Enforcer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Enforcer
MemberHuvitav oleks teada, miks jalapaevale kukki sisse ei vota? Mis on jala umbermoot?
Kasvatab liialt tuharalihast. Aga võibolla kunagi mingil määral võtan sisse.

Kuu aega tagasi olid sellised mõõdud @ 81kg/181cm.
Chest: 113cm.
Waist: 81cm.
Hip (üle tuharate keskosa): 92cm.
Bicep: 40cm.
Forearm: 32cm.
Thigh: 58cm.
Calve: 40cm.
Neck: ?
Enforcer
MemberVäga segane, väga segane. Mis vahet seal on, mis võistlusel keegi võistleb, kui ta puhas poiss on? Võibolla tahab kemmi-vendadega jõudu proovida. Ega ta sellepärast ise kohe kemmi peal ei pea olema. Abiks võistlustevälised testid, kui tekib kahtlus, et puhas poiss end dopingukontrollita võistluse eel kemmi täis sööb.
Ma ise teoretiseerin sellise põhjuse hoopis. Ilmselgelt on sportlastel suur tuhin igasugustel võistlustel oma taset näidata või kogemusi saada. EJTL sportlasi ei taheta lubada dopingukontrollita võistlustele, sest ilmselgelt kemmivennad teevad ära puhastele poistele. Kui võistlusel on piisavalt osalejaid, siis on ka meediakajastus ja üleüldse levib jutt, kes võitis ja mis juhtus. Kemmivend võitis. Aga kuidas sa tõestad, et ta kemmivend on? Ja siis on EJTL’il raske väita, et nende puhas poiss on Eesti kõige kõvem lamades suruja, kui meediast käis läbi, et kemmivend surus 280kg raw.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See Eesti Kergejõustikuliidu näide. Kui nüüd sealt keegi suvatseb võistlelda mingil random koolidevahelisel jooksuvõistlusel, kus dopingukontrolli pole, siis saab ta keelu? Anyway, ma pole väga süvenenud sellesse konflikti, aga pole küll muljet jäänud, et mingi uus liit on moodustatud. Külavõistlus.
Enforcer
Memberhttp://examine.com/supplements/Arginine/
Mis sa ise pakud, kumb allikas on kuulamist väärt ?
Selles osas – langetab T taset või ei mõjuta üldse..
Võimalik, et sinu antud lehel pole see dokumenteeritud lihtsalt. Võimalik, et see on individuaalne. Samas olen leidnud mitmeid juhtumeid, kus isik räägib sarnastest nähtudest. L-arginiin alandab LH sekretsiooni, selle läbi ka Testosterooni sekretsiooni. Lisaks sellele vähendab ta ka LH tundlikkust. Veel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7513358
Kõik ei olegi dokumenteeritud igal pool. Näiteks ka L-karnitiin alandab Testosterooni taset. Põhjuseks L-karnitiini omadus androgeeni retseptorite arvu tõsta, Testosterooni utiliseerimine suureneb. See on muidugi hea omadus. Nägin seda ka enda peal, ja aja pikku tase normaliseerus, hoolimata retseptorite arvu tõusust.
Päris huvitavaid asjaolusid avastab tegelikult sellise igakuise testimisega. Näiteks sai kinnitust ka see, et tänapäeval on kõik need toiduainetööstuse tarbeks kasvatatavad loomad östrogeene täis pumbatud. Nii kui treenima hakkasin, muutus ka toidumenüü – suured kogused piimatooteid, liha, muna. Östradiool tõusis 50%. Aga selle puhul õnneks muretsema ei pea, ülemisest piirist ikka piisavalt kaugel see tase.
Enforcer
MemberEks näis, kas proovin seda või midagi muud või üldse mitte midagi. Ilma igasuguste boosterite ja abilistetagi on juba Testosterooni tase väga hea. Olen 2 aastat järjest puhtast huvist iga kuu analüüse teinud.
Kuidas see akne tuleb? Hoobilt selg aknet täis või tuleb tasapisi, nii et võimalik ära lõpetada, enne kui asi tõsiseks läheb?
Ja veel kirjutan siia sellise soovituse. Ma soovitan L-arginiini mitte kellegil võtta. Ise proovisin, äkki olid isegi paremad pumbad. Aga järgmised analüüsitulemused tulid suure ehmatusega. Testosteroon 40% langenud (ikka päris hea tase, aga võrreldes siis minu tavapärasega suur ehmatus). Siis sai natuke loetud ja teaduslikud uuringud kinnitasid seda, et langetab Testosterooni taset. Viskasin L-arginiini arsenalist välja ja kaks nädalat hiljem oli kõik korras juba.
Enforcer
MemberVäga huvitav. Kuidas need hooajavälised testimsed välja näevad? Tead ette, millal kontroll tuleb või ühel päeval lihtsalt randomiga võetakse ühendust, et tule nüüd proovi andma? Aga saab ju ka hooajaväliste kontrollide puhul vingerdada. Kõigepealt treenib mingi tegelane keemia peal, hoiab madalat profiili, ja siis paneb end võistlustele kirja, kui on oma organismist suutnud kõik juba nii väljutada, et proov ei tuvasta. Saab head kohad ja kõik. Ja siis ütleb “võtan nüüd vabamalt mõnda aega, ja ei võistle”, aga tegelikult läheb uus tsükkel käiku. On teda õigus siis testida?
Ma arvan, et seda olukorda ei ole võimalik luua, et ka naturaalsetes liigades ainult geneetiliste eeldustega võistlejad esile kerkiksid – aga selline olukord oleks tore. Keegi mõtleb alati mingi skeemi välja.
Jääb pisut segaseks ka see, mille alusel doping-ainete nimekiri kokku pannakse. Näiteks testosterooni boosterid. Mõned neist on legaalsed ja küsitava efektiivsusega. Teised on sellised, mille mõju on teaduslikult tõestatud ja boostivad kuni 100% – need on keelatud.
Enforcer
MemberVahepeal oli väike külmetus ja laiskus, pole nädal aega trenni jõudnud. Täna lähen saali.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paar pilti ka.

Mõtlen, et peaks proovima mõnda asjalikku Testosterooni boosterit. Praegu on teda piisavalt, aga katsetada ikka võib – more is better. Tribulus ei töötanud minu peal, samas näitavad seda ka ametlikud meditsiinilised uuringud, et Triblus Testosterooni taset ei mõjuta. Uurin ja puurin, kas legaalsete preparaatide seas midagi asjalikku leidub – teen ju siiski naturaalselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki suuresti promotud King of Spades annab midagi juurde.Kui midagi leidub, siis peaks efekt olema väga hea, kuna mind on looduse poolt õnnistatud asjaoluga, et peaaegu kõik kehas ringlevast Testosteroonist on minu puhul bioaktiivne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enforcer
MemberKas on nii: kui testo kõrge aga vaba omastatavat on vähe siis on sest lihase kasvatmisele vähe kasu? Mõni targem kui mina võiks natuke pikemalt asja lahti rääkida. Tänan ette !
Täpselt nii, ega seal midagi rohkem väga lahti rääkida polegi. Mida kõrgem SHBG, seda suurem on seotud kujul ehk siis mitte-aktiivse Testosterooni osakaal. Enamjaolt vaadatakse just Testosteroon-SHBG kooslust. Albumiini harvem, sest ta ei seo Testosterooni nii tugevalt kui SHBG.
Enforcer
MemberEdit: ei leidnud “redigeeri” nuppu. Õige on ikka SHGB
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene oli õige ikka. SHBG siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enforcer
MemberKirjutasid ühes postitused, et mõtlesid Quattromedi Testosterooni taset mõõtma minna, aga ei jõudnud. Oled enne mõõtmas käinud? Kui Testosterooni taset mõõdad, siis tee see alati koos SHBG’ga, üksi ta eriti midagi ei näita. Ma ise käin iga kuu, lisaks Testosteroonile mitmed teised hormoonid ka. Ma sooviks mingit võrdlusmomenti. Äkki avaldad numbrid? Kui ei taha avalikult, siis äkki privaatsõnum?
Enforcer
MemberKüll tulevad jalapildid ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga praegu seljast.
Enforcer
MemberMõned päevad tagasi tiksus kuus kuud täis.

Ilma pumbata. Ei midagi ulmelist, aga areng on toimunud küll.
Enforcer
MemberTrennid käivad. Ja väga muud ei oskagi kirjutada praegu. Käte peal jooksevad sooned ilma pumbata, aga see on juba tükk aega nii olnud. HD kaameraga tuleb lihtsalt pildistada.
Ja siis vaatasin üle mitme aasta, mis FL Studio kasutamisest meeles on.Enforcer
MemberKas ma sain õigesti aru, et 8 kuuga 70kg -> 82kg ja rasvaprotsent vist isegi madalam piltide põhjal kui enne? Väga võimalik, et varsti tuleb Rambo Vend ja karjub “STEROIDS, selle ajaga ei ehita nii palju lihast”.
Palju pikkust muidu on?
Enforcer
MemberMina kasutasin USAs viibides kaks sellist ära: http://www.gnc.com/GNC-Beyond-RAW-RE-BUILT-MASS-Triple-Chocolate-Cake/product.jsp?productId=30974106 Kallis ja kindel valik. Parim, mis kunagi kasutanud. Kuidagimoodi oli kohe tunda. Ei tea, kust seda Eestisse tellida saaks.
Samas huvitaks, kuidas FAST toodetel nende lubatud ja tegelike kogustega on.
Enforcer
MemberEile tegin jalgu, kõhtu ja erinevaid harjutusi trapetsile.
Täna rind ja käed.
Rind
Horosontaalselt lamades surumine – 8 x 95kg, 8 x 95kg, 8 x 90kg, 4 x 90kg
Lendamine masinal (parem nimi on vist butterfly machine, istun madalal, et teeks rinna ülaosa) – 8 x 90kg, 8 x 90kg, 8 x 90kg
Plokil lendamine ette (tegemist oli vist ilma ülekandeta plokiga, lisaks on veel mingi POWER MODE režiim seal, not sure what that is) – 8 x 25kg, 8 x 25kg, 8 x 25kg
Ületõmbed hantliga – 8 x 40kg, 8 x 45kg, 8 x 45kg
Biitseps
Hantlitega althaardes – 8 x 22.5kg
Hantlitega hammercurls – 8 x 22.5kg
Z-kangiga – 8 x 45kg, 8 x 45kg
Sirge kangiga – 8 x 40kg, 8 x 40kg
Triitseps
Surumine plokil pealthaardes – 8 x 82kg
Surumine hantliga kukla tagant – 8 x 42.5kg, 8 x 45kg
Rööbaspuudel surumine – 8 x keharaskus, 8 x keharaskus
Surumine plokil ühe käega althaardes – 8 x 36kg
Kõht
Masinal – 20 x 60kg, 20 x 70kg
Alaselg
Pingil kettaga, 20 x 20kg, 20 x 20kg
Jalad
Sirutused masinal – 16 x 85kg, 16 x 85kg
Kõverdused masinal – 16 x 75kg, 16 x 75kg
Sääred masinal – 16 x 70kg, 16 x 70kg
Jalad kokku/lahku masinad jätsin ära, tunduvad üsna mõttetud.
-
AutorPostitused