emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
MemberMiskipärast tundub, et see Chickensnack on marudalt keemiat täis…
august 16, 2009 at 6:38 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213754emmimees
MemberJa sa hakkaksid lapsele massilisajat söötma foorumisoovituse põhjal?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Haige.Kes sulle ütles, et ma hakkaksin?

Mu post oli naljana mõeldud, saite aru ma loodan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberKogemused FitWhey´ga: shokolaadi oma hea maitsega, maitsetu maitseb ka nii nagu peab. ostan ka edaspidi tema hea hinna tõttu.
Kindlasti proovin kunagi ka FitCrea ära ja olen poolt, et Fitshopi tootevalikut võiks laiendada! Usun, et ka müüginrd pole väga kehvad olnud, sest vähemalt FitWhey´d on mitu mu tuttavat ostnud.. ja ei kurda keegi!
august 16, 2009 at 4:56 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213737emmimees
MemberNüüd võiks mõni “tarkpea” tulla ja soovitada lapsele hoopis mõnda muud massilisajat, millel ka kreatiin, tauriin ja muud ained sees irw ..ega muidu laps ju ei kasva
emmimees
MemberIse käin Arctic Sport Club´is aga Fittest Eedeni keskuses ka kindlasti hea!
emmimees
MemberUsun, et vesivill ja muud kahjustused tekivad ikkagi ainult füüsilisest kontaktist…
august 16, 2009 at 2:12 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213700emmimees
MemberÄkki on 14a ikka? Ei usu, et 4-aastane tahab iga päev 3km joosta :S. Aga nii noorele pole vaja küll massilisajat sisse sööta.. eeldusel et muidu normaalselt süüa saab. Kuid kuulaks targemate ja vanemate arvamust ka..
emmimees
MemberTeate ma rohkem usun isegi Butterfly Absi efekti
emmimees
MemberKusjuures olen viimased ca 1,5kuud olude sunnil poevalgu asemel puhast maitsetut lõssipulbrit(loomade jõusööta) näost sisse ajanud, seda veega segatuna ..pole aru saanud küll, et areng on kehvem olnud nüüd seepärast või midagi halvemaks oleks läinud. Maitse on, nagu jooks piima.
emmimees
MemberNeed maits eüle pirtsutajad ei saa kunagi suureks
emmimees
MemberOlen märganud paljusid enda ümber koheselt peale trenni erinevaid vist valke sisaldavaid jooke tarbimas. Kuid ma eeldan, et algajatel pole vast mõtet neid tarbida, kuid midagi võiks ikka esmase nälja peletuseks kaasas olla.Kas keegi oskab midagi soovitada ?
On ikka mõtet tarbida. Valgud ja süsivesikud pead ühtemoodi peale trenni võimalikult ruttu alla kugistama – ole sa algaja või proff! See aitab lihtsalt paremini taastuda ja trenni efektiivsemaks muuta! Muidugi kui soovid, võid hunniku kodujuustu, kohupiima, mune, banaane ja piima näiteks trenni kaasa võtta ja seal vaaritama hakata
emmimees
MemberPole ju midagi piinlikku selles, kui poksiringis nokki lüüakse. Vb mõeldi seda, et valge mees neegri käest nii, irw..
emmimees
MemberSurm saabub siis tõesti üsna ruttu, isegi dieedil olles peab tarbima kordades rohkem kaloreid.. kasuta foorumi otsingut!
emmimees
MemberEe …äkki 15. juulini siis ikka kui nii kirjas? Hakkab mõnusalt pähe juba..?