Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
MemberPole saanud nädal aega trennis käia, sest olen suutnud endale jala ümber kipsi hankida.
Erkko
MemberNoored
1.Hendrik Ennusaar 17a
2.Rainer Neemsalu 16.a
3.Sten Lõhmus 17a
4.Oleg Akunets 17a.
5.Timo Noot 17a.
Juuniorid -75kg
1.Taavi Taros 19a.
2.Anton Ostroglazov 19a.
3.Maksim Zavertailo 19a.
Juuniorid +75kg
1.Edward Oks
2.Jevgeni Kuzmin 19a.
3.Dmitri Kostitsõn 19a.
Naised bodyfitness -163cm
1.Kati Grabbi
2.Aire Lossmann
Naised bodyfitness +163cm
1.Kadi Kallaste
2.Olga Skavõš
Mehed klassikaline kulturism
1.Mihkel Jakobson
2.Deniss Novgordski
3.Kaido Paloviir
4.Meelis Piik
Mehed kulturism:
1.Janar Rückenberg
2.Taavi Põri
3.Maikal Pikalev
Absoluutselt parim juunior Edward Oks
Absoluutselt parim bodyfitnessist Kati Grabbi
Absoluutselt parim kulturist Janar Rückenberg
Erkko
MemberMiks ei ole ?
Erkko
MemberSuht huvitav ettevõtmine : )
Erkko
MemberMüüdi järgi oleksin siis kahe meetri pikkune praegu
märts 23, 2010 at 10:16 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262342Erkko
MemberEga kõik ei saa siis suured olla !
märts 20, 2010 at 3:48 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #261865Erkko
Membergulimaks, miks nii leili minna sellest?
ju ma ei saanud naljast aru, ei tundunud just eriti naljakas
Arvata on, et iga väiksemgi asi ajab kettasse kui võistlused on päeva pärast ja läbitud on ränk dieet.
märts 20, 2010 at 7:26 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #261794Erkko
Membermis see karika välimus ikka nii väga loeb, tähtis on millistel võistlustel karikas saadakse ikkagi.No ilmselgelt oled sa nii juhm, et naljast aru saada.

Erkko
Member5-es paistab 84 olevat…..teised numbrid suht selgelt eristatavad
Mul pole sõnu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2010 at 9:27 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #261782Erkko
MemberNeed (eeldatavad) karikate pildid oleks pidanud aasta alguses üles panema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu kui kõik neid karikaid näevad, hakatakse ei tea mis imeasju tegema

Erkko
MemberKüsin seda Eesti kulturismi ja fitnessi liidu juhilt Arnold Tokkolt. “Väga raske öelda, keegi pole neid lugenud,” vastab Tokko. Aga ta arvab, et steroide võib tarvitada iga kolmas jõusaalihuviline mees.
märts 16, 2010 at 7:02 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #261420Erkko
MemberTervitus.
Tekkis selline küsimus, et kui ma maksan selle After-Party eest teiselt kontolt (mitte enda nimeliselt), siis kas sobib nii, kui ma makse Selgitusse kirjutan selle inimese nime, kes sinna tuleb ( Ehk siis enda nime ) ?
Parimat.
Erkko
MemberKüsige Mr.Meelt žigulii õli !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2010 at 8:56 p.l. in reply to: Kellegil on ühte dieedi toitumis kava näidiseks anda? #260365Erkko
MemberMiks M.M’i näidismenüüs nii vähe rasvu oli ? Või peabki olema ? Mina olen kuulnud (saunas), et umbes 100 g oleks päevas normaalne kogus.