Skip to main content

empire

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 177 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõhulihastele head harjutused. Ehk keegi oskab mind aidata. #173757
    empire
    Member

Kasvatamaks suuremaid kõhulihaseid oleks õigem viis teha 3×10 nagu muid lihaseid?

Et siis võtta selline raskus kettaid rinna peale, et jõuaks teha 10sed seeriad.

in reply to: Kehakaalu suurendamine #172583
    empire
    Member

tere sooviks kuidagi kehakaalu suurendada ise olen 21 aastane ja 60 kilo umbes ja tahaks enda kehamassi suurendada kas massilisajad aitavad vahet poel kas tuleb rasva või mitte lihtsalt tahan suurendada kehakaalu millised variandid oleks ?

Üks variant on toitumiskava tellida siit lehelt. Kas trenni teed?

in reply to: Jari “Bull”Mentula 136kg! #172551
    empire
    Member

Hirmuäratav. Kui pikk see mees on?

in reply to: Huvitavad tähelepanekud. #171593
    empire
    Member

ise tund enne jöusaalulaksu olen kohvipommi alla joonud,ei midagist paha pole olnud. ja minul endal ei ole üldse kogemusi teiste inimeste segamisega jöusaalis………. ja vahepeal ikka mind ka segatud,olen ka viisakalt öelnud :jah tean ,jah tean……. . noh kui ise sihilikult näiteks nn varastanud kordusi olen. et pikka juttu mehele küll mul aega ,miks nii voi naa on ja………. selle jaoks on meedia, treenerid…………..unistan vahepeal iseenda jöusaalist palgatud kangihoidjaga mmmmmmmmmm <_<“>

Ma võtan regulaarselt enne trenni kofeiini ~150mg, trennid on paremad!

in reply to: Venemaa klassikud #171516
    empire
    Member

Mida kujutab endast klassikaline kulturist? Millised veel on?

in reply to: Oksendamine peale treeningut #129082
    empire
    Member

Mitmeid kordi, on olnud iiveldustunne sees peale trenni kui sheik sees ja üritan süüa midagi..

in reply to: toitumine – korras? mida muuta? #86028
    empire
    Member

terv, tahaks kuulda teie arvamusi selle kohta kuidas hetkel toitun, mida tuleks muuta või mida millega asendada.

7:30 hommik: puder, 2x võileiba ilma võita

11:30 oode: pirukas/šokolaad (pole võimalik midagi muud süüa)

15:30 lõuna: tatar/kartul ja liha, salat – joogiks keefir või piim

16:30 oode: kohukesed/võileivad

18:30 õhtusöök: tatar/kartul ja liha, salat – joogiks keefir või piim

19:30 oode: kohupiim/võilevad

21:30 õhtusöök: tatar/kartul ja liha, salat – joogiks keefir või piim

23:00 enne magamaminekut 200g kodujuustu või 250g kohupiima

ja selline küsimus ka et mida oleks mõttekam süüa liha kõrvale eelkõige lihasmassi kasvatamise eesmärgil, kas siis tatart või kartulit?

180cm ja 77kg (ektomorf)

Oled sa kindel, et sa oled ektomorf? selline kehakaalu ja pikkuse suhe..

in reply to: Lisavalgust #171342
    empire
    Member

Ise olen võtnud enne magamaminekut, kui kohupiima pole käepärast.

in reply to: algaja isetehtud kava #170916
    empire
    Member

Ei ole mõtet jalgratast leiutada. Tööriistade all veel kavasi

in reply to: Algaja #170908
    empire
    Member

Kindel, et tahad alla võtta ja olla kõhnake? Pigem kasuta neid kilosi. Kui raha ja viitsimist jälgida on võiksid tellida toitumiskava

in reply to: Muscle+ #170753
    empire
    Member

Mida se kreatiin siis teeb? Mitte seda et ma ei usuks, lihtsalt tahaks teada.

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=5195

in reply to: kodujuust ja liha #170562
    empire
    Member

Ma joon iga toidu kõrvale piima.. vahel pool liitrit vahel vähem, et 30g valku täis saada. Teen valesti?

in reply to: Pelmeenisõpradele #170561
    empire
    Member

Ise teen viimasel ajal fritüüris pelmeene, kiirem ja lihtsam.. loodan, et tulevad head nii valmistades.

in reply to: Algajate kava (3) #169971
    empire
    Member

Vabandust, ei hakka uut teemat tegema, seda kava ei kasuta enam nagunii.

Tahan ikka olla kindel, kuidas see seeriate tegemine käib. Kas teen ühe ringi kõiki harjutusi (1 seeria) ja siis uuesti kõik läbi ja uuesti, või teen 4 seeriat üht harjutust ja siis liigun järgmisele harjutusele ?

Teed 4 seeriat ühte harjutust ja siis liigud järgmise harjutuse juurde. Seeriate vahel puhka mõni minut, sõltuvalt harjutuse raskusest

in reply to: Mida võtta? #168790
    empire
    Member

Kuna olen otsustus võimetu, siis küsin nii moodi: Milline on effektiivseim, valk , kreatiin või valk ja kreatiin koos (näiteks HT-R) ?

Loe kreatiini kohta. ( http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=5195 )Mina arvan, et mõlemad koos on targem, aga kas just HT-R segu, seda ma ei tea, ehk on odavam ise kokku segades. Ära unusta süsivesikuid kui shake jooma hakkad

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 177 total)