Skip to main content

.ep

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 152 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: “Sinu küljes kinni”! Best of – viimane saade! #241525
    .ep
    Member

jääme ootama siis viimast lasku. oli hea saade, kahju et ära lõppes.

in reply to: Erineva kujuga rinnalihased #241393
    .ep
    Member

ee, lihase kuju muuta ei saa aga vormimine peaks olema treenides täitsa võimalik ju? tahaks targemate arvamust teada.

in reply to: kysimus neile,kes on alla v6tnud. #241392
    .ep
    Member

kaotasin vähem kui poole aastaga 40kilo. seda siis trenni ning toitumisega. ei saa öelda, et oleksin ennast näljutanud ja trennist tüdimust ka ei tundnud. kommentaare on tulnud igasuguseid, paar tükki neist ainult negatiivsed. ise olen rahul, nüüd ootan kuna nahk tagasi tõmbab. perearst oli minust väga vaimustuses ning ise olen ka enda arust millegi suurega hakkama saanud ikkagi. iseloom on muutunud, seda ütlevad kõik. ennem pidavat olema rohkem rõõmus ja selline pullimees, aga ise kinnitan jälle, et kõhnana olen õnnelikum. kõike on kergem teha, ei hakka palav iga väiksema füüsilise liigutusega jne. plus, suvel sõbrannadega ujumas meeldivam käia, sest kes meist ei tahaks ilus ja seksikas välja näha.

in reply to: Pullid pildid netist #241269
    .ep
    Member

sellised pildid et täna tuleb vist unetu öö.

in reply to: trimmiv kreem #241121
    .ep
    Member

aga kas on olemas ka mingisuguseid naharebendeid peitvaid kreeme? midagi, mis neid peidaks või mingi viis neit peita?

in reply to: Vend Vähi treeningkava #241103
    .ep
    Member

kas on kunagi ka mõnda hetkeseisu pilti näha kuskilt?

in reply to: “Kaalust alla” TV3- st #241078
    .ep
    Member

kaalust alla viina juues!

in reply to: Parimat taastajat Sprinterile #241063
    .ep
    Member

Kui tahad parimat, siis näiteks Tai Kane WDGP. Seda kasutavad Ott Kiivikas ja Eesti kettaheitjad ka. Kiireima imendumisega valk, BCAA, glutamiin peptiit, kreatiin jne. Kreatiin peaks sprinteritele ka kasulik olema, kuna suurendab plahvatuslikku jõudu.

http://shop.fitness.ee/product_info.php?ma…;products_id=70

üpris kallis, aga arvatavasti üks parimaid jah.

in reply to: jõujoogi tarvitamine #241060
    .ep
    Member

Tere!!

olen 15 aastane. kaal 75.

tegelen ujumisega 6X nädalas ja siis teen ka jõusaali 3-5X nädalas et kas

on mõtet juua proteiini jooki pärast jõusaali või mitte , kui on siis millist?

kas su nädal kestab ka 7 päeva nagu minul? igastahes, vägaväga kiire graafik sul:)

in reply to: MIS JUHTUB KUI TRENNI EI TEE JA KASUTAN TOIDULISANDEID JNE? #241056
    .ep
    Member

Kui ajad ulmekogustes valku sisse, kreatiini ka veel jne. Ehk koguaeg mingi ülekaloraaz, siis lähed paksuks muud midagi.

Samuti rahakaotus ja vastu mitte midagi ei saa. Lihastesse/vormi saamine sõltub ikka trennist, korralikust aeroobsest ja korralikust söömisest. Niisama ei saa ju midagi keegi. Kes vaeva näha ei viitsi see ei saa, kes viitsib see saab! Lihtne ja loogiline.

plus kreatiinist tulev massilisa.

aga jah, üks mõtetu tegevus sul aasta lõpuks:)

in reply to: Steroidid jätkuvalt päevakajaline teema #241003
    .ep
    Member

njaa, kahjuks on steroidid teema ka Eestis nüüd….

in reply to: Mida muuta toitumisel? #240905
    .ep
    Member

muuta on tegelikult palju, aga proovi sellest õhtusest saia ja leiva söömisest kuidaski jagu saada. selle asemel parem valku.

in reply to: kalorite lugemine. #240864
    .ep
    Member

Mulle on oeldud, et inimene peab p2evas 2000kcal tarbima…

No nii see päris küll ei ole. Inimesed ju erinevat kaalu, sugu ja füüsilise aktiivsusega. Näiteks 90 kg raskune ja füüsiliselt aktiivne meesterahvas kulutab päevas oluliselt enam energiat, kui 60 kg ja vähese liikuvusega naisterahavas:). Võibolla on pisut sellest abi: http://www.toidutare.ee/targadtabelid.php?show=burner .

o tänud, kasulik leht.

in reply to: kalorite lugemine. #240541
    .ep
    Member

põhiliselt vajad pealehakkamist ning köögikaalu, ja siis abistav link http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime

in reply to: Hea jõusaal Tartus, mõistliku hinnaga #240537
    .ep
    Member

kus kohas MV saal asub Tartus? ise käin mäki kõrval spordihoones, õpilasele väga soodne ning kodune saal. kõik mis endal vaja teha, saab seal ilusti tehtud. ja rahvast on liiga palju väga harva.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 152 total)