erik182
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erik182
MemberSul võib jah sellega raskusi olla kuna sul kaal päris väike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga noh, kes suurelt sööb see suureks saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kus sa mu kaalu tead ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga tglt mul pikkust ka suht vähe…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erik182
MemberJala päev olgu ikka jalapäev. Milleks see biitseps kui järgmine päev hakkad jälle biitsepsit kasutama (selja päev). Parem tee rind/biitseps ning õlg/triitsepska hea variant
Membertavaliselt ma eriti ei kannata 1 tund enne trenni midagi süüa…mitte et energia puudus olex..aga lihtaslt raske on teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ex ma vaatan kuidas selle jogurdiga siis on
Memberjalad ja biits ei sobi..ja siis järgmine päev kohe selga ka mille juures on biits ka suht töös..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arvan et pane biits siis seljaga ühele päevale ja trapets siis õlaga samale päevale..
ja muidu kui tahad massi saada siis olex hea kui olex siiski 4 seeriat..
erik182
MemberNoo kui ma oma asja veel ajasin siis ma järasin 250g vanilje kohupiima u.500 ml joguritga kuskil 1-15h enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja oli normaalne trenni teha ?
erik182
MemberKohukesed sisaldavad palju rasva ja suhkrut. Üks kohuke sisaldab umbes 1,5 teelusikatäitrasva ja 3 teelusikatäit suhkrut. Mõned kohukesed sisaldavad ka hüdrogeenitud taimerasvu.
Taimse rasva hüdrogeenimisel tekkinud trans-rasvhapped aga võivad olla isegi kahjulikumad
kui küllastunud rasvhapped. Seetõttu peaks kohukesi sööma võimalikult harva. Paar tükki
kuus ikka tohib, kui muidu toitutakse tervislikult. Kindlasti aga lugeda pakendit, et kohuke ei
sisaldaks taimseid rasvu (va glasuuri koostises). Kohukese asemel söö parem tavalist
kohupiima ja jogurtit.
selge
MemberMa ei tea ma sööks enne trenni kohukeste asemel jogurtit näiteks.ja kui enne sa seda sööks ?
erik182
Memberkohukesed võiksid menüüst välja jääda ja rasvatu kodujuust võiks asenduda 4% kodujuustugamix kohukeste vastu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2007 at 6:46 p.l. in reply to: Palun, keegi aitab ehk kava paikka panna/täiendada #124897erik182
Membertäitsa hea ju
Membermis kell trenn hakkab ?
erik182
Memberminu meelest on see jõu tsükkli jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mass peax olema siiski et nädalas terve keha läbi trennipäevade jooksul …või no oleneb taastumisest ka..
Membermõttetu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erik182
Membermina arvan et alustusex sul need 2 kava sobivad..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erik182
Memberega jh tahtejõuta siin midagi ei tee
“>erik182
Memberma ei saa aru miks inimesed kardavad proteiini “pulbreid” – see ju pole mingi imerohi,mis paneb kohe lihased kasvama
see on ju valk, minu jaoks on ta sama tavaline toiduaine kui kohpiim,jogurt ja liha
“>kardavad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ise ka ei kasuta proteiini pulbrit,sest ei pea vajalikuks seda praegult..ongi sama ju mis tavaline toiduaine aint keemilisemas viisis

-
AutorPostitused