emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
MemberÄra põe seepärast …olen joonud pudeliõllesid, millel parim enne 2a üle …ei saand nagu midagi aru, et teisiti oleks …vb oli paremgi. Klaasis säilib kindlasti kauem kui plastikus või purgis…
emmimees
MemberKas jõusaali-inimene, kes võtab lisaaineid, et paremini kasvada ja trenni maksimeerida, peaks ka abi otsima..?
august 12, 2009 at 2:47 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212848emmimees
MemberNo tahaks veits omadele ka kaasa elada
emmimees
MemberMinumeelest siin kunagi räägiti, et mõõdukas õlu pidi lõppkokkuvõttes tõstma testo taset hoopiski! Ja kaloreid pole seal rohkem kui coca-colas, tumedas õlles pidi muidugi rohkem kaloreid olema. Üldiselt tasuks vast ikka vältida mälukaotust ja pohmakat
emmimees
Member

emmimees
MemberGorilla kollase kiivriga samuti
emmimees
Member

emmimees
MemberMis kuradi moodi küll see põõn seal ristipidi saab olla
emmimees
MemberKõge haruldasem peaks olema 0neg(ka mul) – seda võib kõigile valada kuid endale sobib vaid see enda oma …kuigi seda verevarude seisu vaadates ei ole 0neg neil kunagi kõige vähem. Ka mulle on nad helistanud ja kutsunud tagasi verd andma. Praeguseks olen 8x verd valanud ja nüüd pean küll vähemalt pool aastat vahet ja vaatan, mis Hg näit siis tuleb..
emmimees
MemberAga mis arstid rääkinud on?
emmimees
MemberRaksutan ka “mõnu” pärast vahest sõrmi ja põlvi kui sittagi teha pole kuid kardan, e tsee võib kunagi valusalt kätte maksta… pikaajalistest ahrjumustest raske vabaneda
emmimees
MemberJeesus-Maria mis küsimusi siin ikka veel küsitakse :S. Kui teemaalgataja just püsivalt voodihaige pole – soovitaks toitumise paika saada ja tsipake liigutada end lihtsalt.. nendest kahest ajsast peaks olema küll ja enam.
emmimees
MemberSuitsetasin 6a ..nüüd pole 3 nädalat teinud ..söögiisu on paremaks läinud kuid kaalu juurde ei tule(KAHJUKS!) …vb on ainevahetus veel kiiremaks läinud, kusjuures olengi selline “hardgainer”, pean loomamoodi sööma, et gramme juurde tuleks. Aga ikka parem ilma suitsuta olla, mõni päev on raske kuid pärast on ikka selline hea reibas-värske tunne
emmimees
MemberJa meestel samamoodi reeglina südamepoolne “tiss” suurem. Ja kätega on mul nii, et parem käsivars on vasemast suurem ja see eest vasem õlavasr on parempoolsest suurem – seda küll natuke ja see on normaalne, on ka paljudel teistel ja on ka loogilselt seletatav, kuna näiteks paremakäelisena olles haarad esmalt(teretad, tõstad midagi jne..) paremaga.. seetõttu on käsivars sellel poolel suurem.
EDIT: minumeelest võiks lihase ümbermõõtu ikka mõõta hommikul peale ärkamist ja pingutamata ..saaks objektiivsema tulemuse lihase reaalse suuruse kohta!
emmimees
Membersul on õigus, edaspidi hakkan lennukis vahekäigus kätekõverdusi tegema, turvaväravate küljes lennujaamas lõuatõmbeid jne… hotellis pole uksepiitasid ka krt ja paljudes hotellides pole saali. Samamoodi hakkan siis võõras linnas inimesi tülitama oma kükkide ja hüpetega.. Kui ikka tuleb reisiperiood ette, kus elad hotell, takso, kohtumine, hotell takso lennujaam marsruudil paar nädalat, siis ainus millele aega leiad, on söömine… kui hotellis kahjuks saali pole.Sellise rändamise puhul 7 päeva nädalas, nädalast nädalasse – ei anna tõesti eriti treenida …kuid loodan, et asi ikka ikka nii hull pole, et kasvõi korra nädalast leida see tunnike-kaks kusagil treenimiseks – millest minumeelest piisab vormi hoidmiseks ajutiselt mõnda aega kui tõesti on kiired ajad..
AutorPostitused