Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberPigem ikkagi lõuatõmbed ja igasugused “sõudmise” harjutused. Need on baasharjutused, küünarvarte kõverdused on ikkagi isolatsioon harjutused.Jõusaali tola arvustab jõusaali tolasid
Erkko
MemberEks see teema ole jah suurepärane koht kus nutta ja vinguda teiste kallal. Keskenduge omale trennile ja kõik on korras. Pealtvaatajaid (teiste jälgijaid/piilujaid) pole jõusaali vaja.
Muide ! See mis toimub mujal ei peaks siia teema alla kuuluma.
Erkko
MemberIgal juhul mitte niimodi et sa 3x nädalas triitsepsit teeksid.Ma arvan et treeninggraafik võiks näha välja midagi selle moodi:
Päev 1:
Kükk
Rinnalt surumine
Seistes õlapress ja/või tõukamine
Rööbaspuudel surumine
Päev 2:
Jõutõmme
Rinnalevõtt
Lõuatõmbed
Kangi/hantliga “sõudmine”
Ainult baasharjutused, ei mingeid isolatsioon harjutusi või masinaid. Kuid mainiks ikkagi ära et tegemist on vaid minu arvamusega- ma pole mingi proff.
No eks tuleb välja, et meil erinevad lähenemised asjadele.Minumeelest peaks see just üldlevinud jaotus olema. Kõik suured lihasgruppid eraldi päevadele. Selja, jalg, Rind. Ja väiksemad armastan mina enda äranägemise järgi paigutada – vastavalt lihasgruppi taastumisele.
Samas on kõrvu jäänud treeningsaalis vilksamisi üks õpetussõna mingile noormehele Ivo Pärle poolt : “Tee mis sa teed. Peksa või p*hku ! Peaasi, et lihase läbi tõmbad trenni lõpuks.”
Erkko
MemberSinu pakutud treeningkava järgi treeniks ta biitsepsit ja õlaesiosa 2x ühe treeningtsükli (teeb kõik päevad läbi) jooksul, triitsepsit koguni 3x kõiki teisi kehaosasid aga ainult üks kord. Ehk seletaksid miks sellised ebavõrdused treeningkoguste juures?Kuidas sina siis jaotaksid ?
Erkko
MemberMa ei tahaks öelda, et kui ma oleks sina, siis …
Aga siiski. Mina teeksin nii, sest taipoksi trennid on ainukesed, mis on kindlalt paigal ja seega :
E: Taipoks
T: Jõusaal
K: Taipoks
N: 10 km jooks
R: Jõusaal
L: 10 km jooks
P: Jõusaal
Või siis panna jõusaal kolmele järjestikusele päevale N,R,L või R,L,P
Jõusaali kava jaotaks Jalg,Õlg | Rind,Biits | Selg,Tric . Iga trenni lõppu kõhulihaseid ja trapetsi paned sinna kuhu ise tahad ( või ei tee üldse )
Samas hakkab nüüd raudselt mõni rääkima mingit teooriat, et Rind ja Biits ning Selg ja Triits ei sobi kokku ja tuleks ära vahetada, sest Rina ajal töötab triic jne. Ma arvan, et proovi ise järgi, kuidas sulle sobib ja anna minna!
E: Kui ma nüüd veelgi siin endamisi mõtisklen, siis arvan hoopis, et jõusaali võiks veelgi rohkem teha. Neli korda nädalas. Jooksud jätaks mina üldse ära. Neli jõusaali, kaks taiboksi ja üks päev tugitoolisporti.
Erkko
MemberKui tahad ka rohkem lihaseid arendada, siis oleks mõtekas jõusaali kava kolmeks jaotada ja kolm korda nädalas jõudu teha – arvan mina.
Erkko
MemberDebatt ? Ma lugesin siit välja sõbralikku lõõpimist. Oma rühma kutid,kes saavad üksteisega hästi läbi, milleks peaks me debateerima ? Aga noh, eks igast olukorrast loetakse seda välja mida ise tahetakse (tüli,kaklus,sõnelemine).
Erkko
MemberKuidas neid jagama hakatakse,igaüks proovib,et mis suurus sobib v?Seljuhul sooviks esimene proovija olla

Kardad suguhaigusi ?

Mis sul karta, kuuldavasti pidi sul neid terve alfabeet olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberVäga head uudised!Tulen niipea kui võimalik ka endale paari nõutama!
Kõik aluspüksid juba läbi ja ongi hea võimalus uusi nõuda ?
veebruar 28, 2010 at 11:06 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #259010Erkko
MemberAndrus Veerpalu – 5
Jaak Mae – 14
Aivar Rehemaa – 30
Algo Kärp – 47
veebruar 27, 2010 at 5:33 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258914Erkko
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See ongi ennustamineSee on eestlaste ebaõnnestumine igal suurvõistlusel.
veebruar 27, 2010 at 11:17 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258815Erkko
MemberJaa Eestlastesse peab ikka usku ka olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis usust siin juttu on. Iga kord olen ma mõelnud positiivselt ja pakkunud eestlasi üpriski kõrgetele kohtada. Aga mis tulemuseks on ? – Kohad viimaste seas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Deyvid Oprja 86
Kristina Šmigun-Vähi 4
Tatjana Mannima 45
veebruar 26, 2010 at 4:06 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258020Erkko
MemberTiiu Nurmberg – 80
Mehed laskesuusatajad – 17 koht
Erkko
MemberVaevalt Imre otseselt kedagi kutsunud on ( A’la : “Palun tule võistlustele” )
Võistluspüksid peaksid kohale jõudma lähipäevadel!Reedel, 26. veebruaril paneme Fittestis kirja kõik noorte grupi spordipoisid, kes võtavad lõuna-Eesti võistlustest osa ja siis paneme selle nimekirja ka siia üles ning hakkame pidevalt täiendama.
Mis kellapaiku? Mul endal on ju kõik (v.a neljapäeval) hommikused trennid.
veebruar 25, 2010 at 4:49 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #217885Erkko
MemberPostimehes ka kommentaarium piirajas. Vaene Algo tambitakse ikka nii porri, et lausa jube.Mina panen oma panused sellele, et suusad olid väga valed. Eks näis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahel inimesel 14’st olid ainult määritud suusad. Algol olid määrimata. Seega olid tal samasugused suusad nagu 12 teisel sõidumehel … siit teeme omad järeldused.
AutorPostitused