empire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
empire
MemberUnusta allatõmbed plokil. Tee negatiive (rippest lase end aeglaselt alla), lase tõsta ennast, tee hüppega lõuatõmbeid (tõuka maast jalgadega üles, lase alla). Tee neid PALJU – mitu korda päevas, aga ühel korral ainult üks kerge seeria.Ise liigun praegu ka enda esimese lõuatõmbe suunas:) Ühe käega lõuatõmbe.
Mul ka väike unistus jõuda ühe käega lõuatõmmet teha, kuidas harjutad selleks?
empire
MemberMul on kannikad neid rebendeid täis, ühel rohkem kui teisel, päris mitu kuud juba olnud..kaalus olen võtnud juurde kah kõvasti selle ajaga, peaks arsti juurde minema või ootama lihtsalt?
empire
MemberMida nende anaboolsete steroidide all siis silmas peetakse ja mida need täpsemalt teevad?
empire
MemberMina kaalusin suve lõpus ~61kg. Siis otsustasin, et võiks ka normaalne välja näha.. hakkasin lihtsalt rohkem sööma, näiteks kui enne sõin riisi/kartuli/makaroni kõrvale 3 viinerit, siis edaspidi sõin 6 kindlasti. Tõstsin kõiki koguseid.. Jõuludeks sain 70kg kätte, siis hakkasin jõusaalis käima ja jätsin suitsetamise ka maha, nüüd on juba 75kg käes…aegamööda tuleb, kiirustades ei saa. Söö rohkem lihtsalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>empire
MemberPicnik juustupulkades on 100g kohta 25g valku, head asjad. Piimas on 3,3g 100ml kohta..
empire
Membersaan õigesti aru, et selg ja käed on täiesti vastu maad?
empire
Memberkui tihti ja kui pikalt tegid seda, kuni 6packini jõudsid??
empire
MemberSa peaksid valke rohkem tarbima. Kuhugi vahepeale üks pakk kohupiima nt 200g ei teeks küll paha. Muna võid ka igapäev süüa.Selle pärast üldse hakkasin mõtlema paljale valgule, seda lihtsam tarbida.. et hakata peale trenni võtma
empire
Membereeldan et kulturistiks ei saa, kuna kui nii vähesetoitumisega rohkem ei jõua süüa siis kaugele ei jõua,võta ega see kahjulikku midagi ei tee, ma veits rohkem rääkisin kui terve elu tegelda jõusalligakulturistiks kindlasti ei saa, jõusaalis käin, et enda füüsilist vormi korda saada.. ilusamaks
empire
MemberTäpselt ma ei tea palju ma päevas valke tarbin, sest siiski ema teeb süüa ja igat kogust üle ei saa ka kaaluda
Hommikul söön putru
Lõuna koolis tavaliselt kartul + mingi liha ja natuke salatit
Peale trenni kodus pakk pelmeene või muna, liha, kartul/makaron/riis/salat
Enne magamaminekut kah mingi suurem toit.
Iga toidu kõrvale joon piima.. päevas üle liitri kokku ja leiba ka toidu kõrvale vahest (iga lõuna kindlasti)
Üldiselt mind huvitab just, et kas on halb/kahjulik kui hakkan kuu/paari pärast vadakuvalgu pulbrit tarbima?? Sest toitu ma ei usu, et jõuan rohkem sisse ajada… trennivabadel päevadel söön 5x
empire
Memberkui nüüd otse sellele küsimusele vastata siis seda otsustab ema…… ja üldiselt üsna ruttu peale sündi.
???
empire
Membervähemalt 6 kuud jõusaalikogemust, siis esimene PUHAS valgujook.Kas enne siis keha ei vaja nii palju valku? On mingi piir, et keha ei võta alates mingist kogusest enam omaks või kuidas.. seletad lahti ehk miks just 6 kuud siis. Vb tahan tõesti liiga rutates kõike.. ise arvasin, et kui 80kg käes siis võiks alustada
-
AutorPostitused