erkio
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2008 at 8:29 e.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #142120
erkio
MemberKala on väga kergesti seeditav ja omastatav, samuti kodujuust, neid võid julgelt kokku keerata.Punast liha kohupiimaga-kodujuustuga koos poleks just tark süüa. Samuti punane liha ja piim koos ei sobi. Kala ja piim, palun väga. Muna ja kodujuust-kohupiim sobib ka.
Tänud!
veebruar 23, 2008 at 12:41 e.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #142112erkio
MemberKüsimus Marek sulle:)
Rääkisid enne erinevate valkude koos ja eraldi söömisest…tahaks teada kuidas sobivad omavahel kala ja kodujuust, täpsemalt lõhefilee ja kodujuust ja tuunikala ja kodujuust?
erkio
Membersa ei sa kunagi mr O esiteks sa pole loodud kulturistiks teiseks sa v6id olla teistest suurem ja massilisem aga pole kuju pole midagi…see on ja j22b ainult sinu unistuseksKas sa Rapt ei arva, et oled eksinud portaaliga? Äkki lähed delfi, postimehe ja slolehele nüüd tagasi ja tegeled seal edasi kommenteerimisega?
erkio
MemberMina ei ole küll mingi spetsialist, koolitunnistust mul pole, aga menüü on Ok, seda enam kui ise ennast hästi tunned. Ei maksa arvata, et kõik peaks valke ja rasvu ainult näost sisse ajama kuna Fred Antson nii kuulutab. Paljudele see sobib , paljudele mitte. Või siis mõnele sobib , mõnele mitte. Mulle näiteks ei sobiks ja minu menüü on üsna sarnane teemaalgatajaga.Siin on kommijaid olnud igasuguseid. Kes ei luba peale üheksat süüa, kes ei luba tahket toitu süüa jne. Mis peab inimene siis näiteks tegema kui ta trennist koju jõuab alles 22-x? Või veelgi hiljem. Nälgib hommikuni? Nii nagu mina kunagi venemaal (Moskvas) rattalaagris. Õhtusöök oli kell 18.00, kell 20.00 oli 2,5tunnine trekitrenn, siis tuttu, kell 6.00 ülesse ja trekile nö 1,5h hommikvõimlemist tegema ja alles siis kell 8.00 sai süüa. Seega kaks trenni ja terve öö ühe viletsa õhtusöögiga. Polnud ime, et ma kodus üksi tahtsin treenida ja muide palju edukamalt , kes kursis mu edukusega see kursis. Aga ok…. Ja ma ei saa aru mis selle peeretamisega on tänapäeval? See on täiesti normaalne “nähtus”, nagu mingid neiukesed ausõna.
PS! Muide sittumist saab ka vältida kui kogu energiavajadus omale vedelal kujul sisse valada. Vähemalt muutuks see protsess üliharuldaseks. Mõelge kui lahe saab selle räpase protseduuri ära unustada, ehk kasvab auk ka siis kinni ja pole ohtugi, et peer enam välja lipsaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enesetunne on ok! Jaanuari algusest olen seda kava jälginud ja toimib ilusti:)
erkio
MemberMulle sobib teema algataja ja Bonsuna toitumine ka, aga sel juhul peaksin trennile 20-30 minutit aeroobset otsa tegema, mis mulle sugugi ei meeldiks! Ja trenni vabu paevi ka ei saaks yle 2-he teha, kuna pilt muutub kohe! Seega leian et Fredi poolt soovitatud sysivesikutega 6igel ajal keha varustamine on palju lihtsam/m6tekam ja tulemused(j6ud/lihaskasv) on ainult head ja seda k6ike ilma liigse/m6tetu keharasva kogumiseta!Aga k6igil on 6igus valida mis rada ta laheb, mina valisin kergema igatahes!
NB!Fredi soovitus ei ole ainult RASVA JA VALKU naost sisse ajada, sellist toitumist ei saa ise lambist proovima hakata, sest nii pannaksegi puusse ja arvatakse et: ”See pole mulle sobilik!”
Trennivabal päeval saab ju alati toitumist natsa korrigeerida:)
erkio
MemberÄkki mõni spetsialist veel kommenteeriks seda menüüd?
erkio
MemberKas sa tõesti arvad et keegi ei saa aru et sa ise oled see HULK kes on oma pildid ja tulemused on üles pannud. Või on naistel kuuesmeel kes mehi läbi näevad omal moel. Igatahes jääb mulle mulje, et vanemad ei pööranud sulle lapsepõlves piisavalt tähelepanu ja nüüd saad sellele veel lisa, minu postituse näol.Täisidioot ikka…tüüpiline eestlase kadedus…
erkio
MemberPT London – pole ju midagi nii hull. Pisut pähkleid ja õlisid juurde ja on täitsa ponks:) Kui see tehtud saab, siis (eeldusel, et sa ikka trenni ka teed eks) on kõik korras…Kreeka pähkleid söön…50 grammi ööpäevas kuskil…trenni teen 4 – 5 korda nädalas
erkio
MemberÄkki veel mõni teadja sooviks kommenteerida?
erkio
MemberEdu siis, aga kui sa teist varjanti proovid siis vast saad aru mida silmas pidasin!Pead silmas rasvarikast dieeti?
erkio
MemberVaga keeruliseks oled dieedi endale teinud, uuri ringi natuke(fredi postitused) ja asi laheb kergemaks
erkio
MemberMa pole spetsialist, aga olen alati imestanud, et kas tõepoolest tahke toidu söömine enne und sobib.Kas sul kõhugaase ei teki? Kui ma söön enne und, siis läheb küll hulluks peeretamiseks. Võib-olla siis sul seedimine kuidagi teistsugusem. Ja teine asi veel, et kas und ei häiri see, kui enne und sööd? Suudad kergelt uinuda, kui organism samaaegselt toitu lagundab? Et see hilisõhtune söömine on alati hämmastanud. Kui mu hämmingul ka alust on niiöelda, siis sel juhul soovitaks selle hilislõuna ära võtta sealt enne keskööd.
Selle enne und söömisega on nüüd küll kõik korras…väägagi hea uni tuleb ja selles osas on küll kõik kontrolli all:)
november 16, 2007 at 2:45 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131355erkio
Member3’ndat kohta pole veel pakutud..niiet Ott 3’s:)