Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberImre – kui suurem lihasvalu üle läinud, pidustused peetud, kõht täis ja suudad veidikene asju ajada, siis ehk täpsustaksid meie pildistamise kuupäeva ja kellaaega.
Siis saan kooliasjad vastavalt sellele paika sättida : )
Parimat.
detsember 13, 2009 at 5:25 p.l. in reply to: Mitu päeva peale antibiootikumide võtmist, on kasulik uuesti trenni hakata tegema ? #242153Erkko
MemberMul oli hiljuti 40 päevane antibiootikumide kuur. Kogu selle aja vältel tegin trenni. Praegu määrati põskkoopa põletiku vastu antibiootikume – ikka teen trenni. Ka väike palavik on. Ei ole häda midagi !
OT:@ InsaneQlimax ning Sakurai. Teie olite need “lahedad” vennad, kellele oli midagi vastuoluline. Kui tahate näha, kuidas minu trenn haiguse ajal sujub, siis palun väga !
Erkko
Memberhttp://www.eki.ee on väga hea leht.
Isegi minu kunagi eesti keele õpetaja, kes oli väga skeptiline (ja mis peamine – väga range eesti keele kasutamise suhtes) internetis pakutavate teenuste suhtes, soovitas seda lehte.
detsember 13, 2009 at 10:52 e.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242050Erkko
MemberMis kellapaiku võib tulemusi oodata ?
detsember 13, 2009 at 10:21 e.l. in reply to: Parimad saavutused sel aastal eesti kulturismi koondisel? #242035Erkko
MemberMiku kolmas koht juuniorite MM’il oma 20’ndal sünnipäeval, mis on väga värskelt meeles.
detsember 12, 2009 at 11:31 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #241977Erkko
MemberMa olin millegipärast 100% kindel, et Imre finaali saab – ju siis minus peituvad selgeltnägemise võimed
Erkko
MemberSaku lite vs tavaline õlu on minumeelest nagu veega lahjendatud poepiim vs maapiim!
Poepiim ongi maapiim, ainult veega lahjendatud.
Või pidasid sa silmas veega lahejendatud poepiima lahjendatult ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2009 at 3:08 p.l. in reply to: Reportaaz klassikalise kulturismi MM 2009 – foorumis #241809Erkko
MemberJu siis peetakse meid niivõrd infovaeseteks.
Erkko
Member
Ossanuga. Mis toimub? Enamvähem sain vastuse. Õlut muidu eriti ei joo. Mis sööki puudutab siis sellekohapealt siin eriti valikut pole. Lihtsalt vähem peab siis sööma. Tänud neile kes vastasid ja olge ikka sõbrad edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu mina olen aru saanud, siis ürita tihedalt süüa – aga portsud olgu väiksed.
Erkko
MemberLoe tema küsimust…mis harjutusi jõusaalis tegema peaks rohkemMa oskan lugeda küll jah – äitäh muret tundmast.
Sinu lähenemine aga asjasse on jabur !
Erkko
MemberIga sugused kõhulihaste harjutusedÜhesõnaga, kui mul on kõht rasvane, siis kõhulihaste harjutustega tulevad rasvakihi seest mingi imenipiga välja kõhulihased ?
Erkko
MemberMaru pealiskaudne karikatuur.
Põhimõtteliselt kui ma kasutan sterioide tekib mul tohutu lööve ?
Selline lööve tekib pigem erandjuhtudel.
Ja peab olema äärmiselt rumal inimene, et saada sellist löövet – kui on näha juba kõrvalmõjusid, siis tuleks pöörduda arsti poole ja kuur poolikuks jätta.
See tüüp seal pildil oleks nagu rinnuli mustikaämbrisse kukkununud.
Erkko
Memberedit: külastades korraks seda Bonsuna lehte, siis leidsin, et sinna siiski kontot tegema ei hakka. Tore, et seal seksi teema on, aga “augu-eri” hirmutas nii ära, et ei suutnud seal enam olla. Mõned lingid olid siiski liiast.Vassid ja valetad nagu ajakirjanik!?
Erkko
MemberSeesugune teema, kus räägitakse mass.fi’s pakutavatest toodetest, meil on juba
Sealt leiad ka oma küsimusele vastuse
Erkko
MemberAga kas ei tuleks odavam (pikemas perspektiivis) ise kokku klopsida seesugune toode – osta eraldi süskareid,glutamiini,valku,kreatiini ?
AutorPostitused