Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 7:49 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249286
Erkko
MemberErkko – hoia siis suu kinni kui midagi öelda ei ole.Anna andeks. Kas ma ütlesin midagi solvavat sinu kohta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselgelt sina oledki see suur fittide koguja ja nüüd oled lihtsalt minu peale pahane, et ma avaldasin sulle suure saladuse – vabasse teemasse postitamise eest fitte ei saa.
Nüüd tead kuhu sihtida.
Edit: See sinu tähtede rasvaseks tegemine oli väga geniaalne idee. Sinu enda mõte ? Sa avaldad muljet mulle.
jaanuar 12, 2010 at 7:40 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249279Erkko
MemberSuht jah tahavad fitile otsa peale teha kambaga. Huvitav paljuga nad kõik ära osteti. Enne olid kõik nii rahul ja nüüd kambaga vastu kõik.See on vaba teema, jutupaunik.
Erkko
MemberEks Samakamehe üle ole vähe suurem kahtlus tekkinud ja mängulauale on uued argumendid paisatud .
Hääletan:Samakamees
Erkko
MemberMa olen pidanud veidi aega teemast eemal olema, kuna vahepeal kimbutas pea 40 kraadine palavik.
Eks hetkel on suudetud kõige kahtlasemaks teha bigroncoleman’i , seega hetkel hääletan tema vastu.
Hääletan:bigroncoleman
Erkko
MemberSee rihm on sajandite vanune pere reliikvia.
Erkko
MemberNestauril maru kahtlane avatar ka. Kes paneks enda avatariks muru näriva lehma ?
Hääletan: Nesatur
Erkko
MemberPacman tundus kahtlane.
Hääletan:Pacman
Erkko
MemberTõenäosus on 1/4.Tsipa suurem. 2/9
Või jah. Pigem 1/5 .
(Ma ei lugenud politseid ja arsti hea või halva sekka.Lugesin neid neutraalseteks)
Erkko
MemberEks see esimene round on ikka nadi ja kellegi vastu peab hääletama. Kuulan veits maid ja selle põhjal otsustan (veidra jutu põhjal) .
Erkko
MemberMa arvan, et keegi pole niivõrd pädev, et läbi interneti sind terveks ravida. Mille jaoks arstid siis on ?
Erkko
MemberOlen valmis. Eelmine kord langesin suht alguses välja ja ei saanudki maitset asjast suhu.
Erkko
MemberImre – mis ajaks võib uut kava oodata ? ( Siis oskan oma trenne paremini jaotada )
Erkko
MemberMa ka alustasin selleaastast treeningperioodi pühapäevast. Mis siin ikka – vorm on pühade ja suurte pidutsemistega suht palju kannatada saanud, aga eks nüüd suuri pidustusi mitu kuud ei tohiks olla ja saab jälle inimese kombel sööma ning treenima hakata.
Pildil on punaste pükstega poiss, kelle nime ei suuda meenutada kahjuks.
Erkko
Member4. Mida tähendavad tõstespordis kohtunikel olevad sinine, kollane ja punane kaart- ehk kui suurt viga need iseloomustavad?Klassikalises ainult punane ja kollane(valge) tuli.
Erkko
MemberÕiged sprodimehed teavad mis teevad ja lubavad endale lõõgastuseks ühe napsu. See kui ma endale napsu luban, teeb minust alkohooliku või lihtsalt … inimese ?!
-
AutorPostitused