Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2009 at 5:22 p.l. in reply to: Inna Uit- ex world champion in womens bodybuilding #230727
Erkko
MemberNaiselikkusest pole jälgegi. Gerbel seevastu on aga naiselik
See pole naiselik ? Milline see naiselik naine siis veel on ? Ega kõigil siis ei pea üle püksivöö ja lõuaalt rippuma (Nii et kui pead liigutad, siis minut aega veel väriseb )
Erkko
MemberTagumikkusystimise komme on aina vähenemas.Ei oska kaasa rääkida.
Erkko
Member… kõlab hästi, aga praktika näitab, et tegelikult ei aita mitte miski. Vähemalt minu puhul…Just. Praktika näitab seda SINU puhul.
Erkko
MemberEi aita.Nooremana kui tegelesin klassikalise tõstmisega siis kalamaksaõli tarbimine kaotas küll selle ragina ära. Nüüd aga tagasi tulnud jälle. Mis lahenduseks oleks siis ?
Erkko
MemberTartu omas on ka väga head treenerid (Y)
Erkko
Member1/2) Kui sa vaid kuuleks kuidas mina ragisen. Viimasel ajal võin kaela ka “murda” ragisedes. Kükki tehes põlved raksuvad. Randmed, õlad jne. Kalamaksaõli peaks aitama hädast välja.
3) Kõik teevad erinevalt. Kulturistid ühtmoodi ning jõu-ja klassikalised tõstjad teistmoodi. Kulturistid ei kipu eriti sügavale minema.Ma arvan, et mõistlik oleks ~ 90 kraadini minna.
Erkko
MemberEnamus asju süstitakse ikka tagumikku (nagu ka vaksiinid). Siis peaks olema kõigil tagumikud nagu J.Lo’l
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberVõta pigem siis taipoks. Poole huvitavam.
Erkko
MemberEhk siis kui rinnalihas on vigastatud, siis süstin endale rinnalihasesse steroide ja see üksainukene rind hakkab paisuma (ning saab ka ravi) ?
Erkko
MemberSüntooliga oleks küll vist niiSüntool süntooliks. Süntool peaks olema nagu kollageen. Sinna kuhu paned see paisub.
Aga ikkagi Renno ?!
Erkko
MemberSiin on toesti 2 voimalust, kas siis dopingu sustid voi trauma tagajärg.’Et siis kui ma nt endale testot paremasse kätte süstin, siis ka ainult parem kasvab ?
Memberkaks võimalust,kas midagi on mäda ,või on ta ainult üht kätt treeninud koos mingite lisanditega:DSeljuhul oleks teine käsi ka ikka praegusest suurem.
Erkko
Membermõne pildi peal jääb ja selline rasvane vaade
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht vesine ja paistes tundub olevat kuidagi jah
MemberMa arvan et vitamiin nagu vitamiin ikka. Olen mingi 2 kuud kasutanud seda. Mingit erilist tunnet küll pole aga uriini muudab küll neoonkollaseks vahest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See peaks vist olema tingitud B vitamiinist !?
Erkko
MemberEks keegi peab suurtele naistele ka armastust jagama !
AutorPostitused