empire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2009 at 5:35 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #230906
empire
MemberTubli töö, sangad on kadunud tundub. Külgpoosist on pilt tohutult muutunud..aga kuidas võistlusel läks?
oktoober 26, 2009 at 9:47 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #230549empire
MemberKuidas läks ja kuidas kaal on ? Pilte?
mai 28, 2009 at 4:12 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA! Naiste EM, Bratislava -Slovakia 29.05-01.06 #198845empire
MemberNatalia Nazarenko-Kiivikas – 3
Christina Alev – 6
empire
MemberIse pidasin ka enne ektomorfiks end, aga kui olin juba aasta trenni teind siis ei saa enam selleks küll pidada..arst ütles ka mesomorf mu kohta
empire
MemberMis sa tahad tee sisse seda panna vä?
Olen pannud jah, lahustub kohe
empire
MemberEi no nii ma olengi selle FASTI-ga teinud, ega muud varianti pole, lihtsalt imestan kuidas kaks monohüdraati täiesti kardinaalse lahustuvuserinevusega on. Tai Kanet tarbides mõtlesin, et kreatiin on ülihästi lahustuv aine ja nüüd FAST-iga tundub, et on lahustumatu aine.Kuumas vees lahustamine on ok? kõrge temperatuur ei mõjuta fasti monohüdraati?
empire
MemberIse ka ektomorf ja selle artikli põhjal sai tehtud kava.
http://www.upload.ee/files/86861/uus_kava.doc.html
Treenisin selle järgi mitu kuud ja ei kurda.
mai 23, 2009 at 10:13 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197856empire
MemberIvo Pärle – 12
Imre Vähi – 4
Taavi Koovit – 7
Ott Kiivikas – 6
mai 22, 2009 at 3:28 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #197763empire
MemberInternetis on inglise keelse peale lugemisega.. kas ilm aselleta ei ole kusagil?
empire
MemberAder ja Kiivikas kutud, 1 veel
mai 6, 2009 at 10:05 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194636empire
MemberOtt Kiivikas saab parema koha. +
empire
MemberPaar asja küsin igaksjuhuks üle:
1)Ma teen laadimisperioodi, võtan vastavalt kehakaalule 0,3g iga kg kohta kreatiini päevas, minu puhul siis 25g. On öeldud, et 5g kreatiini kohta tuleb võtta 30-40g süsivesikuid. Kas laadimise ajal võtan siis kokku 150-200g süsivesikuid päevas? Kui võtan hommiku- ja lõunasöögi ajal, ei pea ma võtma lisaks eraldi viinamarjasuhkrut, kui saan toidust selle 30g süsikaid kätte jah?
2)Pärast laadimisperioodi võtan treeningpäevadel hommikul 5g ja peale trenni 5g, aga puhkepäevadel? Kas ainult hommikul 5g või õhtul ka?
empire
MemberJõusaalis ja ka joostes siis vahepeal(üpris tihti) juhtub nii et enesetunne läheb suht kehvaks treeningu ajal, tekib unisus ja jõuetus. Tekkis küsimus et millest see tekib? Äkki keegi oskab nõu anda, et mida teha lahti saamiseks sellisest jurast
empire
MemberTahaks isegi teada kuidas kõige targem oleks MAX soorituse jaoks sooja teha
empire
MemberKas see paistab silma just sealt kus lihast pole? Või annab lihast peale kasvatada?
Ise soovitan operatsiooni teha kui väga häirib ja sinna lihas peale ei kasva.
AutorPostitused