emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
MemberEks ikka reklaam …iga tootja kiidab enda asja taevani! Aga see e itähenda et asi ei mõjuks üldse..
emmimees
MemberUsun et suudan, peaks proovima kuskil ..see harjutus kindlasti treenib hulgaliselt nn. stabiliseerivaid lihaseid..
emmimees
MemberNojah, see oli Eiselti foorumis ja mina seda välja ei mõelnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millest sa räägid?? Mida sa välja ei mõelnud?
emmimees
Memberpalju õnne teile! See on hea uudis hommikuks, puhtjuhuslikult nalja pärast vaatasin eile hilja õhtul Mesi treeningvideot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberSa ei tohi nii kiireti kaalu langetada, läheb palju lihast ka kaasa kindlasti.. raske uskuda, et kõigest raske tööga langeb kaal 10kg ühes kuus! Minu teada peaks kuskil 1,5-2kg kuus olema ok..
emmimees
MemberOlen ammu aru saanud, et seal ekfl ülaotsas on mingi mull, mille sisust pole päris täpselt aru saanud kuid aegajalt on sellest tükikesi ka siia foorumisse pudenenud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ei tea/ei huvitu neist telgitagustest väga palju kuid kellegi mure on vist päris lõhki lahvatamas..emmimees
MemberTegelt nii ongi – kui ei meeldi, mine minema. Moded on siin kunnid ja nii see jääb. Olen ka igavusest postitanud kuid õnneks miskipärast pole minu kraesse hakatud veel..
emmimees
MemberTeemaalgatajale: ei ole sul vaja mingit “ranget toitumiskava”, söö lihtsalt igal võimalusel(5-6x päevas) ükskõik mida ja usun, et kaalu hakkab tulema küll. Muidugi võid lisaks süsivesikuid ja valke(vajadusel) juurde juua(nö. vahepaladeks). Et lisaks rasvale ka lihasmassi koguda, võiksid pigem toitumiskava aseme lendale treeningkava otsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga jah – aja endale toitu näost sisse niipalju kui mahub ning tulevad ka tulemused – kuhu nad pääsevad!Neile inimestele, kes hommikul ei suuda süüa: mul oli sama asi, ei läinud alla hommikuti …kuid hakkasin vägisi ja vähehaaval sööma hommikul ja nüüd ei tule keha ilma korraliku hommikusöögita enam toime! Harjumise asi lihtsalt…
emmimees
Membermina joon siis kui tekib janu, vahest ennem sööki, vahest söögi ajal(kui suurem/soolasem) söök ja enamasti peale sööki ka, kuna tekib lihtsalt janu söögist. Btw toidu kõrvale ja peale joon peaaegu alati piima(tavaliselt 0,5 liitrit vähemalt). See 2h peale söömist joomine on küll enda keha piinamine sõna otseses mõttes, kuna keha vajab seedimiseks vett. Kas nüüd kreatiini laadijad peaksid vedeliku tarbimise lõpetama?(eijoo enne sööki, söögi ajal ja 2h peale …ja kui süüakse veel 5-6x päevas nagu sportlasele ette nähtud!?), eriti kuskil kuumas kliimas. Varsti on kõik surnud või paremal juhul sitt lihtsalt kinni ja tervis läbi. Kunagi olen lugenud hulga looduses ellujäämisraamatuid ning seal kirjutati, et sattudes oludesse, kus ei ole võimalik tarbida vedelikku ja on dehüdratsiooni oht, eriti palavas kliimas, sööge vaid äärmisel vajadusel, kuna süües tahket, näpistab keha tublisti veevarudest! Selle teema point on minu jaoks sama, kui rääkida, et “kaalulangetamiseks peab inimene NÄLGIMA”.
emmimees
MemberHmm …kui pekikiht liiga suureks muutub, siis peaks proovima sellest välja joosta jah
MemberNäiteks kasvõi see netist kordi läbi käinud venelasest kõrgushüppaja.Eino mida iganes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
emmimees
MemberOn näha jah @ topeltpost
MemberKindlasti on Eedeni Fittest(Avancia) hea valik ..ka hinna poolest …ise peale Arcticuga lepingu lõppemist kolin ka ilmselt Fittesti üle
MemberJulgen lubada, et areng on selgelt märgatav selle ajaga kui normaalselt treenida! Ja kunagise vormi taastamine on poole kergem kui NULLIST alustamine…
EDU!
MemberProovi ise järgi ja küllap oled tulemusega rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui pole kaua treeninud siis alguses kasvab kõik ikka mühinal …eriti jõud!AutorPostitused