Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberTelli nii palju kavasid kui raha võimaldab ja osta võimalikult palju toidulisandeid!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberKuna meil maal koolis anti samamoodi süüa, et võta palju tahad siis mööda eestit ringi rännates tuli üllatuseks, kui kuskil koolis oli sul oma poolteist viinerit taldriku peale ära sokutatud koos 2 kartuliga. No otsene mõnitamine minu meelest. Mis siis et ma näen kilu välja, ega see ei tähenda et mul mingi uimane ainevahetus on ja ma üldse ei söö. Sama pull käib kusjuures ka osades sööklates. Ma tellin sama toitu mis eelmine mees, aga kuna see on kogukam siis tädi paneb talle naeratades kaks korda rohkem liha. Et suur poiss, tal läheb seda rohkem vaja kui minusugusel tölgusel?Mäletan, et maakoolis oli pada laua peal ja sealt tõsta palju jõuad. Ja kui pada tühjaks sai, siis toodi juurde.
Olen kahes linnakoolis ka käinud. Seal oli nii, et läksid oma talongiga tädikese juurde ja siis pandi sulle 2 kartulit ja üks kuivand viiner. Aga kuna mina sain mõlemas koolis kokatädidega suurepäraselt läbi, siis sain mina ikka korralikult kõhu täis. Vahetevahel sai kolm vahetundi järjest söömas käidud (Y)
Mees sööb, siis mees jõuab.
Erkko
MemberOlen kuulnud, et kui välja väänad hüppeliigese, siis ei tohi kohe jalatsit jalast ära võtta, muidu paistetab jalg üles.Vaikselt püüad liigutada, siis läheb väiksem vigastus kiirelt üle.
Aga no kui ikka päris hullusti siis pole vist jh muud kui arstile.
Jalg paistetab üles ja kuidas sa siis seda enam jalast saad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esmaabis õpetati ju, et luumurdude korral ei tohi kõvasti sidet murtud kohale peale panna. Seda ketsi jalas hoidmisega võib võrrelda sideme kõvasti sidumisega.
Erkko
MemberOrtopeedi juurde saab vist ainult läbi perearsti?Ei pea minumeelest perearstile minema.
Mina käisin Tartu parima ortopeedi juures (Dr.Eller). Treener helistas ise talle ja pani aja kirja. Ta võtab patsiente vastu ka Medex’i nimelises erakliinikus. Seal kontaktandmed kirjas – helistada lihtsalt registratuuri.
Erkko
MemberOmast kogemusest võin öelda (täpselt samasugune õnnetus aastaid tagasi), et tegu võib olla raske sidemete rebestusega, millega kaasneb kips ; ) Peale õnnetuse juhtumist panin kohe end soojalt riidesse ja läksin välja ja istusin seal lumehanges pool tundi, kuni traumakasse sain minna.Kipsi tirisin ma ise juba kaks nädalat peale õnnetust ära (kuigi pidi olema poolteist kuud ) ja hakkasin vaikselt liigutama ja pöida treenima. Sai käidud ka ortipeedi juures ning mulle määrati suur kogus Glükoosamiinsulfaadi tablette + mingid kanged tabletid, mida tohtisin ainult mõned võtta. Sama õnnetus kordus aasta pärast uuesti ning siis sai vähe põhjalikumalt seda treenitud ja hoitud. Praegu pole eriti see jalg enam muret teinud. Sporti tehes muretse endale kindlasti plastiktugedega jalaside (Y)
Erkko
MemberVõib-olla ta mõtles siis nende õigete lisandite all keemiat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis ju lausa peaks tegema rohkem.
Ise arvan ikka, et päevas seeriaid liiga paljuks ei läheks, tuleks siis nelja päeva kava kasutada ja võib-olla siis üle päeva teha nii et iga nädal siis trennipäevad liiguvad.Ehk siis esm, kolm, reede, pühap, teis, kolm jne.
Ehk pidasid silmas esmasp, kolmap, reede, pühap, teisip, neljap, laup ja siis uuesti esmasp, kolmap…
detsember 27, 2009 at 9:20 p.l. in reply to: Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas… #245742Erkko
MemberOskab keegi kommenteerida seda, et õlg enne selga teha? Ma siin tegin endale jaanuari trenni graafiku, kus mul just selg enne õlga…Mind on õpetatud, et enne ikka suuremad lihasgrupid ja siis väiksemad.
MemberPaljuga sa ise toetad siis?Mis see siia puutub ?
MemberEestlased on kadedad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui minule viitad, siis eksid rängalt.
Mina tahan, et see toetus õigesse kohta läheb. Ma ei arva, et mina peaksin seda tingimata saama.
Kuna me oleme demokraatlikus riigis, siis on ka minul õigus oma arvamust avaldada – seega , vähem aasimist !
Pealegi pole ma eriti ühtegi toidulisandit kasutanud siiani – v.a vitamiinid. Seega mis mul selle toetusega ikka teha.
Erkko
MemberSee pole ainus ala millega ta tegeleb. Vaata näiteks Tartumaa MV 2009 saavutatud tulemused:Kükk: 247.5kg
Surumine: 177.5kg
Jõutõmme: 270kg
Tulemused kõik siis ilma varustuseta, polnud kasutanud isegi kükkimisel sidemeid, rääkimata trikoodest. Vanust mehel 17 aastat.
Ma tean, aga mina võrdlen praegu tema tulemusi klassikalise tõstmise valdkonnas.
Aitab küll sellest vaidlemisest – mina jään omale seisukohale, et kui tahate jõutõstjatele anda, siis andke ka klassikalistele tõstjatele !
Erkko
MemberSelle poisi näol on tegu tõenäoliselt ühe andekaima jõualade tegijaga Eestis. Googeldage. Saate näha, mis tulemusi teinud on. Kõik asjad ilma varustuseta muide.No eestis on teisigi sama häid ja parimaid jõualade tegijaid – Vähemalt nende tulemuste põhjal saab seda väita.
Erkko
MemberMina leian, et tõsterihmu on mõtet regulaarselt kasutada ainult siis, kui teil on alaarenenud käed ja te ei soovi neid mingil põhjusel arendada.Mõnes mõttes on mõistlik mitte kasutada – parandab haaret ja treenib käsivart ?
Erkko
MemberKindlasti annab kindlama tunde erinevaid harjutusi tehes.
Erinevalt teistest kasutan mina tavalisi rihmu ( ~40 cm pikad ), mis pole omavahel kuidagi ühendatud.
-
AutorPostitused