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina teen täpselt viis korda. Kui nädalavahetus konditsioonis olen siis lähen liigutan ka end veits ja siis pühendan end rohkem jala trennile.
Erkko
MemberOngi rohkem katsuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks igaüks vaatab oma vaatevinklist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberPalavikuga ei tehta trenni !Nagu näha siis sina kindlasti mitte. Minul on see parandanud tervist ja edaspidi lähen ka haigusega trenni. Minujaoks on see samasugune viilimine nagu : “Ah mul väike varvas valutab. Ma ei hakka täna trenni minema.”
No pain, no gain !
Erkko
MemberSöömine peaks just parandama olukorda ju ? Rohkem endergiat ja kaob see mõtetult lögane ja uimane tunne ära. Minul on alati kõva trenn aidanud tervist parandada. Aga eks igaüks peaks ise paremini oma tervist tunnetama!
Erkko
MemberOleks siis midagi näidata, et riidest vaja lahti kiskuda end. Mis üle ääre – see üle.
Erkko
Memberkui pikk?tglt mul oli ka suht kõht trimmis mingi 98cm juba,laiad puusad lihtsalt arvan189-190
Erkko
MemberMina olen 94 kg ja 95 cm on vöö ümbermõõt. Kuskilt midagi ei ripu ega pole üle – trimmis.
Erkko
Memberoskab keegi äkki öelda, millal või kus saab kulturismi ja fitnessi esimese astme koolitust sooritada?Erkko
Membernojah aga mis teha kui lihtsalt ei maitse..asi pole meeldimises või viitsimises, kui sa seda silmas pidasidNüüd juba räägid iseendale vastu ?
Erkko
MemberEt fitikogujad saaksid enda huvide eest seista?Mitte et mul oleks neist fittidest suur sooja või külma.
Kuid siiski me elame demokraatlikus riigis.
Erkko
MemberErkko
MemberVõiks korraldada mingi hääletuse. Ja kui läbi läheb, siis need muutused ära teha.
Erkko
MemberFittide jagamine postituse sisu eest oleks normaalne. Mida rohkem tähti, seda suurem kogus. Muidu tõesti on terve foorum postitusi täis sellisel kujul, kus ees 8 inimest räägivad tarka juttu ja siis 9 paneb umbes, et . Jah just nii nagu üleval räägiti.Aga siis need fitikogujad just ajavadki veelrohkem arusaamatut juttu, et oma fitid kätte saada.
-
AutorPostitused