Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberKiirust aitab parandada ka trossiga keha külge seotud raskus – ja siis teed muudkui 100 meetriseid kiirendusi väikse vahega.
Erkko
MemberLahtiolekuajad pühade ajal :Spordiklubi on suletud 24, 25, 26 detsember. 31. detsember oleme avatud 7.00-15.00 ning 1.jaanuar 2010 oleme suletud. Kauneid pühi ning meeleolukat aastavahetust! Sinu Fittest
Häid pühi !
Kui mees sööb, siis mees jõuab!
Erkko
MemberKuidas selle hääle muutmisega on ? Peaks ju jääma algupärane valitud nimi ? Mitte, et ma nüüd seda muudan mingi aeg “päeva” jooksul?
Erkko
MemberVeel ei ole hilja ümber mõelda! Kõrvaldagem fake arst Erkko! Kui ta oleks tegelikult ka arst, siis ta ei ütleks seda välja, kuna langeks kohe maffia tule alla, sest arst on mafiale ohtlik. Ja kuna Erkko on varem seda mängu mänginud, siis ta teab seda väga hästi.Aless ongi plätumaffia, sest teised kirjutavad siin foorumis paar korda päevas . Aless aga vahetpidamata. Seega võib järeldada, et tal plätud jalas – teistel aga talvesaapad – ja ta ei saagi väljas talvemõnusid nautimas käia !
Erkko
MemberMiks mitte?Küsimusele ei vastata küsimusega.
See oli teine inimene(vist?), kes teda pakkus – põhjendage ka, et miks.
Erkko
MemberKas keegi teab, kunas päev lõppeb ja korrralikud külaelanikud vait peavad jääma?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberKindlalt Alex E. Raus!Ei tea miks ?
Erkko
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Pent on sel aastal purustanud juba kümme Eesti juunioride rekordit.”
Erkko
MemberNii, Erkko kaudselt väidab, et ta on arst. Ilmselgelt valetab, et keegi ei kahtlustaks, et ta on mafüoosa. Lisaks, ründas Erkko mind vastu, kui ma ütlesin, et tema on plätumees – see on kindel märk, et ta on süüdi.Sina oled paha poiss olnud. Sina Sudafedi see talv enam ei saa. Näed vähem viirastusi ehk.
Erkko
MemberSiis võiks teha 2 eraldi fondi – üks noortele kulturistidele, teine noortele jõutõstjatele.Aga kuhu jäävad siis klassikalise tõstmise esindajad ? Lisaks on veel teisi valdkondi kuhu seda jagada.
Mart Seim siis sel juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole kuulnudki sellisest.
Ma annaks pigem tulevasele olümpialasele Leho Pendile.
Erkko
MemberIlmselgelt ei saa mina olla maffia, sest Erkko on Soome/Eesti nimi ja see on mulle sünnist saati külge pandud. Ja kui te mind nii kahtlustate, siis ma teid ei ravi !
Pealegi on alessandrol hotellikett Itaalias – juhusest pole haisugi. Ega üks politsei või arst (veelvähem talunik) suuda sellist äri pidada !
hääletan:alessandro
Erkko
MemberMassi !
Erkko
MemberMa pakun, et see auhinna fond peaks ikka ühele inimesele minema …või äärmisel juhul kahele …siis saavad mingi arvestatava summa. See mõnisada krooni ei koti siin eriti vast kedagi …süüakse see valgukott nädalaga tühjaks ja ongi kogu toetus.… ja ei saa maitsetki suhu jah ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõnele jõutõstjale äkki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samahästi võib ka klassikalise tõstja esindajale anda selle toetuse.
Erkko
MemberKüsin uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulturistid teevad ikka kulturistidele kinke .
Kellele siis sinuarvates peaks minema ?
Erkko
MemberMina pakun välja, et selle võiks ära jagada noortele auhinnaks 17 aprillil kui toimub kevadine karikavõistlus. Nagunii auhindu muidu ei ole. Kuidas jagada ja mis kohtade vahel või ainult võitjale, selle võiks ka juba eelnevalt ära otsuta, et hiljem ei tekiks jälle niiöelda onupoja poliitilisi süüdistusi.Parim siiani kõlanud variant : )
-
AutorPostitused