-eq69-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-eq69-
MemberEile käis jah Revalis hoolas filmimine, Otti treeningpartneriks oli vist Raivo Rimm
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga Otile õnnitlused uue auto puhul, see vana oligi paras ront
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle jäi see filmimine kahesilmavahele,aga jaaa kindlat vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-eq69-
MemberCoca colat joon ma haruharva.
Eelistan sellele mahla.Jään siis selle juurde,et kui nüüd see snickersi isu jälle peale hakkab,siis ei tee see mulle hullu midagi,
Kaloreid ma ei loe ja jõudu ei tee
Trenn on sedapidi,et
kolm korda nädalas aeroobne,jõusaalis trenazöörid+kõhulihased.Sellest nädalast kahel päeval kaks aeroobset järjest.Et siis kulutan palju energiat ja kui üldjuhul päevajooksul magusat ei söö siis pole see kaks-kolm šhoksi nädalas ju midagi,pigem annab energiat
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja need jogurti ja muu söögi soovitused-äitäh :Dsain huvitavaid ideid,osasid praktiseerin juba ja osasid hakkan praktiseerima.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ükskõik millest me siin ei räägiks,on nii palju erinevaid teooriaid,et suhteliselt segadusse ajab.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äitäh,
Eq
-eq69-
MemberNo naistele pandi nüüd igatahes uued föönid õneks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,jõudu ma kangidega seal ei tee,sellepärast ei oska sellekohapealt kus miski on või pole kaasa rääkida.Aga aeroobsed asjad saab seal igatahes hästi ära aetud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (trennid,treenerid head).-eq69-
MemberHea .
Ise leidsin täna http://www.youtube.com ist kõhulihastele huvitavat,pole see keel nii keeruline midagi,pilt on ju ka ees
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “abs workout“ otsingusse.
-eq69-
Memberooooo lahelahe
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-eq69-
MemberOk tegin kasutaja et saaksin vastata.Aga 500eeki lihtsalt lähen sinna ütlen et tahan kuuks ajaks kaarti saada ja viskan 500kr lauale ja nii iga kuu???
http://www.revalsport.ee kõik info olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-eq69-
MemberMina sain nt soola abiga krampidest lahti,varem ma pidasin ka soola mittevajalikuks ning ei hoolinud,on ta pudru peal või ei ole
-eq69-
Membermul aitas SOOL,olid ka krambid,varem kasutasin soola VÄGA vähe.Aga nüüd on see sada protsenti mul hommikul pudrupeal ja krambid on ka kadunud.
-eq69-
MemberJah kohvi joon,sest vererõhk on madal mul.Kui ma oma hommikukohvi ei saa,siis on mõtetu päeva alustada,kuna olen uimane ja väsinud.
Varem polegi olnud krampidega muresid,sest pole sellist stabiilset trenni mitu aastat teinud.Nüüd kuuaega on 2*nädalas aeroobne(enne seda jõusaal ja pärast seda jõusaal)ja üks kord nädalas lihtsalt jõusaal.Varem võtsin viimase korra juurde body&mind ka,kuid see ei istunud eriti.
SOOL
-Võibolla ongi asi selles,et ma sellest pole kunagi hoolinud.Kui näiteks söön midagi siis ma ei mõista neid inimesi,kes soola juurde panevad ja söögitegemisel lisan ka ainult sellepärast,et teistel hea oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-eq69-
MemberJa see magneesium teeb täpselt mida?
Kas pean võtma spets lisandi või on lihtsalt mõni toiduaine,milles seda rohkem või on midagi,mis toitumisel tuleks üldse ära jätta ?!või..?!Või ostangi magneesiumi tabletid apteegist lihtsalt.?”
Äitäh ,et keegi vastas.Algaja pole kerge olla
AutorPostitused