Erik Orgu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 14, 2012 at 10:26 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #212550
Erik Orgu
MemberElementaarne, Watson!
Kuidas koer(ad) külale, nii küla koer(te)ale!
Loe palun OSHO raamatut inteligentsusest ja saad teada kes sa oled.
veebruar 14, 2012 at 8:59 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #212731Erik Orgu
MemberSiinne haritud seltskond argumenteerib sellise crapiga, et jube lugeda juba, inteligentsusest pole jälgegi!
veebruar 13, 2012 at 9:00 p.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #213081Erik Orgu
Member
Hea huumor päeva lõppu, tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuigi usun et all on millalgi sinu kasutajanime näha, aga poste sa vist tõesti ei kirjuta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2012 at 8:49 p.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #213112Erik Orgu
MemberJärjekordne “ärapanija”, kes üritab midagi tõestada.
Ouch….NOT
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks ma olen tulevikus leebem, aeg-ajalt sa lihtsalt astud mu närvi peale, aga see tuleb ja läheb sama kiirelt.
veebruar 13, 2012 at 8:11 p.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #213234Erik Orgu
MemberOrganismi võimel mobiliseerida depoorasva energia saamiseks on paraku piirid. Kindlasti võivad siin olla päris suured individuaalsed erinevused. N-ö keskmise inimese rasvkoe vähenemise maksimaalseks tempoks on pakutud 100–150 g ööpäevas.
Sellele vastaks energiahulk ca 700–1000 kcal. (1 g depoorasva annab ca 7 kcal). Selle energiahulgaga ei kataks isegi ainevahetuse põhikäivet. Järelikult saadakse puudujääv energia teistest allikatest, eelkõige lihaskoe valkudest, mida on suhteliselt palju ja mille vähenemine ei kujuta organismile elulist ohtu (vähemalt esialgu). Niisiis võime teoreetiliselt kaotada nädalaga maksimaalselt 0,7–1 kg rasva.
Copy-paste.
Kas sa ei oska (mõttega)lugeda…õige jah, et ei oska, aga äkki sul jälle mingi vahva taktika kasutusel, et teadmisi ammutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei väsi kordamast, mis toitumise soovitaja sa olid mõned aastad tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma olin siis juba seal kuhu sina hiljuti saabusid.Kas see ei pane sind avatumalt mõtlema?
veebruar 13, 2012 at 11:42 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #214261Erik Orgu
MemberMul oli juhtum, kus tuttav planeeris 2 kuuga alla võtta 4kg rasva arvelt, et olla vormis oma puhkuse alguseks…küsisin et kuidas ta seda planeerib, vastas siis mulle ja küsisin et kus sa nii lolli juttu kuulsid…tema veidi ärritatuna vastas et õppis kehakultuuri 4a(lõpetas ikka ka), siis ma rääkisin kuidas ta seda teha võiks ning saavutaksid tulemuse max 4ja nädalaga ja tyyp naeris ja ytles et sina, kes sa pole ülikooli lõpetanud, pöörad õppejõudude ja kogu tema 4 aastaga omastatud teadmised ümber…lühidalt, mul oli õigus, kui ta nõu vajab siis alati pöördub minu poole ja on ülikoolis pettunud NING mõistab et ajad muutuvad.
See oli mu esimene juhtum, aga mitte viimane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2012 at 11:41 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #216826Erik Orgu
MemberLoen minuteid Holgeri vastuseni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2012 at 10:13 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #216879Erik Orgu
MemberTeadmatusest ikka juhtub, aga ega see ei tähenda, et ta seda pahatahtlikult tegi. Ja eksivad ka arstid.
Kas ta tegi seda, kas ta tegi seda, kas ta tegi seda??? Ehk nüüd suudad hämavaba vastuse anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2012 at 7:34 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #216981Erik Orgu
MemberMiks ma peaksin sind usaldama, kui sa annad inimesele soovitusi, mis tulemusi ei anna või annab soovitule vastupidiseid tulemusi. Nt. kilpnäärme alatalitusega inimestele ei saa rakendada soovitust harju keskmise energiakulutuse kohta ja öelda, et minu terve tüdruksõber kasutab sellist kaloraaži. Kui inimesel on mingi organ haige, siis see ei tähenda veel seda, et pärast tabletiravi lõppu hakkaks see organ normaalselt jälle tootma hormoone. Tablettidega on näidud saadud normi, aga kas kilpnääre on terveks saanud? See selgub alles peale järgmisi uuringuid, kui vahepeal ei ole kasutatud ravimeid. Aga vahepeal on ta kaloraaži suurendanud ja kaalus juurde võtnud, mis kindlasti ei olnud ta eesmärk.
Vot selline vahe soovitustel ongi haridusega ekspertidel ja “hariduseta” ekspertidel.
Kas Holger on reaalselt kellegile haigele nii soovitanud?
veebruar 11, 2012 at 10:10 p.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #217182Erik Orgu
MemberAny man is educated who knows where to get knowledge when he needs it, and how to organize that knowledge into definite plans of action.
veebruar 11, 2012 at 2:46 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #217773Erik Orgu
MemberToodud uuringu kokkuvõte ning mõned mõtisklused uuringu ja tulemuste tõlgendamise puudujääkidest – http://www.proteinpower.com/drmike/lipid-hypothesis/big-breakfast-bunkum/
Tänud dude, kuues kommentaar artikkli all on häää
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2012 at 11:49 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #217943Erik Orgu
MemberNeid ikka tuleb, alles hiljuti kuulsin oma teooriale ka teadlaste poolset kinnitust, et grupp inimesi kellele anti magusat hommikusöögiks, saavutasid rasvakaotamisel paremaid tulemusi ja suutsid ka peale dissedi lõppu tulemust paremini hoida kui need kes magusat hommikul ei söönud. Eks ma olen praktikas kogu aeg nii toiminud ja see on töödanud, vähemalt minu puhul.
Süsikaid on seal ca 130 gr, mis ei ole päeva ratsiooni silmas pidades minu jaoks teab mis palju, kuid pärast tuleb juba vähem igas toidukorras, hommikul on mul kogu aeg olnudki kõige kaloririkkam toidukord.
Kus sellist juttu kuulsid?
Erik Orgu
MemberMa koostan kliendile 2-3 kava, vastavalt päeva energia kulutustele, olen juba paar kava koostanud inimestele kes on mitte just väga ammu saanud sarnased toitumiskavad nö tipptreeneritelt, aga kasu nendest kavadest pole olnud. Ku nad on treeneri poole pöördunud, et kava oleks vaja kohandada, siis on vastatud ca nädal hiljem, et vähenda sv lihtsalt, aga kust, millal jne?!
Olen ise ka olnud copy/paste kava ohver mitmeid aastaid tagasi ja tean kui seda jälle näen.
Paljud treenerid ei tee ka vahet nö andekal inimesel ja mitte andekal, jutt loomulikult geenidest.
Avaldasin vaid oma arvamust ja kogemusi, ei kuuluta absoluutset tõde…iga arukas inimene teeb omad järeldused, ülevalolev post peaks juba midagi ütlema.
Erik Orgu
MemberKindlasti ei soovita ma pöörduda selliste inimeste poole, kel puudub vastav haridus või treenerikutse, sest miski ei garanteeri, et te järjekordselt petta ei saa.
Ma ei tea kellest sa räägid, aga minul on Londonis kutseharidus omandatud ja paberid täiesti olemas!
Erik Orgu
MemberÜha rohkem inimesi pöördubki minu poole, kuna on sarnase kava saanud…jah mu kava on kallim, aga see on 100% individuaalne ja koostatud vastavalt päevale, st trenni päeval üks toitumine ja vabal päeval ilmselgelt teistsugune, sest on ju puudu treening!
Ma ei arva et olen ainuke kes 100% individuaalseid kavasid koostab, aga mul on 100% rahulolu/tulemused garanteeritud.
Peagi tuleb kodulehekülg ja sealt saate ise lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused