Skip to main content

enks20

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kuidas söögiisu suurendada? #90020
    enks20
    Member

On alles probleem. Annax äkki keegi ka nõu kaidas hundiisu talitseda. Olen üle kahe kuu tervislikult ja mõistlikult toitunud ja mitmest kilost lahti saanud. Samal ajal olen ka sporti teinud.

Kuid paari nädala eest jäin haigeks ja kuna sporti ei saa mõnda aega teha on ka “punn eest läinud”. Ma ei suuda enam oma hundiisu talitseda, kardan, et võtan kõik kaotatud kilod tagasi. Ma tean, et kõik peitub peas, kuid kas oskab keegi nõu anda, kuidas oleks end lihtsam talitseda. :ph34r:

in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89799
    enks20
    Member

See ei ole normaalne, et foorumis, mis peax rohkem käsitlema just tervislikku eluviisi, propageeritakse kanepit. Mis kasu sellest treeningust siis üldse olema peab, kui narkootikumidega kõik saavutatu ära nullitakse? <_<“>

in reply to: Erinevad rasva% mõõtmised, sellest tingitud suur erinevus #89198
    enks20
    Member

millega seda shapingus mõõdeti?

in reply to: reied #89067
    enks20
    Member

tere

minu probleemiks on paksud reied eriti aga reite välisküljed.kahe jala vahel on märgatav vahe ,kuid reied on ikka paksud:(

milliseid harjutusi soovitaksite kõige kiiremateks tulemusteks?muidu olen väga kõhna-puusa ja tagumikukondid lausa väljas ,kuid kui dieeti pean ,siis kaovad kilod igalt poolt mujalt kui reitelt!PALUN AIDAKE!

TÄNAN!!!!

Mul samuti reied suht jämedad võrreldes teiste naisterahvastega. Imestan isegi, et nii mõnigi paksuke mu kõrval on ikkagi peenemate jalgadega kui mina. Aga olengi lihtsalt tugevama kehaehitusega ja ei saa öelda, et üleliigset pekki kusagil lotendaks. Eriti viimasel ajal kui jõuan ka sporti teha ja tervislikult toituda. Kuna mu säärekondid on järelikult nii jämedad, siis väga ei tasu end anorektikuks näljutada. Reied lähevad küll peenemaks, kuid mitte nii märgatavalt kui rind väiksemaks. Ja on see siis seda jama väärt. Eks meil kõigil ole mingi kehaosa, millega rahul ei olda, aga see ongi ju inimeste eripära. Ja pealegi liivakellafiguuriga naistel pidi lõppkokkuvõttes parem tervis olema, kui nendel, kellel ladestub rasv kõhule.

Samas usun, et jooksmine ja ka jalgrattasõit aitavad, kui reis palju peenemaks ei muutu, siis saab ta vähemalt hea sportliku vormi.

Edu

in reply to: kuidas te teate, kui palju rasva kehas on? #89065
    enks20
    Member

tahax isegi niisama huvi pärast endagi rasvaprotsenti teada, kuid parem vist ikkagi see, kui seda teostab professionaal. Kas keegi teab äkki, kui palju see teenus üldse mazab?

in reply to: naised jõusaalis #88947
    enks20
    Member

Huvitav, miks naisterahvad nii palju vaeva näevad, et jõusaalis nii suurte raskustaga treenivad? Kas see siis välimuses tunda ei anna. Pole küll jõusaali harrastanud, kuid pean end füüsiliselt tugevaks tüdrukuks küll. Häda pärast ajavad ka kätekõverdused asja ära, kui tahan käsi toonusesse saada. Kas nendele naistele meeldibki lihasemägi olla………. ma ei taha kedagi solvata, lihtsalt teadmatusest küsiksin neilt, kuidas selline raske jõutreening neile mõjub? Ega see neid välimuse poolest liiga mehelikuks ei tee. Tunneksin ise ka võibolla jõusaali vastu huvi ja seetõttu ootan tagasisidet nendelt tugevatelt naisterahvastelt.

in reply to: Kuidas vabaneda? #88942
    enks20
    Member

Õige jutt jah, et toitumine ja trenn on need õiged asjad, mis aitama peaksid. Sellises vanuses on see suht haruldane, kui teistes kehaosades rasv probleemi ei tekita. Aga osad toidud ajavad ka gaase sisse, nii et ka see võib olla üks põhjus. Sinu vanuses oleks mõistlik võibolla konsulteerida perearstiga, kellele saaksid mõningaid asju täpsustada ja kes oskaks sind aidata ja vajadusel edasi suunata.

in reply to: olen sportlane, aga tahaks kaalu alandada #88895
    enks20
    Member

See, et sa sellise väimuse juues nii palju kaalud, tundub veidi ebaloogiline, aga…. eelkõige ka seetõtuu, et sul pole ka arvatavasti eriti tugev kehaehitus, kui arvestada, et puusad sul pole laiad. Mina olen rohkem sellise liivakellafiguuriga ja vahel tõesti soovin, et mu jalad oleksid peenemad, kuid enda puhul päris äärmustesse laskuda ei saa, kuna lõppudelõpuks pole anorektiku välimus see, mida tahan saavutada. Kaalun umbes 63-65kg oma 168cm pikkuse juures, ning väga palju vist enam alla võtta ei tohiks. Aasta eest kaalusin oma 75-76 kg. Väga paks välja ei paistnud, kuid vormist väljas olin siiski. Olen viimasel ajal teinud rohkem aeroobset treeningut: sörkjooksu ja jalgrattasõitu ja üritanud ka vähe tervislikumalt toituda ja oma praeguse välimusega võin üsna rahul olla, kuna tsellukas ei häiri mind kusagil. Tahax küll alla 60kilo kaaluda, kuid välimuse mõttes see vist eriti mõistlik poleks. Minu kohta arvatakse ka sageli, et kaalun vähem, kui välja paistab. Seda siis eelkõige kehaehituse tõttu ja lihased, mis on rasvadest väksemad, võtavad ka vähem ruumi.

Sinu puhul ei tea küll, mida soovitada. Aga äkki sa sööd liiga vähe ja ilmselt oled end üle treeninud, kui sa just profisportlane pole. Pead vist mõne personaaltreeneri abi paluma, kes sinuga individuaalselt tegeleks. Aga lihased jah tõesti kaaluvad palju rohkem kui rasvad ja kaalust alla võttes peaksid sa just lihaseid kaotama ja ka vähem anaeroobset trenni tegema.

in reply to: Happelised toidud #88894
    enks20
    Member

Päris hea võimalus, et tegu maolimaskesta põletikuga, mida põhjustab sul helicobacter pylori. Kurda perearstile. Tehakse proovid ja värgid ja kui on nii, siis on mõistlik enne see värk terveks ravida, kui tekivad tõsised haavandid ja maovähk. Eestikeelset infot suht palju, 1 allikas siin.

Aitähh, kuid ma tõesti kahtlen kas minu probleem võib tõesti nii hull olla. Pole nädal aega kohvi joonud ja igasugused kõrvetised on taandunud. Võibolla, kui tekib aeg ja tunnen, et selleks on ka vajadust, võtan perearstiga ühendust.

in reply to: kuidas te teate, kui palju rasva kehas on? #88859
    enks20
    Member

ausalt, ma tahax ka teada sellest rasvamõõturist, mis kaaluga kooson

aga kui see rasvamõõtur arvutab mingite tabelite järgi, siis leian et ta erinevate inimeste kehaehituste tõttu ei pruugi just kõige õigem valik olla

aga, kas see mõõtur mida käes hoitakse, on ka üldse kusagil müügil, või saab sellega mõõta spordiarsti juures vaid?

Kui palju see teenusena võiks maksta ja üldse kui palju see vidin ise võiks maksta?

in reply to: Happelised toidud #88858
    enks20
    Member

Mul on jällegi probleem aegajalt kõrvetistega. Aastaid tagasi oli see suurem probleem, kuid siis jälle paar aastat ei midagi, kuid viimase paari nädala jooksul on mul ikka üsna tihti kõrvetisi ikka olnud. Tean, et osaliselt põhjustab seda kohv. Ma peaaegu ei joogi seda, vahel lausa kuid. Olen ka viimasel ajal üsnatervislikult toitunud, kuid olen mõelnud järsku võivad kõrvetisi tekitada hoopiski toored aed- ja puuviljad, mis on vähe hapukad. Õunad näiteks. Ki ma joon kohvi korra nädalas umbes kaks tassi päevas, vaevlen kolm päeva kõrvetiste käes. Kahtlen, kas see tõesti võib olla kohvist. Ka mul on küüntel laigud, on seda old juba lapsest saati.

in reply to: kõhulihased #88857
    enks20
    Member

no, eks see ikka oleneb igaühe kehaehituse anatoomiast. Kui sa oled ikka kõhulihaseid treeninud, siis äkki võiksid kavva võtta uued harjutused, et treeningut mitmekesistada.

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)