Erik Orgu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erik Orgu
MemberSelles suhtes hea video, et selgesti on näha, mis toimub jõutõmmete ajal ka selja ülaosaga.
See on “rack pull”, selja kasvatamiseks ja tugevdamiseks üks parimaid harjutusi.
Erik Orgu
MemberTegemist on teleseriaaliga BREAKING BAD (IMDB info).Soovitan kõigil vaadata algusest peale ja selle juures vältida võimalikke spoilereid ehk sisu ette teada saamist. Isegi kui ei meeldi, vaadata vähemalt esimese hooaja poole peale ja siis otsustada. Minu meelest on tõesti tegemist parima teleseriaaliga, mida ma eales näinud või vaadanud olen.
Parem kui “Dexter”???
Erik Orgu
MemberNarri meest, aga mitte mehe mütsi
Hantlitega kyljele lendamise tehnikat v6ib narrida w

Erik Orgu
MemberIgasugune abi on teretulnud:)sellest teemast saad mu kontakti, võta yhendust ja lepime aja kokku.
Erik Orgu
MemberKuna olen pikemat aega Tallinnas elanud juba, otsustasin ka perearsti siis tlna vahetada. Saaremaalt mul perearst andis soovituse…. eile oli siis esimene visiit tema juurde. EI olnud meeldiv.Läksin sinna oma seljamurega. ütlesin, et selg teeb haiget ja on valulik. Tema vastus oli selline ”Ära tule minule selja valudest rääkima, et olin ise 16 aastaselt juba voodis siruli ja tean seljast rohkem kui teada tahaks.” Ja see mis toonil ta seda ütles ehmata s ära..peale seda hakkas siis vaikselt uurima, et mis täpsemlt viga ja kui kuulis et ma veel teen trenni ka….saatis põhimõtteliselt seenele mind. Käskis spordist loobuda jne. Tuli pikk moraali lugemine peale.
Peale sellist kokkupuudet ega ei olegi enam huvi tema juurd etagasi minna, tuleb vist otsida uus koht ja vaadata äkki saab nimistusse.
Selg iseenesest on paremaks läinud, pikalt yhes asendis olles läheb siiski kangeks ja valulikuks. Ykski trenn ei oel vahele jäänud küll aga ei oel julgend trennis alaselga koormata.
Sellest nädalast olen jälle dieedil.. et eesmärk uuesti kaalu langetada, mitte hoida enam. Kaal siin tõusis vahepeal isegi 78 peale ja pilt läks veidi udusemaks. Täna hommikul oli kaal 77.5 ja usun, e tgkui ma järgmisest nädaast jälel tööl olen hakkab see tunduvalt kiiremini langema…. see tähendab jälle seda, e ttuleb süsivesikute kogused ringi mängida, et liiga kiirelt ei kukuks.
Täna on trennis plaanis biits ja rind- trenni isu on suur:)
Ma vaataks su selja yle, mis arvad?
-
AutorPostitused