emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
Member
Ega see minu pood ei ole. Ma pean ka lisandite eest maksma. 1/3 palgast lähebki lisandite peale suht.
Samas vähemalt on tulemust, mitte ei istu ma suvalise vadaku peal ja mõtle, miks ma ei kasva nagu suur osa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah kuid oled seal müügimees ja PEAD kõiki neid asju sööma või siis vähemalt rääkima, et sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
Memberpäev 1: lisa 25% lisa 20%
A1 tõmbed plokil eest rinnale 2×15 3×10 4×6
A2 toenglamangus kätekõverdused laialt
B1 tõmbed plokil ülalt rinnale
B2 kangi surumine seistes rinnalt
C1 jõutõmme
C2 pöiasirutused jalapressil
päev 2:
A1 tõmbed plokil ülalt althaardega
A2 käsiku surumine seistes kahe käega
B1 tõmbed plokil eest althaardega
B2 toenglamangus kätekõverdused kitsalt
C1 eeskükk
C2 jalgade kõverdamine lamades
Hetkel veel teen sellise kava järgi, kõik on baasharjutused. Kava teen nii, et 1. päev teen raskustega, millega jõuan teha 2×15 kordust, 2. päev lisan 2×15 raskustele 25% ning teen 3×10 kordust …järgnev trenn jälle 1. päeva harjutused ning 3×10 raskustele 20% otsa nind kordused 4×10. Ühesõnaga iga trenn erinev päev ning korduste/raskuste tabelis liigun nagu maleruudustikus(diagonaalis). Kui ring täis(6 trenni) tõstan veits raskusi ja uuele ringile
emmimees
MemberMa arvan et sa natuke kujutad seda endale ette. Muidu kuidas sa enne hakkama said kui enda jaoks sheigid avastasid? Või kuidas 3-4 generatsiooni tagasi sinu vanavanemad hakkama said?Päevasisene toitumine korda ja see “magu selgroo küljes” tunne kaob.
Ma arvan, et ei kujuta, sest süües u 5x päevas korralikult, vahepaladeks midagi näksimist ning lisaks 2-3 massisheiki – massi tuleb ikkagi äärmiselt aeglaselt. Teen vaid jõusaali trenni ca 5-6x nädalas ja aeroobse olen täiesti välja lülitanud, et kaalu koguda. palju aastaid kaalusin 69-71kg …nüüd umbes 9 kuuga olen kaaluks saanud 77kg
emmimees
MemberEnnast häirib ka veits see, et FitWhey on nii väike, kott ju 1/3 ulatuses tühi.. võiks vähemasti kg sisse toppida ja jääks ruumi ülegi!
emmimees
MemberNagu öeldakse, siis naiste käest ei ole viisakas nende nooruse kohta küsida
emmimees
MemberMina arvan, et ülbust je ebaviisakust põhjustabki LIIGA kõrge enesehinnang! On normaalne, et inimene arvab endast lihtsalt hästi …kuid mõni peab end maailma nabaks..
emmimees
MemberKle öösel ikka magan enamasti ja u tund enne magamaminekut söön ja vahetult ennem voodisse heitmist joon ka sheigi. Ma lihtsalt pean keskmisest hulga rohkem sööma, kiire ainevahetus on
emmimees
MemberEt siis OT´ks läinud asi …
Päris raske oleks olla naisega, kes endast liiga heal arvamusel ning vaatab enim mehe rahakoti paksust. Selliseid liigub meil siin kodumaa pinnal üsna palju kahjuks..
emmimees
MemberMina näiteks joon hommikuse pudru kõrvale massilisajat, kus valk täitsa olemas …ning peale seda praen paar muna veel
emmimees
MemberMinu õnnitlused talle!