Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberPidin ikka kommima seda väidet!!!Ma ausalt loodan, et tegid nalja praegu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otseloomulikult võetakse asju sõnasõnalt.
Inimene, kes teeb trenni, higistab. Higil on ebameeldiv lõhn(hais).
Get it ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberKõige lihtsam on eirata kõike ebameeldivat ja teha trenni !
Alati on igal pool kellelgi nina viltu peas ja sada erinevat häda.
Enne teiste arvustamist viskame pilgu ikka kõigepealt endale !
Erkko
MemberMul endal on spetsiomm tõstesaapad.Väga head ja paksu tallaga.
veebruar 4, 2010 at 7:56 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 4 veebruaril on 100% Whey +Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #253919Erkko
Member100
Memberebastiilne? Ma ei ole kusagil Fashioni showl ma olen jõusaalis ja nagu eelnevalt öeldud on jalal võimalus hingata ja üldiselt ei higista. Ise kannan plätusid ja kannan ka edaspidi.See oli irooniana mõeldud! Milupärast tehke kasvõi kalossidega.Mina ei näe põhjust, miks ei võiks plätasid kanda, kui pole küki päev.
Jõusaali tolad on need kes ei arvesta teistega:2. Haisevad
Kõik, kes trenni teevad, haisevad !
Erkko
MemberAga ma ei saanud ikka aru mis nendel plätudel siis viga on? (Ise käin tossudega)Ega plätudega ei hakka ju jalad haisema, sest nad saavad hingata.
Või on mingi muu oht plätude kandmisel teistele?
Ebastiilne !
Ja mõningas saalis ei olegi lubatud kanda !
Erkko
MemberJa ega meilgi on saalis inimesed suhtlemisvõimelised ja alati saab keegi öelda, kui liiast !
Erkko
MemberVäga hästi saan aru, aga ega nii või naa on alati igal pool inimesi, kes pole rahulolevad.
Erkko
MemberEga ikka ei ole külla nii!See on umbes nii, et kui pooltel on külm ja teistel on palav, siis keerame kütet juurde ja las need kel on palav siis higistavad, sest rohkem riideid ei saa ära võtta, kuna pole enam sünnis. Nii jah.
Ahsoo- või nii !
Ja kui kõrval aeroobikasaalis käib nii kõvasti muusika, et ma ei saa keskenduda, mis ma siis teen ? Hakkan foorumis vinguma või hoopis lähen palun neil vaikseks selle panna ?
Spordihoone kõrval käib ehitustööd. Lähen palun neil ehituse selleks ajaks peatada, kui trenn läbi.
Hästi elame !
veebruar 3, 2010 at 3:49 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #253729Erkko
MemberAndke Kirbule. Siis on tal Hollandis vähemalt midagi nosida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või siis mõnele silmapaistvale kasutajale.
Erkko
MemberMis funktsioon sel saunal on siis, kui leili ei saa visata? Samahästi võid radika ees ka istuda.no kui mingi mees tuleb sauna ja hakkab ämbriga leili viska ja 2 minuti pärast on kadunud !!!??? Sõber rääkis et seal jõusaali kus tema käsi, oli üks seltkond ,kes ostis kuukaardi et seal ainult saunas käia. 2-3X nädalas tuldi ja kast õllet oli kaasas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen jõusaalis näinud ka toasussides mehi !!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oo, kui huvitav.
A mul üks sõber rääkis, et ta oli parasjagu saunas ja viskas rahulikult leili, kui kerise kivide vahelt ronisid välja ufod ja tahtsid talle peeru vahele kütta. Siis käis sähvatus nagu luuavarrest ja järsku oli tema kõrval Arnold ja teisel pool Ronnie, kes tulnukad kahe korra väänasid ja mahlad välja pigistasid. Vesi sai ämbrist otsa ning sõber läks vett tooma, kuid kukkus peaga vastu kerist ja uni saigi läbi …
veebruar 2, 2010 at 10:48 p.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253562Erkko
MemberOskan ikka. Too see parem minu kätte.
Erkko
MemberTavaline valk ja kreatiin ajab asja ära !
veebruar 2, 2010 at 8:43 p.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253538Erkko
MemberInimvõimetel pole piire. Ma olen sõnatu. See filmiklipp väljendab sõna sõnalt mu tõekspidamisi
MemberTavatoitumine korras, siis ei ole midagi muud vaja.Kindlasti võid enne trenni valmis teha ja kohe peale trenni nahavahele ajada.
Aga mis siis nende juttudega on, et lihas on peale trenni kataboolses seisus ja kui shake (kreatiini/proteiini) seisab üle poole tunni, siis hakkab oma mõju kaotama. Müüdid ?
-
AutorPostitused