Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 1, 2014 at 8:04 p.l. in reply to: Arnold Classic & Arnold AM 2014; Egle Eller-Nabi 14th! #361016
Erkko
Member1 väljakutse
WolfMartinez
Rhoden
McMillan
Centopani2 väljakutse
Smalls
Nun
Freeman
Pakulski
Warren
Curry
3 väljakutse
Mcmillan
Centopani
Martinez4 väljakutse
Wolf
RhodenEsikolmik jagatakse ilmselt Wolf,Rhoden,Mcmillan’i vahel , neljas Centopani, viies Martines ning teisest väljakutsest oli ilmselt parim Warren
märts 1, 2014 at 7:30 p.l. in reply to: Arnold Classic & Arnold AM 2014; Egle Eller-Nabi 14th! #361010Erkko
MemberBikini International esimene väljakutse (suure tõenäosusega top 6) oli :
AlexanderKaltwalter
Melo
Paulina
Robles
Latona
Mehed tulevad hindamisele.
Erkko
MemberKindlasti – rinnale tuli maru kergelt.
Kui arvestada, et vorm on ajastatud EM’iks(mis peaksid olema 5-13 aprill), siis on sellest püssist kõva pauku oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ehk 190/240 ?Erkko
MemberSeim tegi 185/233 (rebimine/tõukamine)
Erkko
MemberMillest see tuleneb, et LEKV’l on juuniorid 91-95 kuid EKV’l 90-94 ?
veebruar 5, 2014 at 4:50 p.l. in reply to: Toitumine elukaaslase toitumiskava järgi – kommenteerige #358933Erkko
MemberSinu BAV(Minimaalne öö-päevane kaloraas, mida vajame selleks, et üldse hinges püsida – sinna lisandub veel sinu aktiivsusest tulenevad kalorid ) on 2035
Selle esimese toitumise kogukaloraaž aga
Kaloreid: 1785.15 Kcal
Rasva: 74.15 g.
Valku: 155.7 g.
Süsivesikuid: 101.53 g.
Kiudaineid: 15.65 g.Ehk siis sa oled juba päevasest minimaalsest kogusest maas 250kacl + siis päevane aktiivsus. See oleneb sellest kas teed trenni, milline on töö, kas tuleb ette pikemaid jalutuskäike (jalutuskäik tööle ja tagasi 30 minutit) jne.
Kuidas sinu varasem toitumine välja nägi ?Milline on sinu elustiil ? Suur hüpe kõrgelt madalale võib põlvest nõrgaks võtta. Isiklikult lisakskin süsivesikuid juurde ja siis hakkaks vaikselt alla tullema süsivesikute arvelt. Miskine 150-200 g süsivesikuid( 800kcal ) juurde ja siis jälgid mis kaal teeb. Kui kaal tõuseb nädala kahe jooksul, siis vähenda süsivesikute koguseid. Kui kaal langeb 0,5 – 1 kilo nädalas, siis oled õigel teel ning kaalulangusega tasakaalus peaks vähendama uuesti ka süsivesikuid. Kuid kõik see peaks jääma mõistuse piiresse.
veebruar 2, 2014 at 6:56 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #358716Erkko
MemberNii mõttetud ideed, et kuni sina ja sinu koolkond kuiva kanarinda ja brokkolit aastate kaupa ning 10x päevas näkitsete, koos miljoni lisandiga, luban mina endale normaalse inimese moodi toitumist ja teen sama hea, kui mitte parema vormi.Nii, nüüd ma jään ootama su kommentaari, et sa “ei viitsi” vastata nii pikalt ja minuga jageleda, sest sul on oma aega ja energiat parematesse kohtadesse suunata. Mõistan. Aga ära tulevikus herilaspesa siis torgi.
On siin midagi vaielda, kui sul on kõik mind puudutavad faktid selged – enda arust ? Minu miljon toidulisandit on 1+ 4,5 + 5 + 2,2 kilo valku, 1 purk tribulust, 1 purk kreatiini ning mõned trennieelsed ergutid jõusaali perioodi jooksul. Ai kurat – vitamiinid unustasin.
Minu meelest oled sina see kõva toidulisandite promoja bon foorumis ?! Nüüd väidad siin, et minu koolkond seda ja teist kuigi ise tarbid üheksat erinevat toidulisandit ?

Fin.
veebruar 2, 2014 at 5:44 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #358699Erkko
MemberEks ma üritan edaspidi meistrile meele järgi olla.
veebruar 2, 2014 at 4:15 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #357794Erkko
Member…1800 kaloris midagi nii müstilist nüüd ka pole. Kui seda kaloraazi Hespurgeris koguda, siis ilmselgelt koputavad ka terviseprobleemid uksele, kuid tervislikult toitudes saab hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu igaljuhul, iga pingutus on tunnustamist väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varsti peaksid avama oma suu noormehed, kes paugutavad siin pidevalt, et vahet pole mida sa sööd ja mitu korda sa sööd. Sest et nemad teavad ja neil toimib.
Erkko
MemberArvestades Imre oskust ennast värvikalt väljendada, võiks tal vabal olla postimehes oma jutunurk. Või ehk mõni juturaamat – 30 000 Imret vee all ?

Erkko
MemberTeades kui raske see kompleks ikkagi on, siis võin öelda, et mauispala mis Triin üles laeb on Rausi mastist tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberPeale rinnalihase venitust(mis oli 11 päeva tagasi) on palju muutunud. Kang peakohal kükk oli varem suht loogiline asend minu jaoks kuid nüüd pole ta eriti mugav ning ei “istu omal kohal”. Lisaks pole suutnud ka maksimumi trennidest välja tõmmata.
Pühapäeval proovisin ning algus oli nagu ikka paljulubav. Esimene ring oli 1:18 kuid peale teise ringi kang peakohal kükki tuli surm – viimast 40 kordust tegin vast mingisugune 4 minutit. Ühe ringi suudan väga kiirelt ära teha, kuid nö maraton pole mulle mõeldud – eks see ole ka minu enda viga, sest aeroobset pole ju tehtud.
Pühapäevasel katsel tegin ka ühe rinnal küki rohkem ning ühe õlale surumise vähem. Koguaeg oli vist miskine 5:50Video ka :
Jalg pole nii täis olnud ma ei tea mis ajast. E,T,K jalg oli kange ja kiskus krampi
Täna tegin uue katse ja lähenesin asjale nii, et esimest tiiru päris nii kiirelt ei tee – kuid ikkagi ilmselt paugutasin liiga suure kiirusega ja tõmbas jällegi täis. Esimene tiir 1:27 Teine tiir 3:16 ja kaks ringi KOKKU 4:43
Pole päris see mis oleks võinud olla. Ei oskagi öelda, mis selle jala nii ära tapab. Võhma poolest nagu polegi kõige hullem. Jalg on lihtsalt nii täis, et valus on kohe.
Erkko
MemberImre – kas homme võtad ka noorkulturistidelt riided seljast ?
Erkko
MemberAinult kaloraaž ei ütle midagi. Makrode osakaal on ilmselt sama tähtis (kui mitte tähtsam). Õhtune tugev praad koos puuviljadega ei ole küll eriti tõhus (loe: töötab vastupidiselt soovitud efektile) rasva % alandamiseks, sest õhtul on aktiivsus null. Kaks korda nädalas jõutreeningut lihaskasvule ilmselt jääb väheks ning kolm toidukorda samuti (siin on see koht, kus paljud väidavad, et toidukordade rohkus ei ole seotud toidu termilise efektiga).
Lisaks ei saa ma sinu toitumise kirjeldamisest täpselt aru. Väidad, et sööd hommikul võileivad ja muna/puder,lõunaks puuviljad ja pähklid/rosinad ning õhtul praad/puuviljad – samas väidad, et sööd enne ja peale trenni ning treenid õhtuti ( õhku jääb see, mida sa enne trenni sööd ) ?
Erkko
MemberMinu katse sooritamine on hetke seisuga küsitav. Kuu alguses vaatasin oma treeningplaani üle ja panin esimese katse kuupäevaks 22. jaanuar (täna), kuid pühapäevases rinna trennis õnnestus mul rinda rebestada. Ei ole eriti põnev olla. Rinna venitamine on võimalik kui käsi on all asendis, kuid kätt üles tõstes lööb valu sisse – vaikselt venitades suudan vere lihassesse saada ja kregema koormusega trenni teha. Seljale sain mõningaid harjutusi täis mahus teha, kuid osad olid ikka väga valulikud – sama lugu oli ka õlaga – täna jalga sain teha, kuid nagu te mõelda võite, siis kang peakohal kükid on hetkel välistatud.
Tegu ilmselt pectorial minori rebestusega. 9 päeva on aega. Ehk, ehk.
AutorPostitused