erik182
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erik182
MemberMa pakukx sellise jaotuse: 1. Esmasp. biitseps, triitseps(super setid)Teisip. 6lg
Kolmap. puhka
Neljap. jalad
Reede. rind , selg(super setid)
Laup, pyhap. pukka ja SÖÖÖ

2.Esmasp. rind
Teisip. 6lg, bitseps
kolmap. puka
Neljap. Selg , tritseps
Reede. jalad
Laup, pyhap. pukka ja SÖÖÖ
Vo varjant 1 on liiast , aga kui sa ei proovi siis sa ei tea ju ka kuidas sul see olex!
Soovitan veel teha sellist asja nagu, rasked(6-8 kordust) ja kerged (9-11kordust) nadalad, kava jaab samax aga raskused lihtsalt vahetuvad!
Kindlasti proovi ka super sette!
suur tänu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma arvan et ma proovin neid sinu variante..erik182
Membertasux vist jah spetsialisti poole pöörduda, kes annax professionaalset nõu. Sest iga inimene ju erinev. Mõned lihtsalt ongi loodud kõhnax.mul oli ka sama lugu aga ma sain sellest nn kõnusest lahti..arvan et kui tahad saada sellest lahti ja pingutad siis sa ka saad
erik182
Membernyyd siis uus kava…
esmasp rind,triic,kõht
teisip selg,biic,kõht
kolm puhkus
neljap jalad
teisip õlg-tahax seda päeva muuta… aga ei tea kuidas… antke nõu?äkki on vale järjestus..
nyyd siis uus kava…esmasp rind,triic,kõht
teisip selg,biic,kõht
kolm puhkus
neljap jalad
teisip õlg-tahax seda päeva muuta… aga ei tea kuidas… antke nõu?äkki on vale järjestus..
VÄIKE TRÜKI VIGA õlg ei ole teisip vaid reedel..
erik182
Memberolen käind pool aastat… ma loodan et sellest piisab..
proovi niiesmasp rinda ..palju
teisip biitseps,triipseps,kõht
kolmap puhkus
neljap jalad
reede õlg,selg
et kui neljapäevast kava tahad teha siis oleks hea kui seal vahepeal oleks puhkepäev ka ….
mix ma õla nädalal lõppu viisin on see et enamus rinna triizu ja õla harjutused on mingil määral seotud näiteks rinnalt surumises teevad kõik 3 trenni… ja nüüd siis jääb pikem puhkus … vott…
tglt tahax kõhu veel panna kusagile kas ta sobix siis reedex?
erik182
Memberkusagil ma lugesin et keha vajab rohkem energiat ja hakkab lihaseid lagundama…kas se on loll jutt??
erik182
MemberTubli, kas su jalad on juba sellised? Kui ei ole veel, siis aga hakka treenima neid, st et on mõtet küll
ei sellised kyll ei ole aga kui mul siuksed jalad on kas püksid lähevad jalga?
-
AutorPostitused