Skip to main content

empire

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 177 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #168788
    empire
    Member

189cm, 80kg ja vanust on 17.

in reply to: Küsiks nõu… #168787
    empire
    Member

Või tellin kohe toitumiskava ära?

Kui raha on, siis miks mitte, kahju see ei tee.

in reply to: Palju serious mass aitaks #168717
    empire
    Member

jäta lihastele ikka puhke ja taastumispäevi ka…. surumiseks võta parem seeria endale, näiteks 3×8. kuskil 80% maxist. samas tee ka jalapäev, kükid jne…

Kui sa surud rinnalt 100kg, jõuad teha 80kg-ga 3×8 ??

in reply to: Mida muuta/lisada toitumises? #168385
    empire
    Member

Seda küll, ei lugenud esimest postitust korralikult läbi, et siis siirupi või kohvi asemel võiks piima juua hommikul

in reply to: Mida muuta/lisada toitumises? #168277
    empire
    Member

Misasja?

Putru tuleb piimaga teha, siis saab valku!

in reply to: Kava!! #168276
    empire
    Member

Kirjutasin sulle ka privaatsõnumi, sooviks ka surumiskava, ottklsp@gmail.com 3x nädalas

EDIT: Parema meelega teeksin rinda 2x nädalas, kuna ühel päeval ei jätku aega.

2 päeva kava siis, aga kui seda kava teha, kas muid harjutusi rinnale jätkuvalt teha?

in reply to: Palun abi! #167822
    empire
    Member

Enne trenni võiksid ühe kohupiima küll pintslisse pista

in reply to: MS Olympia, Fitness ja Figure 2008 tulemused #167274
    empire
    Member

Vaadates neid pilte jään peatuma vaid mõne üksiku peal, üritades leida seda ilusat naist.. aga ei õnnestu.

in reply to: Umberm66t #166983
    empire
    Member

bicepsit mõõdate sirge käega?

in reply to: Jõutõmme #166760
    empire
    Member

Ma hoian jalgu veidi kõveras, et üles tõmmata maast, muidu ei ulata.. on see halb tehnika ?

in reply to: Lõuatõmme ühe käega #155130
    empire
    Member

Palju sa niisama üldse jõuad? Kui jõuad. Ma mõtlen puhtalt jõuga, mitte nõksuga. Ja kumba haardega, kas pealthaarde või althaardega?

althaardega pole maksimumi proovinud, aga 10 juures on veel jõudu üle, eks ta 15-20 vahele jääb

pealt ka üle 10

Ja see ei ole sul samuti hea näide. Selles videos on tõmbamas mingi 50 kg hiinlane ja pealegi veel nõksuga.

Miks see ei kõlba näiteks!? Ma tahtsin näidata inimestele milline see ühe käega lõuatõmme välja näeb, mis vahet sel on, kes tõmbab

in reply to: Lõuatõmme ühe käega #155110
    empire
    Member

Tüüp ju tõmbas praktiliselt ainult 1,5 korda. Ei ole eriline asi minu arvates, suht nirakas oli ta ka. Ise olen niimoodi teinud, et hoian ühe käega teise käe randmest kinni ja siis tõmban. Aga nii nagu videos nähtud, proovin kohe homme jõusaali minnes ära.

See video on lihtsalt näide ühe käega lõuatõmbest. Youtubes leiab ka videosi kus tõmmatakse palju rohkem kui 1 kord.. aga mina ei jõua ühte korda ka tõmmata

vaata seda

in reply to: Mida soovitate hommikuks süüa? #154814
    empire
    Member

Argipäeviti söön hommikuti suure kausi putru, nii palju, et kui pool liitrit piima peale ära joon hakkab vastu juba..aga kahe tunni pärast on kõht juba jälle tühi

in reply to: väike kehamass #154148
    empire
    Member

Väike valearvestus oli 6 korda ikka ja üks kord oli trennijärgne sheik.

Ise kogun ka massi ja 7 korda on täiesti võimalik trennipäeval

7:30 Pudru

11:00 Võileivad juustu ja singiga

13:00 Praad

14:00 Kohupiim

17:30 Praad

21:00 Praad

22:45 Munavalged

in reply to: õlgade laius #154146
    empire
    Member

Minu arust teevad kätekõverdused küll õlgu laiemaks, kunagi sai iga päev tehtud ja oli ikka märgata küll teistega võrreldes

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 177 total)