Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberMina lähtusin jõusaali valikul eelkõige asukohast ning hinnast. Kui ikka iga päev pead 10 kilomeetrit maha sõitma, ei tule see hind, transporti arvestades, ka väga soodne.Linnaliini kuupilet on õpilasele 100.-
See küll kallis pole ! Alati saab ka jänest sõita.
Erkko
MemberTolerantsust !
Erkko
Membermis kaalust alates seda topeltportsu saama hakkab?See pidavat müüt olema, et üle 190 cm pikad või üle 100 kilo rasked isikud saavad topeltportsu. Aga samas mäletan ka mingit juttu, et saavad lihtsalt ühe lisa magustoidu.
Erkko
Membertahaks oma silmaga näha neid:PTahaks oma käega katsuda neid : )
Erkko
MemberMa ise ei jaga teemat välja, et mis teema teil nende tugevate ja …. treeningutega on ? Kui trenni lähed, siis tuleb ikka täie rauaga anda, mitte mingit nõrka trenni teha.
Erkko
Memberaga doping, krt see viib eesti puhta kulturismi ju välja suretamis ääre peale… või õigupoolest ongi?Doping on pigem just see, mis avab uksed kõrgemasse klassi võistlema.
Mõtle peaga mida sa räägid.
Kulturismi viib väljasuremise äärele see dibiilsus mis siin foorumis valitseb. Kõik muudkui võtavad üksteise kallal. Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka arvamusi. Ja lõpetage see s*ta ajamine.
Erkko
MemberKui lihaskasvu tahad näha, siis peaks jõusaalis minumeelest vähemalt 3 korda nädalas käima. Mul endal on kolmeks jaotatud kava, mida ma teen läbi kaks korda nädalas.
Erkko
MemberMul on ühed kotikindad ja ühed pehmemad kindad sparringuks ja trenniks. Hea hinna eest annaks ära : )
Erkko
MemberLisandeid üldjuhul praegu ei kasuta ja söögi toob lauale ema.
Jõusaali maksumus 200 kuus.
Erkko
MemberMa ei tea nii palju numbreidki
Erkko
MemberAndke andeks, aga juba selle pärast ei tahaks seda, sest Evelyn Sepp on ujumisliidu president.
Erkko
MemberTere!Aastate eest nii umbes 4-5 küsisin läbi portaali rate.ee marek kalmuselt kas tema kaudu saab stero*de.
Ta vastas jaatavalt ja andis mulle isegi ühe telefoni numbri mida mul enam alles ei ole kust saab.Mingi venekeelt kõnelev mees oli see.
Ja siis mõeldakse, et kuidas mingi tühine lopp meediasse satub.!
Erkko
MemberJah. Tal on valida kas aus elu või … praegune elu ! See on juba tema enda otsus. Tokko, nagu näha, valis ausama elu.
Erkko
MemberErkko
MemberKrt aga oli Otil ju miskine periood, kui käis Soomes “maasikaid korjamas” …areng oli hüppeline tol ajal.Järsku oli maasikate sisse midagi süstitud !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused