Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberMiks nii väike “lava”(tõstepõrand) oli ?
Erkko
MemberEi saanudki aru täpselt, aga kas tegu on geenmutatsiooniga ?
Erkko
MemberSiiani olen käinud paljajalu dushi all ning kunagi sai mitu aastat poksitrennis käidud, kõik olid paljajalu trennis ja ükski seen pole mulle jalgu jäänud siiamaani
Erkko
MemberAastaid tagasi kui kergejõustikuga tegelesin kimbutas mind seesugune valu pidevalt. Eriti andis tunda see jooksualadel nagu sprint ja tõkkesprint.Andsin ka puhkust nagu soovitati, kuid ausaltöeldses tuhkagi. Oma kolm kuud tegin rahuliku trenni ja korralikke venitusi.Siis tulid suurvõistlused ja tõkkejooksu eelvoorus vigastasin end nii õnnetult, et võistlus jäigi katki.Mind viidi sealse arsti juurde ja määriti soojakreemi peale ja üritati kuidagi sidemega kinni tõmmata, et saaksin võistluse lõpetada, sest treenerid ootasid head tulemust minult. Peale seda hakkasid mind ka teised vigastused kimbutama ning nii kaugenesingi ma sellest spordialast.
Erkko
MemberHääletan:Alessandro
Erkko
MemberNii juba läheb! Kui jätkame samas vaimus, siis me veel võidame! Uskuge mind!Keda sa veel maffiaks pead siis ?
Erkko
MemberHääletan: Mcken
Erkko
MemberEks selle nimel läheb madinaks
650
jaanuar 14, 2010 at 2:05 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #249779Erkko
MemberOtt aga kas 3-da koha mees käis dopingukontrollis.Kui ei, siis tegelt oleks inimlik nõuda ka tema kohest dopingu testi,

Nüüd siis ongi minu mõte leidnud kinnitust, et proovid tuleb võtta kõigilt võistlejatelt ja kasutada neid vajadusel niipalju, kuni lõpuks selgub puhas võitja.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)))))Mida sa tagant järgi ikka enam nõuad.
Erkko
MemberHääletan: Lexusl
Erkko
MemberLexusl tundub olevat libeda keelega vend. Jutt jookseb kord ühes suunas ja siis teises.
jaanuar 13, 2010 at 9:42 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #249434Erkko
MemberJärjekordne geniaalne postitus su poolt, ma olen lummatud.Ära meelita !
jaanuar 12, 2010 at 10:01 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #249365Erkko
Membereelmisel lehel ei tahetud temaga pimedal tänaval kokku saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas on võimalik kellegagi “lehe” peal kokku saada ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 7:56 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249291Erkko
MemberNüüd jäin küll haledalt vahele.EDIT: Ei ma õppisin selle ühelt sõbralt. Ta käib vist lasteaias.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma tean siis kui vana sa umbes oled. Ma nii noortega ei suhtle. Seega kõike paremat ja edu !AutorPostitused