empire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
empire
Member189cm, 80kg ja vanust on 17.
empire
MemberVõi tellin kohe toitumiskava ära?Kui raha on, siis miks mitte, kahju see ei tee.
empire
Memberjäta lihastele ikka puhke ja taastumispäevi ka…. surumiseks võta parem seeria endale, näiteks 3×8. kuskil 80% maxist. samas tee ka jalapäev, kükid jne…Kui sa surud rinnalt 100kg, jõuad teha 80kg-ga 3×8 ??
empire
MemberSeda küll, ei lugenud esimest postitust korralikult läbi, et siis siirupi või kohvi asemel võiks piima juua hommikul
empire
MemberMisasja?
Putru tuleb piimaga teha, siis saab valku!
empire
MemberKirjutasin sulle ka privaatsõnumi, sooviks ka surumiskava, ottklsp@gmail.com 3x nädalas
EDIT: Parema meelega teeksin rinda 2x nädalas, kuna ühel päeval ei jätku aega.
2 päeva kava siis, aga kui seda kava teha, kas muid harjutusi rinnale jätkuvalt teha?
empire
MemberEnne trenni võiksid ühe kohupiima küll pintslisse pista
empire
MemberVaadates neid pilte jään peatuma vaid mõne üksiku peal, üritades leida seda ilusat naist.. aga ei õnnestu.
empire
Memberbicepsit mõõdate sirge käega?
empire
MemberMa hoian jalgu veidi kõveras, et üles tõmmata maast, muidu ei ulata.. on see halb tehnika ?
empire
MemberPalju sa niisama üldse jõuad? Kui jõuad. Ma mõtlen puhtalt jõuga, mitte nõksuga. Ja kumba haardega, kas pealthaarde või althaardega?althaardega pole maksimumi proovinud, aga 10 juures on veel jõudu üle, eks ta 15-20 vahele jääb
pealt ka üle 10
Ja see ei ole sul samuti hea näide. Selles videos on tõmbamas mingi 50 kg hiinlane ja pealegi veel nõksuga.Miks see ei kõlba näiteks!? Ma tahtsin näidata inimestele milline see ühe käega lõuatõmme välja näeb, mis vahet sel on, kes tõmbab
empire
MemberTüüp ju tõmbas praktiliselt ainult 1,5 korda. Ei ole eriline asi minu arvates, suht nirakas oli ta ka. Ise olen niimoodi teinud, et hoian ühe käega teise käe randmest kinni ja siis tõmban. Aga nii nagu videos nähtud, proovin kohe homme jõusaali minnes ära.See video on lihtsalt näide ühe käega lõuatõmbest. Youtubes leiab ka videosi kus tõmmatakse palju rohkem kui 1 kord.. aga mina ei jõua ühte korda ka tõmmata
vaata seda
empire
MemberArgipäeviti söön hommikuti suure kausi putru, nii palju, et kui pool liitrit piima peale ära joon hakkab vastu juba..aga kahe tunni pärast on kõht juba jälle tühi
empire
MemberVäike valearvestus oli 6 korda ikka ja üks kord oli trennijärgne sheik.Ise kogun ka massi ja 7 korda on täiesti võimalik trennipäeval
7:30 Pudru
11:00 Võileivad juustu ja singiga
13:00 Praad
14:00 Kohupiim
17:30 Praad
21:00 Praad
22:45 Munavalged
empire
MemberMinu arust teevad kätekõverdused küll õlgu laiemaks, kunagi sai iga päev tehtud ja oli ikka märgata küll teistega võrreldes
-
AutorPostitused