Enforcer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Enforcer
MemberVäidan seda quattromedi testi põhjal. On veel midagi tarkka õelda?
Jah. Palju see tõus oli?
Enforcer
MemberSee T tase on üsna madal. Võimalik, et ongi madal. Võimalik, et teised faktorid mängisid rolli – madal kaloraaž, liigne koormus, magamatus enne analüüse vms. Aga see SHBG – kindlasti mine endokrinoloogi juurde. See on täiesti ebanormaalne väärtus. Ma oletan, et sa oled dieedil praegu ja süsivesikud madalal? See peaks just veelgi SHBG langetama.
Vaba androgeeni indeks on bullshit näitaja üldse. Selle põhjal ei saa midagi otsustada. Mul on see ~700. Jah, päris kõrge T ja väga madal SHBG. Aga liiga umbmäärane näitaja ikkagi.
Mina võin õelda, et minu põhjal tribulus tõstis testo taset. Pihku peksmine peaks langetama testo taset ja ühtlasi vähendama ka isu ja kõvana seismise aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spadesi kohta ei oma kindlat arvamust, kuna pole ise proovind. Kindlasti ootan huviga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mille põhjal sa seda väidad, et sinu puhul tribulus tõstis T taset? Libiido tõusis natuke? Jah, seda ta teeb, aga T taset ta ei tõsta.
Enforcer
MemberNagu seebiooper, mille uus osa tehnilistel põhjustel ära jääb. Kõigepealt luuakse reklaamiga põnev õhkkond – mis on T tase? Ja siis pole ID-kaardi lugejat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enforcer
MemberKuna probleemi põhjust kindlaks ei tehtud, soovitan sul igaks juhuks MRI teha. Nagu ma ütlesin, probleem on kas hüpofüüsi/ajuripatsi või munandite tasandil. Kui esimene variant, siis tuleks uuring teha, et peas kõik korras. Aga kas tõesti analüüsiti ainult T taset? Jääb mulje, et mehed tahetakse ilma pikema uurimiseta TRT’st sõltuvaks teha. Ravi oleksid hakanud niikuinii saama, aga võimalik, et hoopis nii, et su oma keha pannakse normaalseid koguseid T tootma.
Kas uued analüüsid teed alles 3 kuu pärast? Kui sul on seal võimalik eraisikuna analüüse teha, siis kasuta seda. 3 kuud on päris pikk aeg, et uusi tulemusi näha – arvestades asjaolu, et see algselt määratud Testosterooni doos ei pruugi sulle sobida, võibolla ajab Östradiooli liiga kõrgeks jne.
Enforcer
MemberTundub, et seal on kasutusel ng/dL skaala. 100ng/dL on 3.5nmol/l. Seda on tõesti väga vähe, TRT 100% vajalik. Kas sulle öeldi ka, mis põhjus võiks olla? Kas peale Testosterooni midagi muud ka mõõdeti? Elementaarne oleks: Testosteroon, SHBG, Östradiool, FSH, LH, Prolaktiin. FSH ja LH näitaksid, kas probleem on hüpofüüsi/ajuripatsi või munandite tasandil. Östradiool ja Prolaktiin näitaks, kas nende tõttu on FSH ja LH tootmine pärsitud.
Minu arvates oleks võinud arstid probleemi allika kindlaks kõigepealt teha. TRT peal olles seda enam analüüsida ei saa. Arvatavasti kõige ebameeldivam asjaolu TRT puhul on see, et lapsi sul saada pole võimalik. Selleks pead TRT pealt maha tulema ja alles 3-4 kuu pärast on spermatogenees taastunud.
Enforcer
MemberEi tea kuidas selle foorumi etikett ette naeb, kas TRT-st avatud raakimine on lubatud voi mitte?
Voi laheb see “keelatud ainete” alla?
Ja ma ei pea silmas “enda lobuks” systimist vaid selget meditsiinilist pohjust ravi eesmargil.

Tundub, et keegi keeldu peale ei pannud selle ajaga. Võta siis teema üles.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enforcer
Member
Areng ikka toimub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enforcer
MemberJah, MyFitnessis kasutasingi seda masinat. Aga kui kõige madalam tase panna, siis saab päris hea amplituudi – mul tekib ikka väisem nurk kui 45° põlvedes. Kõige madalama tasemega on lihtsalt see, et nullpunktis oled nagu kuskile kasti kägarasse surutud.
Seal saab vist max 250kg panna. Kui põhja panid raskused, siis on sul ikka jube tugevad jalad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on ju ikkagi puhas jalgadega surumine, ja enda keharaskust surud ka kalde peal üles. Teine jalapress on ka seal (Tartu Kesklinna oma), tollele peaks vähemalt topeltraskused panema, et võrrelda.Enforcer
MemberSee masin, mida mina kasutasin oli selline. Võibolla isegi sama mudel, kindel ei ole praegu.
http://www.sparkpeople.com/assets/exercises/Squats-on-Leg-Press-Machine.gif
Enforcer
MemberTäna treenisin jalgu.Alustuseks natuke rinda väikeste raskustega, et veri ülakehas liikuma saada. Mul hakkab peas laksama, kui jalapäeval ainult jalgu teen.Lamades surumine: 28 x 20kg, 8 x 60kg, 8 x 90kg, 4 x 100kg, 4 x 95kgJa siis jalad. Alustasin jalapressiga. See on see uus huvitav jalapress – horisontaalne istumine ja raskused liiguvad nagu ilma jõuülekandeta plokil – surud reaalset raskust, mitte nagu enamikel jalapressidel. Päris raske on ka. Olin küll juba mõned rasked seeriad ära teinud, aga 160kg ei suutnud nullpunktist liigutada.Jalapress: 20 x 40kg, 8 x 80kg, 8 x 120kg, 8 x 140kg, 10 x 130kg, 10 x 130kg, 8 x 130kg, 8 x 110kgJalgade ette sirutused masinal reie esiosale: 13 x 85kg, 13 x 85kgJalgade kõverdused masinal reie tagaosale: 13 x 70kg, 13 x 75kg, 13 x 70kg, 13 x 70kg, 13 x 70kg, 13 x 70kgSäärtele smithi masinal kõrgema tasapinna peal sirutused: 20 x kang, 20 x kang + 40kg, 13 x kang + 90kg, 13 x kang + 90kg, 13 x kang + 90kg, 20 x kang + 40kg, 20 x kang + 40kgIga trenn teen lõuatõmbeid.Lõuatõmbed laia pealthaardega: 8 x keharaskus, 8 x keharaskus, 8 x keharaskus, 8 x keharakusÕla keskosale tegin ka.Lendamine hantlitega külgedele, käed küünarnukkidest võimalikult sirged: 13 x 10kg, superseeria 8 x 15kg + 8 x 10kgJa käsi tegin ka.Biitsepsile hammercurlsid hantlitega: 8 x 25kgBiitsepsile hammercurls + normalcurls superseeria: 8 x 20kg + 8 x 15kgTriitsepsile superseeria plokil pealthaardes + althaardes: 8 x 82kg, 13 x 50kgTriitsepsile rööbaspuudel surumine sügavalt: 13 x keharaskusPeaks uuesti kreatiini kasutama hakkama, pole 2-3 kuud kasutanud nüüd. Tunnen, et oleks vaja. Praegu tundub rinnapäeval 100kg tööseeria raskus nagu mingi rong, mida suruma peab. Hetkel on lisanditest ainult mitmesugused vitamiinid ja beta-alaniin. Isegi valgupulbrit ei kasuta, mõni kord nädalas ainult proteiinipannkoogid.EDIT: Mõõtsin õlgade laiuse ja rinnaümbermõõdu ka uuesti üle.
Õlade laius: 60cm.
Rinnaümbermõõt: 118cm.Enforcer
MemberTäna oli põhiteemaks õlad.Rinna ülaosaSurumine 30° positiivse kaldega pingil smithi masinal: 8 x kang + 40kg, 8 x kang + 70kg, 8 x kang + 70kg, 8 x kang + 60kg, 16 x kang + 40kgÕladSurumine 75° positiivse kaldega pingil hantlitega õla esiosale – tundub, et rinna ülaosa harjutus võttis juba läbi: 16 x 10kg, 8 x 22.5kg, 6 x 30kg, 8 x 22.5kg, 8 x 22.5kgHantlitega lendamine külgedele õla keskosale: 13 x 10kg, 13 x 15kg, 13 x 15kg, 13 x 10kgHantliga lendamine küljele õla keskosale: 8 x 17.5kg, 8 x 17.5kg, 8 x 17.5kgHantlitega lendamine ette õla esiosale: 8 x 15kg, 8 x 15kg, 8 x 15kg, 8 x 15kgSelgLõuatõmbed laia pealthaardega: 8 x keharaskus, 8 x keharaskusPloki tõmbed vastu kõhtu: 8 x 100kg, 6 x 100kg, 4 x 100kgKäedBiitsepsile superseeria hantlitega: 8 x 22.5kg, 8 x 17.5kgBiitsepsile Z-kangiga kõverdused: 8 x 40kg, 8 x 50kgTriitsepsile rööbaspuudel: 8 x keharaskusTriitsepsile hantliga kukla tagant: 6 x 45kg, 6 x 42.5kgKõht ja alaselgKõht masinal: 20 x 60kg, 20 x 60kgAlaselg pingil kettaga: 20 x 20kg, 20 x 20kgLõuatõmmete video – käsivarred juba läbi, ei jõudnud väga kinni hoidaEnforcer
MemberTrennid käivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, proovisin ka sellist kulturismi-poosi.
Enforcer
MemberEelmine nädal sai tehtud 4 jõusaalitrenni ja 2 kodust trenni. Alates aastavahetusest olin 2.5 nädalat treeningutest üsnagi eemal, külmetus ja peale seda oli motivatsioon kadunud mõnda aega. Väga kurta ei saa selle trenninädala üle. Praegu panen kirja ainult viimase trenni, milleks oli siis õlatrenn, teised meeles ei ole praegu.
Õlad – siin ei olnud eriti jõudu. Eelmine päev sai kodus tehtud hantliga küljele lendamisi 20 x 15kg, mis õlad üsna ära killis.
Istudes surumine hantlitega: 20 x 10kg, 8 x 20kg, 6 x 30kg, 6 x 27.5kg, 6 x 25kg, 8 x 22.5kg
Lendamine plokil küljele ühe käega: 8 x 23kg, 13 x 18kg, 13 x 18kg
Lendamine ette hantlitega: 8 x 12.5kg, 8 x 15kg, 8 x 15kg, 8 x 15kg
Lendamine hantlitega küljele: 13 x 12.5kg, 8 x 15kg, 8 x 15kg
Natuke selga
Lõuatõmbed: 4 x 8 x keharaskus
Ploki tõmbed vastu kõhtu: 8 x 100kg
Natuke käsi
Biitsepsile kõverdused hantlitega: 8 x 22.5kg
Biitsepsile kõverdused sirge kangiga: 13 x 40kg
Triitsepsile hantliga surumised kukla tagant kahe käega: 8 x 45kg, 6 x 47.5kg
Natuke kõhtu ja alaselga
Kõht masinal: 20 x 60kg, 10 x 70kg, 10 x 60kg
Alaselg pingil kettaga: 20 x 20kg, 20 x 20kg
Enforcer
Member
Trennilainel tagasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja siis proovisin trap’i teha. https://soundcloud.com/enforcer-4/d-minor-trap
Enforcer
Member“I don’t believe in bodybuilders using steroids. If a man doesn’t have enough male hormones in his system to create, a nice hard, muscular body, he should take up ping pong.” – Steve Reeves
Kahjuks arvatavasti ei olnud ka Steve Reeves naturaal. Eugene Sandowit võib naturaaliks pidada.
http://irongangsta.blogspot.com/2013/04/bodybuilding-dirty-little-secrets.html
-
AutorPostitused