Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
Memberoi kena!!!! aga su fotod on sul näha?Minu fotod on minule näha küll jah ?
Või mida sa mõtlesid ?
Erkko
MemberKilodes pole midagi ulmelist.
Vaatan siin oma spordiarsti pabereid kergejõustiku päevilt.Ajal mil hakkasin jõusaalis käima jalavigastuse taastusravi eesmärgil.
Visiit oli 11.04.2008
Kehakaal oli siis 74
Eelmise aasta lõpus (21.12.2009) oli kehakaal 97
Erkko
MemberKuidas on lisavarustusega ? Tõstevöö,jalasidemed võivad vast ikka olla (nagu ka professionaalsetel rammumehe võistlustel), kuid kas randmerihmad (et kang randme külge kõvasti kinnitada) kohvrite kandmise,jõutõmbe ja apolloni ajal võivad küljes olla ?
Erkko
MemberJa seda peab ainult rinnalt peakohale saama – suruma (või võib ka svungida, tõugata )?
Või siis iga kordus hakkab maast rinnalevõtuga ja järgneb tõuge/svung/surumine ?
Erkko
MemberVabandage mind , rammumehe võistlusalast võhikut, kuid mis see Apollon on ?
Erkko
Memberise sooviks ka Serious Mass 5,5kg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isegi poes pole seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes otsib, see leiab !
Erkko
Memberkui alustasin siis Argo soovitas mulle HTR ja Dextora juua! nende pärast sain mingit 7 kilod… mitte ainult nende pärast aga… sõin ka päris palju!!!! nüüd on vaja mingit lisandit mis annavad lisa jõudu trenni jooksul ja kaalu ka!!! mis veel saab olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsi Argolt neid mida tema tarvitab. Saad “lisa”jõudu nii mis mühiseb.
Erkko
MemberHAHA oled käinud jõusaalis 3 kuud,aga ei tea jala harjutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ilmselt sa pole vist jalga teinud?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin pole midagi imestada. On ka neid vendasid, kes on mitu aastat trenni teinud ja ka ei tee jalga …
Erkko
Member…14:00-15:00 Sheik 150g-336g olenevalt tujust ja eelnevast toidust.
…
18:00 Sheik 150g-336g -“”-
…
23:00-02:00 Sheik 336g
…
Ehk siis päevas minimaalselt 636 g ja maksimaalselt 1008 g massilisajat tarbid päevas ?
Nagu näha, siis raha liigub…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või liigub jutt ?
Erkko
MemberNagu näha, siis Kirbul lööki on.
Väike aga armas !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
Member… täna kaalun ära kodus.Mis sellest kaalumisest sai ?
Erkko
MemberMis lihasgrupid mängivad rolli kõige rohkem lõuatõmbes?http://www.exrx.net/Muscles/LatissimusDorsi.html
Kas keegi oskab häid soovitusi anda mida ma peaks/ei peaks tegema?Erkko
MemberSee õhtune müsli võiks hommiku peale jääda. Enne magamaminekut polevat süskareid soovitatav süüa.
Erkko
MemberPole hullu! Saa ruttu terveks ja näita Siimule koht kätte!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellega pole mingit probleemi

Erkko
MemberKohe kui trenn läbi, siis mina sööks ühe kohupiima (kui valgushake ei tarbi). Koju jõudes natukene tegutseda ja vaikselt sööki valmistama – siis juba mõni liha/kala sisaldav praad.
-
AutorPostitused