Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberMinu meelest on see sama, et kas eelistada roosat või musta tõstevööd !
Erkko
MemberUSA-s on selline huvitav teema, et lähed lased hormoonide tasemed ära mõõta. Siis vastavalt arsti tõlgendusele võid saada hormoonravi. Ala ütled, et ei tunne end piisavalt mehiselt. Tõsijutt!!Minagi olen seda kusagilt kuulnud. Järsku oli “Bigger,Faster,Strongeris”
Erkko
MemberNeid harjutusi on ilmselgelt palju ühe päeva kohta. Selle kava, millega Sa välja tulid, jagaks mina kaheks ehk teeks ülakeha ühel päeval ning alakeha teisel päeval.Ehk siis Ühel päeval 10 harjutust(ülakeha) ja teisel päeval 4 harjutust(alakeha) ?
Erkko
MemberMa ei teagi, kas Photopoind’is, Klick’is ja säärastes kohtades saab, kui trükivabrikus ikka saab. Tartus saab seda võimalust kasutada Maaturu juures asuvas hoones (Tigutorni juures asuvas hoones). Hiljuti oli ühe postri tegemise hind paarsada krooni.
Erkko
MemberNo siis teie jutu järgi peaks ma haiglas lamama. Sest mina panen alati välja maksimumi ja lasen vastu rinda jalad.
Näete. Elan veel – ja kusjuures ühtegi valu pole esinenud. Nutke või naerge.
Erkko
Membermõeldi puusa/alaselgaIkkagi ei suuda aru saada, mis asendis siis olema peab, et puus/alaselg tooli pealt tõuseb. Mina pole ise veel sellist tehnikat näinud, ega lootetavasti ka näe.
Või nojah. Siis küll, kui sa sinna ainult 25’se ketta peale paned.
Erkko
MemberÜks treener räägib üht ja teine teist. Mida ma siis tegema pean ? Jätan trenni tegemata ?
Ja kuidas on võimalik jalapressi nii teha, et selg tuleb pingi küljest lahti ? Peapeal teete seda ? (Osavad olete)
oktoober 29, 2009 at 9:20 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #231261Erkko
MemberVõiks teha kellegagi, kes kaalub näiteks 80kg projekti, et üle 100kg saada …vähe pikema aja jooksul muidugi, et peki arvelt poleks kõik, et arasva% jääks teatud piiridesse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mina olen saanud veits vähem kui aastaga 80’lt 96’le.
oktoober 29, 2009 at 3:38 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #231153Erkko
MemberEga vanad teksad vist ei taha eriti jalas püsida.
Tubli töö ! Kes tahab, see suudab !
Erkko
MemberMinuarust ei ole asi üldse seeriates või kordustes, vaid et harjutuse sooritus peaks olema kiire, plahvatuslik.Et siis pole vahet kas 5*5 või 5*55 ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberMine keerasin oma selja nii pehmelt öeldes per*se..Kükkides ? Päris huvitav. Kuidas sinu kükk siis välja näeb ?
Erkko
MemberIgav. Kirjavigu täis.
Olen huvitavamaid covereid näinud.
Erkko
Memberet siis võimalik naturaalina??selles suhtes ntx mina(tavaline treenija)selles vanuses?Kas siin maailmas on veel midagi võimatut ?
oktoober 28, 2009 at 6:07 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #230915Erkko
MemberTubli töö, sangad on kadunud tundub. Külgpoosist on pilt tohutult muutunud..aga kuidas võistlusel läks?Defineeri “sangad”
oktoober 28, 2009 at 12:52 p.l. in reply to: Inna Uit- ex world champion in womens bodybuilding #230859Erkko
MemberMinu meelest pole ma väitnud, et naiselikkus tähendab üle püksivärvli rippuvat kõhtu!?? Mis juttu sa räägid? Lihtsalt arvan, et Inna Uit on liiga musklis naine. Võrdluseks tooksin Gerbeli, kes näeb ikka väga naiselik oma ala juures välja.Nojah. Kui see pole naiselik (ning on liiga musklis) ja sulle rasvarullid ei meeldi… üle jäävad ainult anorektikud !
-
AutorPostitused