ergon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 24, 2008 at 6:58 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #164098
ergon
Memberkõik teised näidud olid korras veres, v.ä langustrendiga Mg. Spordiarsti jutt oli sama nagu Oldmanil: kõrged rauavarud võivad viidata mitmele haigusele ja soovitas perearsti poole pöörduda. Hemoglobiin mulle muret ei valmistagi. Leidsin proovide tulemused aastast 2006 ja 2004. Seal see näitaja sama.
Eks ma perearsti poole pöördungi aga millistele haigusetele see ferritiin viitab?
august 22, 2008 at 12:14 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #163910ergon
MemberKas kilpnääre on korras?Seni pole midagi tuvastatud.
august 21, 2008 at 6:30 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #163819ergon
MemberOlen mitu kuud tegelenud jooksuga (tund pooteist üks jooks) ( 30 km nädalas) Käisin verd kontrollimas ja selgus, et hemoglobiin on madal (135) ja ferritiin (rauavarud) on kõrge (415). Umbes nädala tagasi tundisn joostes, et nagu õhku ei jätkuks. Millest selline rauavaru ja nö õhupuudus?
See ka veel, et kevadel oli max pulss 187 aga nüüd üle 173 ei saanud koormustestis. Proovisime mitu korda.
ergon
MemberLapsepõlvest mäletan, et ema tegi päris tihti nõgesesuppi. Päris hea oli, sisaldas endas, tangu, kartulit, nõgest, muna… selline rassolnikulaadne supp.
ergon
MemberJa nüüd sai M62 aeg minu jaoks otsa ja soetasin Suunto T6-e. Teine tase….
ergon
MemberKuidas on muude jookidega, nagu hapupiim, keefir, alkohol (õlu)?
Küsmus veel piimatoodete (kohupiim, jogut, kodujuust, juust, etc) , munade kohta? Nagu kõik töödeldud toiduained tekitavad happelise reaktsiooni, siis oleks hea teada millised vähem, millised rohkem. Kuidas lihatooted on?
Äkki tead kohta kust saaks rohkem infot teema kohta? Mõni link, raamat?
ergon
MemberValgud ongi seksikama nimega proteiinid
jaanuar 14, 2006 at 9:31 e.l. in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66751ergon
MemberRäägiks enda kogemusest ka. Olen saalis käinud ca 4 aastat ja esimese kolme aastaga ei juhtnud midagi peale väikese kaalu suurenemise. Põhjused: toitumist ei jälginud ja trennis olin 2 korda nädalas. Vähem kui kaks aastat tagasi jätsin suitsetamise maha ja kaal hakkas suurenema. Alustasin treenimist 3 x nädalas (jõusaal + a 40 min aeroobset madala pulsiga (60-70%)). Toitumise jälgimise jätsin jälle kõrvale. Selle tulemusena kaal suurenes veel 5 kilo. Täpselt aasta tagasi sain aru, et ilma toitmumise jälgimiseta ma tulemust ei saavuta ja korraldasin oma treenigkava ja toitumise järgmiselt, mille tulemusena kaal vähenes 0.5 kg nädalas:
Treening:
* 3 x nädalas jõusaal + 40 min aeroobset madala pulsiga
* 1 x nädalas 1,5 tundi võrkpalli
Toitumine:
* 5 korda päevas
* hommik puder või helbed jogurtiga + teraleib veiselihasingiga
* kell 10:00 banaan
* 12:00 suurem värske salat kanaliha või tuunikalaga, teraleib ja klaas mahla
* 15:00 ca 250 g porgandeid
* kell 19:00 / 21:00 sõltuvalt päevast siis õhtuks midagi kerget (supp või suurem värske salat rasvata lihaga)
* vett tuleb juua kõvasti. Päevas ca 2 liitrit kindlasti.
Kuue kuuga sain maha 15 kilo. Hetkel maadlen järgi jäänud ülearuse 5 kiloga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siia 6 kuu sisse jäi ilus suvi õllega aga alla andnud veel ei ole.Jõudu püsivust igal juhul!
ergon
MemberOstsin hiljuti M62 ja olen sellega väga rahul. Valides kahtlesin f11 ja m62 vahel aga ma oskan ennast ise ka sõimata. Kell ei pea seda tegema
ergon
MemberAsi ei olegi nii juriidikas vaid lihtsalt põhimõttes. Teema algatud selleks, et saada aru mis toimub. Kas turg on nii ülelkuumenenud, et pikaajalised koostööpatnerid saab üle parda heita ja tegeleda rohkem enam kõigega nõusolevate üksikklientidega? Neid on lihtsam väänata ja pikemajaliselt siduda.
ergon
MemberPõhipoint on selles, et kui leping on sõlmitud poolte vahel siis edasisi lepinguid ei sõlmita klubi ja treenija vahel. Hetkel aga soovitakse teha veel treenijatega aastaliitumised (või mis iganes) kogu oma õiguste ja kohustustega aga kahjuks ei soovi ma olla mingi “müügiesindaja” ja oma kolleege siduda aastaks – kaheks. Ettevõtte seob ennast mitte treenijad. Selge see, et inimesed vahetuvad aga ca 80 % on stabiilsed treenijad juba aastaid.
Rusikas: Kas se e-mailitisi tahad lahata “kollektiivlepingud”? minu e-mail on ergon@hot.ee
ergon
MemberKas tõesti siin foorumis selliseid inimesi ei ole?
ergon
MemberKinnastega või kinnasteta, selles on küsimus? Kindlasti käed harjuvad ja varsti on peos sama paks nahk kui talla all. Ons hea? Eriti ei kujuta ette seda tunnet, mis tekiks silitamisel mõhnas kõvade karedate peopesaega. Karm. Mõelge ka teiste peale.
ergon
MemberTegijatele järgmiseks korraks soovitus: järgmine mess vabas õhus. Hale oli seal katlas olla hingata kõrbenud friikate õli haisu. Enda ootused olid kõrgemad, mis täpselt, ei oska täpselt öelda. Kuidas kitsas ja ahistav oli. Värske õhk töötaks kindlasti.
ergon
MemberSõltub kinnastest. Korralikel on tavaliselt n-ö. “user manual” kaasas.
Endal on Nike ja seal on masinapesu 30 kraadi. Odavamaid olen ka pesnud (ilma ei saa) aga neil muutus nahk kõvaks ja hakkas murduma.
AutorPostitused