empire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 21, 2013 at 3:44 p.l. in reply to: Dopinguraha hankimiseks panka röövinud kulturist jäi vahele ja läheb vangi #345337
empire
MemberPeaaegu samas teemas:
http://www.bodybuildinglexicon.com/?p=2141
Üks küsis jõusaali parkimisplatsil teise käest “Do you even lift”, teine läks nii närvi selle peale, et lasi kuuli jalga mehele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samast teemast siis nagu see –
ja ta esimene osa ka
empire
MemberNeid trennipabereid vaadates näen, et sa laialt haardes väga ei tee neid lõuatõmbeid võrreldes nende 400-ste ja 500-ste numbritega mis enne tegid.
Ma tahaks teada palju sa 60 minutiga teed laialt haardes neid, saan ka võrdlusmomendi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>empire
MemberHuvitav oleks teada, kui palju Silvari blogi selle ettevõtmise käigus vaatamisi juurde sai
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>empire
MemberVäga kõva! Jälgisin teemat terve selle ettevõtmise aja paaritunniste vahedega, et kursis olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>empire
MemberVäga lahe ettevõtmine!
empire
MemberIlma magamata, järjest?
empire
MemberProovi võimalusel järgi, huviga tahaks tulemust teada
empire
MemberMis sa arvad palju sa kehaga jõnksutamata ehk siis nö puhta tehnikaga ja laia pealthaardega lõuatõmbeid suudaksid teha tunni jooksul? Ma sain su tegevusest indu ja tegin täna taas katseid endaga, tulemus 30% kõvem kui eelmine kord. Võrdlusmomenti otsin, sellepärast tunnen huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma sain 60 minutiga 184 lõuatõmmet ja 275 rööbaspuud. Minu lõuatõmbed selle tehnikaga on kuuestes seeriates, rööbast tegin üheksastega.
empire
MemberEi mina mõista mis tehnika või tempoga sa neid korduseid teed..ja kas seeriate vahel üldse puhkadki ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutan ka võimalust ja panen enda tänase tulemuse siia kirja (sulle kindlasti hea, sest tulemus jääb kõvasti alla). Lugesin su postitust et tunni ajaga tegid 340-340 ning läksin jõusaali ka eesmärgiga teha tunniga nii palju kui jaksan.
Lõuatõmbeid tegin pealt laia haardega, kuuesed ja viiesed seeriad ning kohe peale lõuatõmbeid tegin otsa rööbaspuude seeria (kaheksased seeriad).
Tunniga sain tulemuseks lõuatõmbeid 175 ja rööbaspuid 253 – see oli ikka päris raske ja korra käis ka lõpetamise mõte läbi, ei kujuta ette et iga päev sellist asja teeks!
Imestama paneb sinu puhul see, et teed rööbaspuid ja lõuatõmbeid võrdselt.. minu jaoks on rööbaspuud oluliselt lihtsam harjutus
Edu
empire
MemberPalju sa seeriate vahel puhkad, kui välja arvata need 3 minutised jm
empire
MemberRahuliku tehnikaga.Jõnksutada ei kannata- muidu võib minu lõuatõmbe kang puruneda… 3, 4 ja 5 kordust jääb lahjaks. Võiks siis juba üheseid seeriaid 5 sekundiliste vahedega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Parem ikka vähemalt 10-sed seeriad et migi elu lihasesse tungiks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Ma arvan, et pikemate seeriatega poleks ma nii palju kordusi saanud ja lahjaks kindlasti ei jäänud – täna on selg juba valus
empire
MemberMis tehnikaga sa lõuatõmbeid teed? Jõnksutad või teed rahulikult, kui alla lased jne? 300 on suur number..
Teemale lisaks: Innustatuna siin varem olnud diskussioonist ja lõuatõmmete artiklite lugemisest proovisin täna huvi pärast, palju lõuatõmbeid poole tunni jooksul suudan teha. Tegin peopesad vastamisi haardega ja pealthaardega korraliku tehnikaga 133tk – mõnus vaheldus ja taktika peab ka hea valima – ise tegin viieseid, neljaseid ja kolmeseid seeriaid, puhkepausid umbes 30 sek seeriate vahel.
empire
MemberTee nii nagu ette nähtud ABABABA.., ja saab väga hea. Muidu läheb taastumisega raskeks – SS kava näeb ette ju pideva progressi.
Deadlift on 1×5 kuna see on nii kurnav harjutus. Starting Strength kava kohaselt käib iga harjutuse ette 4 soojendusseeriat: 5x tühi kang, 5x 25% tööseeriast, 3..5x 50% tööseeriast, 2..5x 75% tööseeriast. Too viimane soojendusseeria 75% tööraskusest on juba tegelikult ka arendav seeria.
Clean tehakse 5×3, sest see on tehniliselt kõige keerulisem harjutus ja pikemate seeriate kui 3 puhul kipub vajalik tehnika lagunema ning plahvatus kaduma. Starting Strengthi power clean pole mingi biitsepsitõste vaid klassikaline rinnalevõtt kus jõud saab alguse jalgadest ja seljast, ning käed on lihtsalt ühendusköied keha ja kangi vahel. Miks on clean peale kükke, see oli nii VIST selle pärast, et kükk on üleüldse maailma kõige olulisem harjutus ja clean peamiselt abiharjutus jõutõmbe ja plahvatusliku jõu arendamiseks. Ma olen Starting Strength raamatu vast kaks korda kaanest kaaneni lugenud ja seal ei jäetud harjutuste valiku ja järjekorra õigsuse osas eriti kahtlemise ruumi. Barbell rowsi kohta on raamatus eraldi mainitud, et seda cleani asendusena teha ei tasuks (ilmselt see mõeldud siis Stronglift 5×5 jüngrite “õigele teele” juhatamiseks).
Igatahes söö palju. Tasuks osta Starting Strength raamat.
Võibolla ma lugesin kusagilt mujalt, aga ise tegin soojenduseks
2×5 tühi kang
1×5 50% (kui põhiseeria raskus 70kg+)
1×3 70%
1×2 90%
Eks võimalusi mitmeid.
empire
MemberOlen seda kava teinud, aga power cleani asemel tegin kangi tõmbeid vastu kõhtu. Kasvasin hästi ja jõudu tuli ka tublisti. Sõin sellel ajal nii palju kui jaksasin, eks ka see andis oma tõuke kasvule.
Kükki tegin alati esimesena ja see ka oli minu nö trump, jalad läksid tublisti jämedaks ka. Alustasin väga kergete raskustega ja jõudsin selle kavaga kükkimiseks 120kg 3×5-ni välja.
Praegu kasutan sama süsteemi rinna arendamiseks ja toimib väga hästi.
november 9, 2012 at 10:07 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #59088empire
MemberKeegi kusagilt viimaseid uudiseid näinud/kuulnud?
-
AutorPostitused