Erik Orgu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Erik Orgu
MemberVeel üks “vihane” klient
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erik Orgu
MemberTere,
Videos üks mu tublidest klientidest!
Erik Orgu
MemberKui leidub huvilisi, siis pakun see laupäev või pühapäeva hommmikul Tallinnas soodsa massaaži (7€, 30min) ja kinesioteipimise (8€) võimalust! Nii et lugege oma mündid üle ja võtke julgelt ühendust!
Mis su nr on?
Erik Orgu
MemberMinu uus telefoninumber 57570221.
Erik Orgu
MemberAeroobne jah velotrenal ja suvel ratas. Vahel vahelduseks kasutan ka ellipsit.
Algatuseks vaheta ratas mingi muu masina vastu välja ja palun lõpeta edasine reie masinate kasutamine,kui sind edasine abi huvitab, siis saada sõnum palun ja teeme su terveks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erik Orgu
MemberTeen nii reite lähendamist kui eemalmist üle nädala. Seda tuima valu tunnen nii reite lähendamisel kui eemaldamisel.
Tänud infi eest !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nendest aparaatidset pole kasu! Ega sa juhuslikult aeroobset rattal ei tee? Kui teed mõnel teisel masinal aeroobset siis millisel?
Erik Orgu
MemberSelja lailihas teeb hirmsat valu. Vasaku käega ei saa isegi koolikotti kätte võtta, tekib meeletu valu. Ainult selja paremas osas on valu, ülejäänud selg ok.
Ise arvan, et äkki tõmbasin veidi ära või siis sain pärast sauna õues lihasele külma, aga siis peaks loogiliselt võttes ju suurem osa valulik olema. Valu on kõike tehes – istudes, kõndides, keha pöörates, mis iganes. Hambad ristis vaja mõndasi asju teha. Valu on nüüd kestnud nii 2 päeva, eile hommikul oli juba päris valulik, täna ei suutnud isegi kooli minna. Määrin hobusesalviga, peaks tegelikult ju aitama. Trennist kohe üldse puhkust teha ei taha, tahaks siis kasvõi muid lihasgruppe teha, aga kas on mõtet? On vast ka oht lihasele liiga teha.
Ma olen päris nõutu, kui aus olla.
Mis osa lailihasest, kas selgroo poolne osa?
Erik Orgu
MemberBravo Annika, oled väga tubli, loodan et meie koostöö jätkub!
MemberÄra alusta jõut6mbega, sest see pole õige seljaharjutuski…rackpull oleks ok, kuid see ikka 2-3 harjutus
Erik Orgu
MemberKuidas nii? Nii ei tea ju, et keda eelistada, kellelt kava tellida.
Nii ta on, on olemas erinevaid toitumiskavasid, kõik vastavalt kliendi soovile, viimane kava läks pluss 50 euri.
Erik Orgu
MemberAga kui palju näiteks toitumiskava maksab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Individuaalne, klient saadab oma täpse soovi ja siis kujuneb hind! Ostes vähemalt 5 tundi personaaltreeningut, saab toitumiskava tasuta.
Erik Orgu
MemberTutvu tootega: TRX.EE
Ma olen sellega juba yle 5a tuttav, tänan
MemberKirjuta need kõikvõimalikud hinnad ka siia lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks üksi ja kahekesi treeneriga, igasugused kavad.
Tere, hinnad alates €23, hindadele lisandub Tallinna spordihalli tasu.
Erik Orgu
MemberRotator cuffi traditsioonilised harjutused on old school, face pulls ja õige nurga alt military press on parim ravi/ soojendus 6lale, eccentricless treening ravib ka v hästi! JA MUIDUGI ÕIGE SOORITUSE TEHNIKA, paljud arvavad et teavad, aga tegelikult…
Võtke julgesti yhendust kellel kuskilt midagi valutab
MemberMis sa sellega öelda tahad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TRXi promo
-
AutorPostitused