Erik Orgu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erik Orgu
MemberSelline harjutus/liigutus tuleb kasuks neile kellel puusad on kinni, istuv töö või muu tegur mis valu/pingeid põhjustab. Sobib hästi soojenduseks, kui ka trenni keskele et puusa avada.
Videos oleval kliendil, kadus alaselja valu peale 4ja trenni, kus tegime seda harjutust.
Proovige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erik Orgu
MemberTubli, jään ellu, kuna su jutt polnud eriti minu jutuga seotud.
Tänan
Erik Orgu
MemberPõhjalik vastus:
http://www.webmd.com/fitness-exercise/jumpers_knee
Lisaks tasub võtta Liquid Joint Elixir Daily Supplement`i. Tellida saab interneti teel, aga tuleb kätte.
Põhjaliku vastust juba tean, seda sama rääkis arst, aga sellest lisandist pole teadlik, proovin ära. Tänan
Erik Orgu
MemberMul jumpers knee, kuidas vabaneda? Tänan
Erik Orgu
MemberKäisin täna arsti juures, ta ütles mulle seda mida juba tean…arve €10.
Su viimane lõik täitsa asjalik.
Erik Orgu
MemberMina tõstan ja soovitan tõsta kaloraazi ikka toiduainetega mis sisaldavad TOITAINEID, loodan et sellest piisas.
Iga inimene mõtleb, kas ta tõstab kaloraazi süües kooki või toitaineid sisaldavaid toite/roogasid. Eriti kui loen välja et teemaalgatajal on magusaga probleeme.
Ma muidugi imestan, et kuidas sa tead et üle 800 inimese kohe mõtlesid ainult trevislike kookide peale, inimesed kes teemat lugenud on, palun tehke häält…kui tihti te kodus küpsetate kooke, et seda ühel päeval nädalas 1 tükk nautida.
Lõpetaks selle nääklemise ja lepiks kokku et enam kooki ei soovita kaalulangetajale, et ta saaks glükogeenivarud kiiremini täita ja anaboolseid protsesse hoogustada, kui soovitada, siis täpne retsept, kus puuduks nisu, gluteen ja lauasuhkur
MemberTähelepanu. Meil on tekkimas ArchAngel 2. Et siis mina tean kõike ja paremini ning te olete täielikul eksiteel

Tänan tutvustuse eest, aga ma arvan et olen A3
MemberKui inimene soovitab tervislikku kooki syya, siis nii öelgugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kui treener ja ex kokk(siiani väga andekas kokk) oskan muidugi toitu tervislikult valmistada.
Erik Orgu
MemberMul hakkab selline asi juhet kokku ajama, kui keegi soovitab koogiga(ei olnud täpsustatud millise koogiga) ennast primeerida, selle eest et pole 6 päeva kooki söönud…rõhk sõnal primeerida!
Mina ei soovita kindlasti kooki ega ka kord nädalas kooki süüa, kui inimene seda teeb, siis see on kaigas tema kodartatesse. Kook aitab glükogeeni varud kiiremini täita ja anaboolsed protsessid hoogustada, uus revolutsiooniline uurin jälle?
Mul vanaema pakub ka kooki, aga ta ei tea asjadest midagi, seega saab andeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile mul sõitis ära kuna teatud tervislik internetiportaal jagas facebookis Jaffat(fanta), siis tuldi kooki ka soovitama, midagi on siin valesti.
Teine äärmus on ka jõudsasti tegutsemas, raskeks läheb tasakaalustamisega…aga saame hakkama
MemberVabandan, minu viga, kõik kaalulangetajad, olge enda vastu helded ja premeerige ennast hea & tervisliku toitumise eest koogiga(suhkur,nisu,gluteen,kui poest ostetud, siis Kes teab mis seal veel sees!)
Erik Orgu
MemberJah kooki. Näiteks isetehtud kohupiimakooki,õunakooki,porgandikooki jne jne. Või grillkana ja jäätis enne magama minekut parem soovitus ?
Inimene on terve nädal tubli olnud oma toitumisega ja siis soovitad tal nädala lõpus kõik see koogiga rikkuda, on see mingi asjalik/kasulik soovitus?
Ma kohe kindlasti ei soovita kooki iga nädala lõpus, kes ja kus iganes selle küpsetas!
Grillkana kyll milleski süüdi pole
MemberEt sa saaksid ka elus kooki nautida!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul pole sellega probleemi
MemberMida te mulle postitate???
Erik Orgu
MemberJah, päris koogi mõõtu välja küll ei anna, aga miks mitte:
Peaaegu hea!
Erik Orgu
MemberJäta menüüst välja täisteraleib ja maitsestamata jogurt. Asenda need “heade rasvade” allikatega nagu oliiviõli,pähklid või mandlid. Primeeri ennast näiteks iga pühapäev mingi maiustusega(koogitükk,jäätis jne) selle eest , et 6 päeva olid “kuival”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koduse treeningu ideid otsi siit :
BodyRock.TV
Ahsoo, et kooki??!
-
AutorPostitused