Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 22, 2009 at 8:20 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236340
Erkko
MemberÜle prahi !
Erkko
MemberMinu tujud küll ei sõltu sellest, mida ma hommikul sõin. Aga seda olen küll tähele pannud, et kui ma hommikul lisaks tavapärasele hommikusöögile putru söön ( vahepeal pole kahjuks aega ), siis on terve ülejäänud päev kõvasti reipam tunne.
november 19, 2009 at 9:28 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 19 novembril Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #235705Erkko
Member500
Erkko
MemberOtsisin oma vanad spordiarsti dokumendid üles. 16 aastasena koormustesti tehes oli kõige kõrgem pulss 171. Ehk siis midagi oli mäda ?
Erkko
MemberPULSS 220 ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2009 at 2:46 p.l. in reply to: Mitu korda peaks nädalas treenima, et lihaskasv oleks maksimaalne? #235466Erkko
MemberMinul hetkel selline kava:E- jõusaal (RIND-ÕLG-TRAPETS-TRIITSEPS-SÄÄR-KÕHT)
T- ujumine (kerge)
K- jõusaal (jalg-selg-biits-säär-kõht)
N-ujumine (raske)
R- jõusaal (RIND-ÕLG-TRAPETS-TRIITSEPS-SÄÄR-KÕHT)
L- jõusaal (jalg-selg-biits-säär-kõht)
P- täispuhkus
Nädala 1. poolel on rohkem seeriaid (8 seeriat, seerias kuni 6 kordust kestvusega mitte alla 30 sekundi)
Nädal 2. pool on 6 seeriat lihase kohta, kordused samad.
Nii teen 3 nädalat, siis teen kergema nädala otsa, kus lihas 1 kord läbi, kordused 10, kestvusega mitte alla 40s
Ja hetkel tunub minu jaoks super hea olevar, kaal kasvab, jõud kasvab.
Ühesõnaga ühele lihasgrupile nädala esimeses osas 8*6 kokku ? Kuidagi vähevõitu pole seda ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberMa käisin pool aastat kick-box’is ja pool aastat taipoksis ning hambakaitsmed ei meeldinud mulle (seega ma ei kasutanud neid – üldse)
Erkko
MemberKuidas toitumisega lood ?
Erkko
MemberKui kodukohas vahest (nädalavahetustel) trennis käin, siis tegelen klassikalise tõstmisega : )
Olympic lift on minumeelest Olümpia kükk (Kang peakohal – laia haardega – käed sirged kükkimine) terve keha koormus on märkimisväärne.
Erkko
Memberpmt kui juba maas ära käib siis on knockout.korraks kadus või nõrgestus pilt ju:)Juba sõnad “out” ja “down” on piisav selgitus !
Erkko
MemberKnockout pole knockdown (I)
Erkko
Member3-4 shakeri täit trenni jooksul. Peale trenni ka 0,5 – 1 liiter.
-
AutorPostitused