Skip to main content

ercman

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kas piisav ja t8hus treening? #33843
    ercman
    Member

sul tydruk on veel palju õppida, kuid pea meeles, et tähtis pole see mida sa tead või suudad praegu vaid tähtis on see mida suudad aasta pärast. Mina soovitaks sul enale mõni targem treenindpartner võtta.

in reply to: Valgud #33572
    ercman
    Member

suurimad tänud sulle bohemian, kõik nii lihtne ja selge, oleks vaid kõik vastajad nii asjalikud, hea kui vastavad tüübid kel isiklik kogemus sest raamatutarkusega võib rappa minna.

Head suve ja vähe pidu palju trenni.

in reply to: Kas nii on õige. #33570
    ercman
    Member

See suur, et pumpinironile (see on päris lahe film) kas ma saan õieti aru, et massile on parim 8-12 seeriat ja kui ma teen viimases seerias 5 kordust siis sii on massile ju märksa kehvem kui nt 8 või 10 ja mõni mees ei saa vist aru et mul on hetkel massitsükkel mulle eesmärk on kasvatada lihast mitte saavutada tulemusi suurtel raskustel. milcole, trennis teen mina trenni mitte ei vaata oma taset.Ja see (kui kasutad kogu aeg üht sama raskust sis ei toimu mingit arengut) oli väga rumalasti öeldud. Head suve kõigile.

in reply to: Kas nii on õige. #33565
    ercman
    Member

nagu bohemian… ütles. minu eesmärk on mass, ja 1-2 kordust ei ole teatavasti massile kõige kasulikumad (vähemalt minu puhul küll mitte)

seega pean hoidma korduste arvu 8-12 vahepeal ja milco meetodiga läheb see ju raskeks. Ja veel, kui mõned mehed väidavad et jõuavad teha 65 10x, 70 10x, 75 max, 80 max (tavaliselt jõutakse veel 85ga ka) siis järelikult ei tee nad esimesi seeriaid LÕPUNI. Mina teen kõik seeriad lõpuni ja veel peale ka. Seega ainuke võimalus kuidas püramiidi kasutada on siis kui esimesi seeriaid lõpuni ei tee. Aga eks aasta pärast räägime uuesti paegu areneb ja see on ju tähtis. bohemian.. ja arnold 10 punkti asjaliku nõu eest.

in reply to: puhkepausid #33542
    ercman
    Member

kiidusõnad Arnoldile, oleks vaid kõik postitused nii asjalikud, minu arvates on alfonzel vist palju sõpru, kellega saalis juttu puhuda, kui mina puhkaks kahe seeria vahel 6 mini siis jääka küll vist magama no trenn se igatahes poleks. Kuulake targemaid, (arnoldit) sest targad õpivad teiste vigadest loll ei õpi endaomadestki.

in reply to: külgmised kõhulihased #33521
    ercman
    Member

no radikas sul ikka kodus on, mingi pehme kattega tool või dumba kah ikka leidub. Siis tee seda teist harjutust jalad radika alla, siis külili, puus mingi pehmema tooli peale ja tegama u nagu need kerekallutusedki.

Kuljelihased laksib ka lihtsalt kõhulihaste treenimine eriti kui teed kerepöördega.

in reply to: külgmised kõhulihased #33520
    ercman
    Member

kui saa maal elaks oleks asi ju lihtsam, sääl tavaliselt vedeleb igast raudesemeis rohkem, aga arvan, et elad linnas. No need kaks 5 kilost võid mingi paelaga kokku siduda ja saad veits ikka teha, aga muidugi on sellest vähe. Ühesõnaga kui tahad suureks ja rugevaks saada siis kas osta endale kang, pink ja 2×15 kg hantlid, mis on muidugi suht kallis laks või mine jõusaali. Sest olgem ausad 5 kilostest hantlitest on ühele meheli lihtsalt liiga vähe. Edu.

in reply to: külgmised kõhulihased #33518
    ercman
    Member

tahad öelda, et 70 kg on seda harjutust algajal enamvahem teha, või ma saan valesti aru. Mina ütleks et tähtsam on liigutuse kvaliteet, et ikka õige asi töötaks pole ju mõtet mingi rämeda raskusega kuidagimoodi vägistada. Tähtis, et ikka küljed töötaks. Ma ei tea selle rixraxi taset, aga pakun, et alustada tuleks u 20-25 kiloga, no ja ta ütles ju et teeb seda kodus, kust ta küll 70 kg võtab, hakkab vanaema käe otsas vinnama va.

tahaks neid mehi näha kes seda harjutust 70 kg teevad.

in reply to: külgmised kõhulihased #33515
    ercman
    Member

1.seisa jalad õlgade laiuselt, võta midagi rasket kätte, (no väga hää oleks sangpomm, kui seda pole võta midagi võimlikult rasket ja väikest.)

hoia seda raskust ühes käes ja siis hakka keha kallutame paremale ja vasakule.

2.teed umbes nagu kõhuluhaseid ainult keerad enda külili hea oleks kui sul on midagi puusade alla panna mingi pehme tool või midagi sellist, et suurendada liigutuse amplituudi ja siis jalad radika alla ja tegema, liigutus peaks välja nägema u nagu eelmise harjutuse puhul.

3. no ja kasuta ka seda harja harjutust kuid raskus peaks tõesti suurem olema

otsi enda jaoks parimad variandid ja anna tuld, kui korralikult teed, siis sust järgmine päev tomatikastjat pole, esimene kord jäävad küljed väga valusaks.

EDU

in reply to: pekk võdiseb kõhu peal, aga tahaks hoopis six-packi. #33327
    ercman
    Member

1 aastase beebi süda kannatab siis 219-st pulssi va?

in reply to: pekk võdiseb kõhu peal, aga tahaks hoopis six-packi. #33322
    ercman
    Member

minu tagasihoidlik arvamus oleks, et kui sa tõesti VÄGA tahad suvel naistele kõhulishaseid näidata siis. ära jama mingite kalorikalkuraaturitega, lihtsalt tee KÕVASTI aeroobset. Mina soovitan näiteks poksi, kicboxingut või midagi sellist intensiivset ise olen poksija ja usu mind arvad küll et mis see kargamine ja vehkimine ära ei ole aga sul on esimese 10 minutiga higiloik järel ning järgmine päev võib käte vööst kõrgemale tõstmine problemaatiline olla. omast kogemusest et enne võistlusi tegin kõvasti trenni nii 5 korda nädalas u1.5-2 tundi pluss jooksmine igast ringtreeningud ja muud killerid kaaluga mul probleeme pole kuid ikka kaotasin u 2 kilo. no vähe pead ikka söömist piirama aga mina soovitaks tunde järgi toituda. vaata ikka et pekki endale sisse ei keera.

edu.

loodan et point liiga segane polnud. kordan veel et see mis ühele hästi töötab ei pruugi teisel nii hästi töötada.

in reply to: poksijad #33268
    ercman
    Member

riivo võiks lihtinimesele ka selgitada mis on sarjakestvus.

aga:poksijad, väldivad harjutuste aeglast sooritust ja treenivad kiirusjõudu ja vastupidavust, rinnalt surumise kohta ütlevad mõned et pidavat löögi kinni võtma, endal pole seda täheldanud, piisab kui teen 5 seeriat 8-12 kordust ja rahvakeeles lasen kangi aeglaselt alla ja surun üles nii kiiresti kui jõuan.Suur tähtsus on jooksmisel, kotil, hüppenööril. muu on enamvähen sama mis muudel jõumeestel ainult, kordan veelkord, et tuleks vältida harjutuste aeglast sooritamist.

tysoni kohta niipalju et ka poksijad teevad massitsükleid, kui kaalus püsimine takistuseks pole.

in reply to: tulemus #33187
    ercman
    Member

tahaks teada, et kaua oled tegelenud ja kui kiiresti kasvad. ja veel kas said naha nii õhukeseks dieediga või.

edu.

in reply to: kiirus #33171
    ercman
    Member

poks on õige vastus, aitäh asjalike vastuste eesti, ja MelDogg sa ajasid praegu kaks asja sassi, kjuteldava vastasega võitlemine on varjupoks ja tingvõitlus on reaalse vastasega poksimine ainult mingi kitsendusega nt. vasaku käega või üks ründab ja teine sooritab vastulööke jne.

in reply to: kumb on tõhusam #33111
    ercman
    Member

rohkem trenni, siis kasvad kasvõi pudru peal, muidugi kunagi tuleb piir, kust üle saamiseks tuleb igasugi valke kreatiine sööma hakata

todulisanditest on vähe abi kui trenni ei tee, (ma ei tea mudugi palju saa trenni teed või ei tee)

edu.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)