empire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
empire
MemberRäägu pargis käisin ka vaatamas, mu arust peab lühikest kasvu olema, et seal midagi teha.
empire
MemberVäga hea tulemus. Ma proovisin täna uuesti, aga üleeile tehtud seljaharjutuste tõttu polnud vast selg veel ära taastunud. Tuli hoopis kehvem tulemus.
Aga minu arust väga hea trenn, 20 minutiga saab selja täiesti läbi võtta.
Palju sul aega läks?
empire
MemberBB.com-ist väike treening välja pakkuda, sulle sobib hästi. Lõuatõmbed. Ise tegin ka läbi. Ei saanud hakkama.
Iga seeria vahel 1 minutised pausid, seeriad järgmised:
5×10 +20kg raskusega
5×10 +10kg raskusega
5×10 keharaskusega
Mul läks nii:
+20kg raskusega
10
10
6
5
510kg raskusega
8
6
6
6
6keharaskusega
9
8
6
6
7Kokku aeg 19:00, 20kg raskusega – 36 kordust. 10kg raskusega – 32 kordust. Keharaskusega – 36.
empire
MemberIse ostsin kummist veniva lindi prismast selle harjutamiseks – et ühe käega hoiad lindist kinni (paned toru külge rippuma) ja teisega torust. Lindi pikkust reguleerid siis vastavalt sellele kuidas jõudu on, tasapisi aina altpoolt võtad kinni, siis rakendad teist poolt oluliselt rohkem. Siin videos räägib sarnasest põhimõttest
Teine asi lisaraskusega lõuatõmbed.
Fdvk siin foorumis oskab ilmselt kõige paremini rääkida, ise ei ole niimoodi puhtalt teinud veel.
juuni 19, 2015 at 12:12 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2015 lamades surumises korduste peale #381691empire
MemberKas eelmiste kordade tulemusi ka kusagil näha saab? On vist varem ka seda toimunud?
empire
MemberSügisel on samad võistlused, nagu praegu kevadhooaeg oli ja sellele lisaks EMV?
empire
MemberMa ei kasutanud mingeid nö. abiaineid. Täiesti naturaalsel teel toimunud muutus. Pealegi veel puudulike teadmistega ja sellest aastast esimesed 10 kuud treenisin kodus enda keharaskusega. Ainult viimased 2 kuud sai Revali jõusaalis käidud.
Teemaalgatajale:
Kuidas on üldse võimalik, et peale 5 treeningaastat tekivad sellised küsimused? Minu jaoks suur üllatus. Peaksid ju oma keha juba piisavalt tundma ja täpselt teadma palju süüa. Kuidas toidu kogustega mängida, et kaal tõuseks või väheneks.
Said ilmselt valesti aru. Küsimuse sisu oli, et kas edasi peaks suunaks võtma selle, et kaal väga vähe haaval langeks või püsiks, et liikuda soovitud eesmärgi suunas?
empire
MemberBut unless you’re an overweight beginner, returning to exercise after a layoff, very genetically gifted or using drugs, you’re not going to be able to do both at anything approaching the same rate.
Ma olen ca 5 aastat teinud trenni, viimased neist püsivalt…
empire
MemberOkei. Aga kirjutasid, et ole edasi kerges energiadefitsiidis. Ma kaloreid ei loe kokku, seega peaksin jälgima edasi ikkagi, et kaal väga-vähe haaval langeks või oleks paigal?
empire
MemberKas on ka teisi arvamusi? Siiani olen aru saanud, et energiapuuduses lihas kasvada ei saa (google)..kumba siis uskuda?
Ja siit tekib ka teine küsimus, et kumb on kiirem tee parema tulemuseni, kas kaloreid rohkem peale andes vähe haaval, et kaal kasvaks ja siis jälle negatiiviis olla või hoida koguaeg stabiilselt piirpealset taset?
empire
MemberTahad unustamatut laksu siis… http://www.blackburndistributions.com/amp-citrate-powder.html
Tõmbab nii tunnelisse ära et ohohhoo.
Ja ei pea tingimata enne trenni. Võib näiteks ka enne kluppi minekut panna. Olen proovinud.

See pole soovitus. Igaüks omal vastutusel.
Soovitatav doos on päris pisike, annab kaaluda seda ju
empire
MemberKrt, lugesin pealkirjast, et “Lõpuni täiskõhuga!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>empire
MemberAla tundub huvitav, kuid arvestatavat tulemust kirja ei saaks – mis kogusumma tulemusest alates osalejaid “oodatakse”?
empire
MemberMilleks see õuna äädikas ja kuldjuur hea on?
empire
MemberOled sa proovinud mis lisaraskusega max lõuatõmbe ära teed?
-
AutorPostitused