eriktoom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eriktoom
MemberSooviks ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni teen 4korda nädalas
Tänud ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eriktoom
MemberMuide ma ise teen lisaks sellele 3×10 ise veel paar harjutust juurde.
eriktoom
Memberkus see teema algataja on, võiks tulemusi näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teeb kõhulihaseid
MemberNäitex Fastilt PUMP+.See nitrix tundub parem vast. Seal on palju rohkem efekte
eriktoom
MemberTrennis tekitas mõnusa pumpeffekti küll,veresoonedki tulid hästi välja.Trennis oli ka rohkem energiat ja taastuminegi oli kiirem.Aga justkui Heraclesena ma end ei tundnud,naq toote kirjeldusest võix järeldada 3-4 ja enama nädala möödudes.Nüüd vannun,et ostsin kalli raha eest kuigi olex saanud ka odavamalt sarnase efektiga tooteid.Oskaksid nimetada sarnaseid tooteid odavama raha eest?
eriktoom
MemberNo ma vaatan et siin päris palju tahtjaid,seega prooviks ka ise ära selle surumiskava.
Trenni teen 4xnädalas ja saata surumiskava footballer136@hotmail.com
Tänud ette
MemberOleneb, mis Sul eesmärk on.Noh biitsi treenida hetkel rohkem ja kõhulihased on hetkel yks tähtsaim eesmärk mul. Ja toidukuava peaks ka homme kätte saama.
Kysin siinsamas kohe et teen ise Edasijõudnute kava järgi ning kas ma võin ka sinna kavale lisada paar harjutust ise juurde?
eriktoom
MemberTegelt ma iseenesest aevan et see järjest variant on parem
eriktoom
Membereriktoom
MemberSa ei saagi ühte lihasgruppi mitu korda või rohkem nädalas teha,kuna soovitatud 2 1 2 1, ja lihasgruppe on seal kavas 4.
Korduseid pole ka mõttet tõsta ma arvan. Kui tunned et jõuad kordusi rohkem teha kui näiteks 10 sis lisa raskust juurde ehk tee suuremate raskustega.
eriktoom
MemberRasvumist ma ei karda, sest tegelen jooksmise ja muude kaloreid põletavate treeningutega päevas umb. 3 tundi.Kui jõusaali minna, siis oleks teil pakkuda mõni eri harjutus ?
Et parandada mu kehakaalu ja ei jätaks ka kasvu lühikeseks

Vali Tööriistad ja Treeningkavade alt endale vastav kava ja tee selle järgi.
Sis treenid ka enamus lihasgruppe ja lühikeseks sa ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eriktoom
MemberJõutreeningut pole eriliselt teinud ( kätekõverdused ja hantlid põhiliselt ).Söön 3 korda päevas.
Ükskord hommikul ( koolis piruka rivis seistes ), siis sealt sisse mõned pirukad ja jook ning korralik söök ka päeval kools ( 12.10 ). Õhtul söön tavaliselt kartuleid ja lihaga kastet.
Pikkus 160 ja kall 40kg

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa tahad öelda et sa sööd kell 12.10 koolis ja järgmine söögikord on alles õhtul?
Pole ime et sa 40kg

eriktoom
Memberei hakanud uut teemat tegema,seega küsiksin et kas lisate kohupiimale süües ka juurde midagi või lasete paljalt?
Ise siin kugistan paljalt ja väga raskelt läheb:D
eriktoom
MemberEi loadi ära:S
eriktoom
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=-TdRgpGbbaY…feature=related
Vaadake,siin on umbes arvutiga välja toodud milline peaks selle tulemus olema. Kui seda uskuda sis päris õudne kohe.
Jõukas tahaks ka veel käia rsk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
AutorPostitused