Erkko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erkko
Member…Eesti rahva tungival soovil: kollid

…
Colin Farrell on kulturistiks hakanud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erkko
MemberImre Vähi – 3
Taavi Koovit – 2
Janar Rückenberg – 6
Ott Kiivikas – 3
Erkko
MemberKindlasti peaks ortopeedi juurde pöörduma, sest tegu võib olla ka põletikuga (nagu minul oli peale teist hüppeliigese välja väänamist ja kipsi eemaldamist). Röntken ei näita seda põletikku. Kui vaja, siis ortopeed saadab sind spetsiaalsesse kohta, kus tehakse uuringud ja siis lepite kokku temaga ravimeetodi.
Erkko
MemberEhk siis ühesõnaga võib täna juba tulla, kui ära registreeruda ?
Kuid mida täpsemalt uuritakse ?
Erkko
MemberFittest ka kuuldavasti ?
mai 7, 2010 at 11:45 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #140123Erkko
MemberKirbu kuldsed sõnad : ” Nonii, siin on üks poiss ilma püksteta – see mulle meeldib !”
Nüüdsest ma hakkan ka fittshopis ilma püksteta käima (Kui Kirp on tööl) – saab ehk soodustust või midagi : )
Erkko
MemberLihast küll silmmärgatavalt vähendada ei saa (mingil määral lõhustada ainult).Kui siis ainult rasva lihase peal.
Erkko
MemberKogu Quadriceps valus ?
No arvatavasti ikka sellest, et lihased pole niivõrd treenitud ja sellesse kuhjub piimhapet. Puhka,kui taastunud, siis hakka vaikselt uuesti tegema.
Siin palju erinevaid kõhulihastele mõeldud harjutusi !
Erkko
MemberErkko
MemberErkko
MemberPidavat ka see mõjuma, kui kannate kooli- või spordikotti ühel õlal kogu aeg.
Erkko
MemberIlmselt tuleb siis aeg ortopeedi juurde panna. Tartus on selline arstide valik, kas kellelgi on mõnega neist isiklikku kogemust, et soovitada/mitte soovitada?dr. Egon Puuorg
ortopeed
prof. Tiit Haviko
ortopeed
dr. Mart Parv
ortopeed
dr. Sigrid Paul
ortopeed
dr. Aleks Lenzner
ortopeed
Ei tasuks mainimatta jätta üht tuntumat : Aalo Eller
Väga hea arst. Kui midagi häda, siis tuleb ka asja tuumani jõuda.
Erkko
MemberNo ma olen igate pidi proportsioonist väljas.Parem pool on suurem (käsi,selg,jalg).Vask pool on aga tugevam ja pilt on teravam.
Lisaks vasak jalg paremast lühem, mille tõttu peaksin kandma treeningut tehes lisatuge, aga otseloomulikult laiskuse tõttu ma seda ei tee.
Erkko
MemberJa arvad, et sinu soovitused on need ainuõiged ?
Äärmused ongi need, mis annavad parima tulemuse ! Sina ei pea ekstreemsusi harrastama, kui ei taha.
Igatahes, aitab sellest mulast. Inimesed on erinevad. Igaüks leidku endale vastav dieet mis talle sobib.Mina ei öelnud, et see ainuõige tegu. See võib olla isegi täiesti vale, kuid mina jagasin oma kogemusi ja nägemust.
Erkko
MemberNo seljuhul oleks pidanud ma siis naiste kategoorias võistlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuuldavasti elab Imre Vähi pakist kohupiimast päevas ära ja teeb päevas oma neli trenni. Mis ta on siis proua juba või ?
Tere tali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused