Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberMinu jaoks on tola ka selline inimene, kes tuleb saali ja hakkab karjudes mobiili oma töö asju ajama. Mulle ei meeldi selline asi! Jõusaalis teeme ikka trenni.Selleks on leiutatud kõrvaklapid ja erinevad vahendid muusika kuulamiseks.
Sama võiks ka öelda siis, et tolad on need, kes vinguvad teiste kallal, ei ole süvenenud trenni ja ringi vahivad. Sest kui sa oleksid süvenenud oma treeningusse, ei paneks sa mingeid jutumehi tähele.
tolad on ka need kes peale trenni sauna tulevad ja kõva leili viskama hakkavad !!!! leil tuleb jõusaalis kütta !Mis funktsioon sel saunal on siis, kui leili ei saa visata? Samahästi võid radika ees ka istuda.
Erkko
MemberNo kasuta otsingut. Siin liigub igas mõõdus ja igat värvi neid.
veebruar 1, 2010 at 11:31 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 2. veebruaril Creapure Citrate 250kaps Olimp ilt #253299Erkko
Member100
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberSiis sul on vedanud, väga paljudel ei ole mõnus õlaliigese tagumises rotatsioonis tõmmata
Erkko
MemberErkko
MemberSaid Rootsist p*saepideemia ?
Erkko
MemberÜhesõnaga soovitad sa mõnel kuu ja 22 päevaga 10 kilo alla võtta ?
Erkko
MemberSamas ei peaks uut kategooriat tegema. Teha need kolm katti suuremaks natukene. – 65 -75 -85
Aga eks näha ole mis saab. Eks Imrel ole praegu palju tegemist ja sebimist niigi. Lisaks ei ole ma kindel, kas olen 100% võistleja. Arst lubas alles 2 nädala pärast trenni mind. Aga eks ma hiilin juba varem trenni. Sisuliselt kuu aega kodus istunud. Masendus peal juba.
Erkko
MemberSiim, me oleme ka noortes. Aga ma arvan millegi pärast, et kahe inimese pärast ei hakata uut kaalukategooriat tegema. Healjuhul ehk muudetakse kuidagi.
Erkko
MemberMa olen praegu 87-88. Enne haigust olin 93-94.
Ning kui söögiisu tagasi tuleb ja trenni päesen, siis tõmbab 90 peale raudselt tagasi
Erkko
MemberKategooriad jäid arsuaamatuks.
Samuti paneme kokku ka kategooriad, kus vähemalt praegu oleks juba 15 noort ning selles kategoorias saaks hetkel organiseerida 3 kategooriat, kuna noored mehed jagunevadki hetkel üsna võrdselt -60, -70 ja -80 kategooriatesse.Mis nendega saab, kes üle 80 kilo kaaluvad ?
Erkko
MemberAC-C pidi väga hirmsa maitsega olema.
AC-C on enne treeningut ja HT-R on peale treeningut kasutamiseks.
Erkko
MemberMV Spordiklubi kangidele saab panna peale raskusi mida te reeglina isegi tosta ei jouagi ehk siis pane palju tahad.MV eripara ongi hea vabaraskuste olemasolu, k.a. tosteporand, vabandan kirjapildi parast.
Täpselt nagu Fittestis. Ainult tõstepõrandat pole.
Erkko
MemberNoo, mis linn see Rakvere ka on ? Suuremates Eesti linnades ikka kõrgemad hinnad.
Erkko
MemberMc Donaldsi vastas olev jõusaal pidi ka suht odav olema. Kui kümne korra pilet võtta, siis pidi korra hinnaks tegema see 16kr.
Võin ka eksida.
AutorPostitused