emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
MemberTuttava pealt oskan öelda, et tal tekkis pärast laser oppi selline probleem, et vahepeal pidi pilt silme eest suvalisel ajal mõneks hetkeks ära kaduma, nii paariks minutiks.Aga seda eiriti tihti ei juthtu, mingi kord kuu jooksul.ÜSna põnev ju ..mõtled koguaeg, et kus see nüüd juhtuda võiks …kas trennis kangi all, poes, tänaval, kohtingul..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2009 at 6:23 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 1 oktoobril on Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #223450emmimees
MemberRsk mu ljäi paar fitti puudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberMismoodi see leidmine välja nägi kui küsida tohib? Endal virutati märtsis trepikojast TREK ära ..ei hakanud avaldust ka kirjutama.
emmimees
MemberMeie kulturistid hakkavad siis paisuma nagu pärmitaigen
MemberMa muidu olen arvanud, et mittekasutanute/proovinute % on praktiliselt NULL..
emmimees
MemberSiililegi selge ju.
emmimees
MemberProovi jogurtiga…
emmimees
MemberMa arvan, et ei ole vahet kumba sa sööd ..kui aga kohupiim on magus, siis arvesta, et saad rohkem süsivesikuid..
emmimees
MemberNo ma võiks iga päev nii süüa, hea maitsev toit teeb alati head ju – massi tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuigi need putkaburksid on ikka rõvedad ..2 kuivand saia, mingi odav pihv, hunnik silo ja rõve kaste..emmimees
Membermul eluaegne soodustus 25% kõikidest fitness.ee toodetest, kuid ikkagi lõviosa olen ostnud mujalt, sest kallis ikkagi:PMida peab tegema, et saada selline ale kõige pealt ja igavesti?
emmimees
MemberLõuatõmmetel(plokitõmmetel) ei ole mõtet tõmmata kangi vastu rinda või proovida ronida selle otsa ..tähtis on et kordus algaks sellega, et tõmbad õlad alla ning surud rinna ette ning seejärel kätega järgi kuid jäta kangi ja rinna vahele ruumi ca 30cm …ning tagasi lastes lase õlad viimasena üles …nii kontsentreerid rohkem lailihast ning pole suurt ohtu et käed väsivad ennem ära, sest kui mõelda – lailihas on biitsepsist hulga suurem ja vajab rohkem raskust tööks. Plokitõmmetel seljatreeningul polegi nii tähtis käsi liigutada vaid et lailihasega tõmbaksid õlad alla ja suruksid rinna ette(et oleks veits kaasatud ka selja ülaosa ehk vist siis romblihas ja trapets)!
Ise treenisin ka tükk aega valesti ning mõtlesin et mis krt häda on, et ainult käed lähevad põlema aga seljal pole midagi. Kusjuures hantlitõmme ehk metsavennatõmme(või siis eest plokiga, kitsa haardega) on minumeelest parim harjutus lailihasele.
emmimees
MemberOn mõtet proovida kui tahad, aga ei saa väita, et kindlasti on kasu sellest miskit..
emmimees
MemberSeda muidugi kuid FITNESSI istekohalt võiks natuke maskuliinsemaid tüdrukuid vaadata
MemberKrt pakenditel võiks peal kirjas olla kui palju ja milliseid aminohappeid see sisaldab ..uskumatu, et Biolabil on see kirjas(konkreetne bcaa sisaldus näiteks). Siis saaks täpsemalt arvestada selle nö “kvaliteedi” ja hinna suhet.
emmimees
MemberSiis ütle ainult koht ja aeg ja olen kohalKeegi sinu eest arsti juurde aega ei pane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused