erik182
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
erik182
Member15.00 – 400 grammi jogurtit. (Enne trenni)18.15 – Mingi puuvili või mah.l (Peale trenni) Kas ma võin selle asendada ka nt. mingi müslibatooniga?
kui palju sa enne trenni sööd ?
kas 18.15 kohe peale trenni ? phm kui on siis võta mahl ja puuvili mõlemad…ja ega see müsli batoon sinna hulka halba ei tee…
erik182
MemberEnne trenni söö nuudleid vms.nuudlid on minuarust süsikad…mix enne trenni süsikaid sisse ajada ?
erik182
Membervõid ju umbes 3 nädalat selle esimese kavaga teha ja siis kyll peax võtma selle teise juba
erik182
Membervõid ju umbes 3 nädalat selle esimese kavaga teha ja siis kyll peax võtma selle teise juba
erik182
Membervb natuke on sellest mingit kasu(oleneb sinu kehast) aga see on suht algne värk…5kuud liiga palju sellise kavaga tegemisex..peaxid siiski tegema korralike seeriaid
erik182
Member2,65m hüppasin ja pikkust on mul 176cm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erik182
MemberMinu nädalane treening kava näeb välja selline:Esmaspäev:
– 21-22.30 Korvpall
Teisipäev:
– 11.30-13.00 Jõusaal (rind, triitseps, kõht)
Kolmapäev:
– 14.30-16.00 Jõusaal (selg, biitseps, kõht)
Neljapäev:
– 15.30-17.00 Võrkpall
Reede:
– 12.30-14.00 jõusaal (jalad, õlg, rind)
– 20-21-30 korvpall
Laupäev:
15.00-16.30 korvpall
Pühapäev:
– Puhkus alati!
on mõttet ültse teha kahte spordiala põhjalikult…?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>parem olex üx põhjalik ja natuke midagi muud kõrvale..
erik182
Member1 puhkuse päev nädalas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>natuke palju ei ole või ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erik182
MemberEks ma proovin siis seda metoodikat. Teen küll selga biitsa päeval, aga olen lugenud et nii kõige õigem, et biits + selg siis kurnab biitsa ilusti läbi. Ja siis järgmine kord saab juba rinda + triitsa teha.Soojendust teen 6-7 min sörki + venitused. Teen biitsa muidu 3×8-10
tehaxe nii ka et rind+bits ja selg + triits. minul võtab see ka korralikult läbi..aga siis peab nendel trenni päevadel õiged puhke päevad olema..
erik182
Membereiei, ma ei usu et sul nii rängalt on:)sul vbl piisab ainult kergest seljaragistamisest
nädal puhkust ja asi korras:)
need muud on erandkorras:)
mhh sry et ma nii loll olen aga kuidas seljaragistamine rinnast valu ära võtab ?
erik182
Memberfüsioteraapia, manuaalteraapia, süstid, valuvaigistid, nõelravi, massaaž, akupressuur, elektriravi, laser-ultraheliet trennile sel ravi ajal võin vaid unistada ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>erik182
Membersiiamaani ravitakse, sest alguses ei saanud lollid arstid aru, milles asimismoodi raviti** ?
erik182
Membermul oli ka nii et kord oli ja siis kadus ära, aga üks hetk lõi nii julmalt et mõtlesin et hüppaks mõne rekka ette:)aga sümptomid tunduvad samad. sa võid muidugi perearsti juurde minna ja valuvaigisteid saada, aga see ei muuda fakti, et inimesed võiks vahest kiropraktiku juures käia, et probleeme ennetada, selle asemel et neid hiljem ravida. Kui sa seal ära käid, siis ta võib tunde järgi öelda, kas sul oli oht v mitte. kui oli siis on super, kui ei, siis on veel parem
igatahes parem kulutada 400.- kui 15k nagu mina:)
kuidas raviti siis ?
erik182
Membermul on ka see valu olnud ja midagi pole vaja kartakäisid arsti juures ?
erik182
Memberroietevahelise närvi põletik:)vaata number ja pane endale aeg kirja http://www.tiitilves.ee
kindel ??
ühe korra oli sama valu aga kadus ära…see oli umbes 2nädalat tagasi..
AutorPostitused