.ep
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
.ep
Member16 aastaselt oli 110 maksimum.
.ep
MemberMa sõin ainult paar korralikku tükki sealiha, mõned kartulid ja verivorstid. Veits oli ka mulgikapsast….võrreldes teistega olid mul küll säästu jõulud.To .ep: Tulebki ju paar kilo juurde…kui vetsus käid järgmine päev siis läheb enamus neist maha kohe.
ei, ikka on mõeldud neid “kenasid kilokesi”, mis jäävad ka peale vetsus käimist. ehk siis mitte et täna sõin ja homme kaalun.
.ep
MemberMina ei ole siiani kuskilt kuulnud, et jõuludega peab suur söömine kaasas käima. Ise ma traditsioonilisi jõule ei pea, verivorsti ja kapsast pole söönud. Ühiseid söömaaegu pole.ega tegelt ei peagi, aga millegi pärast on selline arusaam, et “jõulude ja aastavahetusega tuleb paar kena kilokest juurde”.
.ep
MemberMis probleem neid eraldada on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keedad munad ära, koorid ära, lõikad pooleks ja saab ilusti kollased kätte.keeda, lõika noaga pooleks ning saad ilusti muna sisu teelusikaga kätte.
.ep
Memberkui palju,ja kui tihti tuleks kõhulihaseid treenida (kõhulihaste pingil) kodus,,käin jõusaalis 4 korda nädalas,oleks soov suveks oma rasvavoldist vabaneda,kas tuleks iga päev teha mingi 100korda v6i ülepäeva v6i hoppis 40minutit jutti,mis oleks efektiivsem?oled võimeline 40minutit jutti järjest vahetpidamata kõhulihaseid pumpama? igastahes, tegema peaksid nii, et lihas taastuks. kindlasti ülepäeviti või pikemate vahedega. nii arvan mina.
detsember 21, 2009 at 5:43 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 21. detsembril Fitness.ee kindad. #244237.ep
Member225
.ep
Membervõiksite juba käima lükata, saaks näha kuidas asi välja näeb. tundub päris põnev olevat.
.ep
MemberSiis peab tõsiselt korrigeerima ja vaatama toitumist, sel ajal, mil trennis käisin sõin ma lihtsalt väga minimaalselt..Eks ma käi ja katseta värki, kui 6st korrast liiga paljuks jääb, siis võib natuke seda ka muuta.
Aga on soovitusi? Näiteks nende lisandite ja muu kohta?
Kui treenerit ei taha võtta, siis lähen umbes ise kohale, vaatan, mida treenida tahan ja siis vastavalt enda jaksamisele koostan ise seeriad ja teen neid teatud aja vältel?
no, käi ikka ennem trennis natukene ja siis hakka toidulisanditele mõtlema. samas, see 6x trenni nädalas koormad ära ma usun su jah. aga treeningkava saad siit leheküljelt tööriistade alt.
.ep
MemberLas käib arsti juures ära. Kodus võiks mõõta ka vererõhku ja pulssi, kui aparaat olemas.ega vererõhk ja pulss järjest mitu päeva kõrged ole, et veresooned peaksid turses olema.
.ep
Memberaga mis seal visiiditasu olla võib?
.ep
Membersuhtuma nagu alkoholi vaevalt et pead. kali on ka minu meelest kõige parem karastusjook, kuid ei tarbi neist mitte ühtegi.
.ep
Membermaru kahtlane dieet, rohkem nagu näljutamine. lihtsam toituda õigesti ja trenni ka teha.
.ep
MemberKuuluud- See maailm pöörleb
hea kraam
.ep
Memberpalju õnne.
.ep
Memberkas mingeid mma fighte ka elioni dtv kanalitel üle kannab?
-
AutorPostitused