Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberEesti liiga ei paku huvi – puine kuidagi.
Selle teema oleks võinud vaba teema alla teha.
Erkko
MemberKui olin 7-10 aastane arstid väitsid kogu aeg, et mul rühiga probleeme.
Vahetasin elukohta ja läksin spetsialisti juurde ning siis leiti tegelik viga üles. Üks jalg teisest liiga palju pikem(teadagi on inimestel jäsemed mõni mm üksteisest pikem). Määrati ka ~2 cm kõrgune tald (ei mäleta enam, kas oli täpselt 2 cm või rohkem), mis käis jalatsi sisse. Eks osad vigastused ole ka sellest tulnud, et olen unustanud selle talla koju treeningu/võistluse ajal.
Seega alati ei pruugi ka arstidel õigus olla.
Sada korda mõõda, üks kord lõika !
Erkko
MemberVähemalt üks positiivne asigi. Mulle süstiti kaelaveeni midagi – loodetavasti dopinguainet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
Memberhttp://www.exrx.net/Lists/Directory.html
Here you go !
Erkko
MemberMa keeldun kehalises käimisest (kui midagi hindelist on, siis on vaja ikka minna) .Üldiselt lähen ma kehalise ajast trenni. Ma ei suuda vaadata kuidas need ajudoonorid ei suuda mulle võrkpalli mängu jooksul kordagi palli võrgu kohale tõsta. See on nii masendav, et ma võiks samahästi lehmalaudas sõnnikut visata, kui selliste invaliididega mängida.
Erkko
MemberSee võib tuua kaasa surma, aga …
Hääletan: Samakamees
Erkko
MemberIse olen korduvalt klassikalise tõstmise kettamees olnud ning korraldajatelt kuuleme iga kord : “Teate miks teie palk on kõige kõrgem ? Sellepärast, et teile laskub kõige suurem vastutus. Teie peate olema kindlad, et kangil on õige raskus ja et lukud oleks lukustatud. Teie määrate oma kiiruse/aeglusega ära, kui kaua võistlus kestab. Ja kui kellegagi peaks laval midagi juhtuma, siis olete kohal nagu välk.”
Seda enam saan ma aru, milline pinge on jõutõstmisvõistluste julgestajatel.
Erkko
MemberSeljuhul minu viga. Pildi peal tundub teistmoodi.
Erkko
MemberErkko
MemberEi, tagumisel mehel ruumi ikka on, aga selle ruumiga ei ole midagi peale hakata. Kui mees su peale vajuma hakkab, siis julgestaja ei hüpa eest ära, vaid hakkab püüdma. Ja kui püüda ei õnnestu, siis oled igal juhul kangi all.SELLE pildi peal tundub, et tagumine on ka kohe kohe ääre peal. Võistleja veidikene kandub taha ja tagumine võib kergelt libastuda.See on nagu pimedas trepist alla minek, kunagi ei või teada, millal viimane aste tuleb. Ja kui tuleb, siis võib end vigastada.
Ning kõige hirmuäratavam asend on parempoolsel noormehel. Teatavasti raskuste tõstmiselt kandub raskus kannale. Kannad õhus on raskusi üpris keeruline tõsta.
Aga õnneks kõik on elu ja tervise juures !
Erkko
MemberSest kui vaadata neid pilte, siis seal oli suht raske korralikku julgestusasendit sisse võtta. Tagumisel vennal oli ka nii vähe ruumi, et kui võistleja oleks pildi tasku visanud ja taha poole kandunud oleks julgestaja kangi all ja võistleja tema peal.
Erkko
MemberMa seisin ühe jalaga põrandal ja teisega maas, polnud midagiJa kas mõni võistleja kangi ka turjalt maha viskas ?
Erkko
MemberMilleks rohkem ruumi raisata ?