emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
MemberKusjuures mul ka polegi kunagi magusaisu ..on ainult SHOKOLAADIISU …see ongi ainus magus, mida võib teinekord vitsutada mõnuga, muud ei taha! Ahjaa ,..lusikatäie mett proovin ka iga päev manustada, räägitakse, et mesinikud ja nende sugulased pole peaaegu kunagi haiged
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberNendest lihastest peaksid ülalpool veel asuma ühed nn. saaglihased.
emmimees
MemberSeda pokkerivärki on niigi palju igalpool, olgu seegi koht vähemalt puutumata selles tveel… ma loeks/teeks midagi kasulikku selle asemel.
emmimees
MemberKui mul on magusaisu, siis ma söön magusat niipalju kui seda on või jõuan.. ja ükskõik kui tihti.
emmimees
MemberMa parem ei hakka seda testi üldse vaatamagi …elus on erinevaid perioode olnud ning vähemalt praegu olen üpriski kaine, nädalas paar õlut …kuid kui kellegi sünnipäeval saab käidud harva või mõnel peol, siis paraku läheb käest ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tundub siis, et alkost sõltun vaid pidudel ..kuigi oli paar aastat nii, et ei möödunud ühtegi päeva kui poleks igal õhtul paar õlut joonud …ja siis muidugi pidevad peod, millest mitte midagi ei tea. Aga seda tean, et midagi head see mulle ei toonud..
emmimees
MemberEt siis varsti muutub Tartu tänavapilt laiemaks… ei jõua ära oodata.
emmimees
MemberAlthaaki lüües võiks ka biitseps ok olla…
emmimees
MemberPole küll hiirte rannet uurinud aga tee rusikaringe soojenduseks ning siis põlvede peal kangi või hantlit liiguta üles-alla. Raskus vali nii, et randmele haiget ei tee! Niisama jõutrenni tehes hareneb ranne(käsivars) ka hästi edasi… anna aga minna!
emmimees
MemberMulle meeldib maxi kõige rohkem proovida küllaltki verd täis rinnaga(on plahvatusjõudu rohkem lihases), küll mitte maxilähedaste raskustega pumbatud/soojendatud, 50kg´ga umbes. Aga noh …max on mul kõigest 85
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Arvan, et mingi 100+kg juures võiks soojendust ikka tõsisemalt võtta, kirjutage juutuubi “powerlifting accidents”
“>emmimees
MemberHaige jah, inimene küsib infot, nemad hakkavad vastust andmata andmeid tahtma..
emmimees
MemberVõib-olla, aga karm pauk ikka – unehäiretega inimesele paras ennem magamaminekut, magab kenasti hommikuni välja
“>emmimees
MemberJooksmine jooksmiseks, kuid väidetavalt mingid tegelased kaevavad oma jüngreid maa sisse ilma igasugu hapnikuvaruta mitmeteks päevadeks ..ja nood pidavat isegi ellu jääma! :S
emmimees
Memberkui ei ulata siis pöra kehaja puusa kaasa löögiajal.Seda nagunii kuid siiski puutub vastase jalg/käsi sinu puusa/keha ennem kui sina teda, kui ta samal ajal reageerida suudab
“>emmimees
MemberLihas vajab kasvamiseks täies pikkuses liigutamist, mitte alati suuri raskusi.Kõige tuntum kogukehamassi harjutus on jõutõmme ja seal ei tee ükski lihas vist isegi pooltki oma amplituudist(tööpikkusest) aga paneb kasvama küll
“>. Kuigi jah kangil olev raskus on ikka üsna suur ..emmimees
MemberKindlasti see ei ole nii, pigem kuumutavad nõelu tules..
-
AutorPostitused