Erik Orgu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erik Orgu
MemberMa ei seagi seda kahtluse alla, et leidub neid, kes on jõudnud lavale. Mind aga huvitabki just see protsess selliste inimeste puhul. Kuidas võidetud raskused, kuidas jõutud selle viimase piirini, mida selleks teha tuli.
Varu veidike veel kannatust ja jälgi …kanalit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erik Orgu
MemberKui abi ei saa siis anna teada, ma räägin kuidas mina tegutsen.
Erik Orgu
MemberOst/ müük alt leiab pikema jutu mida kasutan ja miks.
Erik Orgu
MemberJesus!
Erik Orgu
MemberÜritan!
4xnädlas trenni, söön kui kõht tühi. Taimset kraami võiks rohkem süüa.
Tegelt, üritan jälgida tavainimese seisukohti ja söömist ,kuid mängin toidu kogusega.
Protsendid on kõigil samad kui kogused on erinevad. Loomulikult ka eesmärgid.
Normaalsel inimesel jääb lihtsalt teadmistest natuke puudu, kuid kõik on õpitav.
Pead rohkem pingutama…tavainimene ei söö isegi 5x päevas, rääkimatta 7x, neid näiteid on veel palju mis on sinu ja normaalse inimese vahe ning sinulgi on veel palju õppida
Memberz3nka, kas sa samastad end normaalse inimesega?
Erik Orgu
MemberNutritionamen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimesed, uskuge mida näete, mitte loete ja kuulete…küll näete
MemberKõike võib süüa, lollikindel variant on jah ainult rasva süüa, aga kui makrotoitainetega osatakse arukalt tegutseda, siis pole miski keelatud ega ohtlik!
Erik Orgu
MemberNo vaatab seda asja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli heldusehetk, ära kaua vaata, juba hakkab vaikselt üle minema
MemberKirp, tule…teen sulle tasuta trenni
MemberKas kuskil on info üleval koolituste toimumisaegade kohta?
Ei ole, ma pole veel otsustanud, et kas lähen seda radapidi. Eks ma peagi panen selle info tasuta ylesse, nagu ka siin kaks juttu juba olen kirjutanud.
Erik Orgu
MemberMul on muideks 2 TASUTA koolitust tehtud ja plaanin neid veel teha, midagi veel suuremat on tulekul, seega ei tasu mind nii maha teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ära usu kõike mida loed jrx, usun et sa pole nii sinisilmne.
Erik Orgu
MemberKeda sa ullikeseks pead ja mis on selle lause tagamõte. Äkki selgitad?
Toitumisguru ongi ullike, rohkem ma ei pea vajalikuks lisada, sest ta jutt/soovitused, hakkavad vaikselt muutuma, loodan et ta endagi tervise korda saab…et ta oma kodulehe vääriline oleks, 4-5 haigestumist aastas on ikka raudsest tervisest kaugel kyll.
Loodan et tõin vähegi selgust
MemberPalju kohti alles on, mul kiired ajad ja ootaks pm viimase hetkeni maksmisega.
Tänan
mai 9, 2012 at 8:10 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #215349Erik Orgu
MemberTegija mees tõesti!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused