-eq69-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-eq69-
MemberNoja.siis tuleb VEEEEL õhem panna,kui panin:D.Leidsin lahenduse ka.Teen mõned päevad kerget metsajooksu,siis kui liiga kuum hakkab,hüppan lumehange
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-eq69-
Memberirw väga armas Sinust.
MemberKodus ei olnud eile ega täna jah midagi.
Niisiis.Kreemitasin ilusasti ka ennem aeroobset sisse.Ja ei pannud liiga palju seda.Mitte,et ma mingi õrnake oleks,aga see kreem jõudis vist iga mu keha närvilõpmeni st.kõrvetus.Et ma sellepärast kirjutan siia,et kui kellegil peaks sama mure olema,et vigastus ja plaan seda sama asja kasutada siis ma ei soovitaks seda oma vaenlastele ka(keda mul pole
),seda enam,kui plaan minna trenni,kus veel enamus ajast naeratada ja rõõmsat nägu teha.Jõusaalis suured mehed vb peavad vastu sellega…aga mina lahkusin paaniliselt ennem trenni lõppu ja järgmise jätsin üldse ära ja sellest mis duššiall sai ma parem üldse ei räägi.
Et kas keegi midagimuud,mis lihtsalt raviks oskab soovitada,istun parem kodus paar päeva oma jalaga.st aeroobsesse ei lähe.
MemberEt siis ühesõnaga kui vähe panna,saan oma kaks aeroobset homme ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja nagu venitusi ei tee lihtsalt sellele jalale?-eq69-
MemberKindlasti võiks ka proovida näiteks rippes olles jalgade üles toomist, kas siis sirgeid või kõverdatuid.ise teen sellist et olen selili ja siis toon jalad ja käed kokku… suht positiivselt mõjub (jalad sirgelt ja käed sirgelt üles, aeglaselt)… siis teen suht vähe, ja kohe otsa teen veel sama ainult kõverate jalgadega ja käed kukla taga. (kõvasti rohkem juba, kiiresti).
Olen teinud ka pingi peal ringikujulisi liigutusi, hiljem siis raskusega juba, et see võttis küllläbi, sest see mõjus külgedele ka juba.
Selles suhtes ma ise niimoodi ei vaata et kas alumised või ülemised kõhulihased kasvavad rohkem… lihtsalt et oleks enam-vähem ja et kõht üle ei ripuks.
minu probleem on selles et ma ei toitu korralikult, aga muidugi väga väga õudust ka sisse ei aja.
see toitumise jutt täpselt sama meil.hm no äitäh ma proovin neid harjutusi,mis ütlesid,neid ei olegi teinud.Vb ongi liiga ükskluine mul asi.st päris kindlalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-eq69-
Memberee..ärge hirmutage.
-eq69-
Memberno siledam võiks olla.ülemised kõhulihased palju paremeini arenenud,kui alumised.Enne tegin lihtsalt tavalisi istesse tõusmisi.Siis nüüd teen ka poolikuid.Vahepeal lisasin 2,5kg raskuse kõhule,siis nagu asi paaranes.Peaks vist uuesti raskusega tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Hingan ka ilusasti,hõian kõhtu pingul ja kõike.Jalatõstetega pole väga tegelenud-seda vb hoopis tegema hakata rohkem?Aga kui siis kui palju?!-eq69-
MemberJa ülejäänud toidukorrad oleks enamvähem õiged?
-eq69-
MemberAlkohol-eks tee proovi ja mine ükskord pohmas peaga trenni.Ma proovisin.Bodycombatisse läksin.Ja kindlasti oli see aasta raskeim treening.Õudne.Mis veel jõudu teha olla võib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .No samas oleneb iniemsest ja sellest,kui kõva pohmell on.Seks-mida halba saab see teha:DJa kui ka peaks,siis vaevalt keegi sellest loobuks,kui just eluaegne käsikiimleja pole.-no see kukkusnüüd veits kolemdasti välja,kuid ühesõnaga mina ten niipalju,et seks aitab kaalust maha hästi saada..kui trenni ka samal ajal veel teha,siis
??:”>-eq69-
Membervenitasid hamstringlihastest midagi välja. mõtlesid vast capsicami või finalgonicapsicam just!Selge.tänud

-eq69-
MemberMaandab.
Lühidalt siis-terves kehas terve vaim
Membermmm ka käin Revalis,ei tea,ei nurise,sest hind on seal odav ,on asju küll,mis võiks paremini olla,meeste riietus ja dušširuumiga mõistagi kursis ei ole
Võtmejärjekordade kohta kuulsin hiljuti,et tehkase vist uusi kappe juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mingi ehitus seal käib ka.
aga kirbuga nõus jah,et kui ei meeldi,ära söö.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis kitse panna?Kohti küll ju muid,kus trenni teha,lao aint pappi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Membersee jooks enne trenni väsitab suht ära. soovitan hommikuti tühja kõhuga 30 -40 min aeroobset. 2-4 korda nädalas . parim viis rasva põletada. üldiselt on parema vormi saavutamiseks parem kui anaeroobset ja aeroobset trenni eraldi teha. arvan et ei eksi?Miks tühja kõhuga parem on teha,sellesmõttes,et lähen hommikul trenni ja ei söö absoluudselt midagi?!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et see on see asi,et hakkavad põlema rasvad,mis…ei ma parem ei paku midagi ootan tegija vastust
Member~kui mul pinki käepärast pole kas siis on lihtsalt seda harjutust,ühesõnaga jalgu üle pea tõstes,kõhulihased pinges hoides,puusad maast lahti ?!Et siis on see ka hea harjutus?Käed külgedepeal maas?
Ja olen aru saanud,et kui külgi valesti teha,võivad/muudavad need keha kuju,milline harjutus siis selline on,mis seda ei tee külgedele?Sellesmõttes,et oluliselt ei suurenda neid.
Ning kui suur peaks olema vastas(seljalihase) ja kõhulihase treenimise suhe?Mõlemat peab ühepalju?
MemberKõhtu võib ju iga päev teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused